Гласувайте за "Златно огледало"

• 23 123
  • 394
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Естелия smile3521.

# 211
Някъде писах,че Калин@ е достоен играч. Вотнах .

# 212
Гласувах за три , но мисля , че повече заслужават. Wink
Избора ми е : Летяща крава, Инфантилна, Надеждица  Peace

# 213
Гласувах, и за Калина.

# 214
за Бу и за Имелда, разбира се!

# 215
Гласувах и се обосновавам веднага. Надеждица- нежнотта събрана в един образ. Ета- фатална красота. Инфантилна- лошото момиче.
Всички сте красиви, жени! Не си скубЕте мустаците.

# 216
Определено има разлика от небето до земята на снимки от маса,
и на такива в професионално студио, грим, светлина, фотограф.
Гласувах за Джейн, защото и на маса и пред професионален обектив
няма разлика. Има и такива жени. А тази снимка на Бу ме беше
изкефила още миналата година, когато я мернах за аватар.

Тъй като аз по принцип работя с ФШ - дори и в театъра за представление
актьорите и актрисите, както и върху клиентките си, не участвам - нали...

На мое място гледам има други. Но, тоя път просто не ми се занимаваше
аз да си отварям устата. Което не ми пречи да подкрепя сега, де.

В случая Ах'Не има за какво да се ядосва. ОчеИЗвадно е. 
За това и не гласувах за Кравата и Естелиа, и още една учас'ничка.
Да, имам един глас за мацката с очилата, но няма да коментирам.

Простете.

# 217
  • Belgium
Изпуснала съм цялата драма  Shocked

Сега да се изкажа и аз:

Много харесвам постовете на Лу, но за съжаление на тази снимка е с очила и не мога да я видя, а други нейни снимки не съм виждала. Въпреки това гласувам за нея, защото мисля, че заслужава. И все пак ако може да си махне очилата  Blush

Шанс много си мила, благодаря ти  Hug

Нарочно сложих снимка с очила, знам че това намалява шансовете ми, но аз не приемам тоя конкурс толкоз навътре. Просто не искам да се плесна пред целия форум. Имам това право.
Ако искаш ще ти пратя снимка без очила на лични  Peace

Аз имам професионални снимки, но нарочно не съм пратила от тях, не желая.

Тъй като знам, че Естелиа е модел бях сигурна, че ще е с професионални снимки, но за мен това не е проблем. Решила съм да участвам без пипната снимка и без грим и така съм направила.

Това, че няма да спечеля не ми е никакъв проблем  Laughing

И както някой беше писал по-горе, тук се гласува не само според снимката, но и според форумското присъствие на потребителките. Аз също така съм гласувала  Laughing

# 218
Тополинка има един глас от мен.

# 219
  • Sofia
По отношение ФШ да се намеся и аз в кюпа Laughing Работя с ФШ, виждам, че в темата са писали и други, които го познават добре. И тъй като съзрях коментари, че ако някой е некрасив, той си е такъв, и нито шоп, нито нищо могат да променят този факт, искам да ви уверя, че това никак не е вярно. ФШ може да те направи неузнаваем в буквалния смисъл на думата. С него могат да бъдат направени такива корекции, като след пластика да речем. Изкушавам се да напиша, че има участничка в конкурса, която трудно бихте разпознали на улицата. Не искам да разплавам страсти и поради това имена няма да споменавам. Но държа да уточня, че това не  е Летящата. Независимо, че и нейната снимка е барана, смея да твърдя, че на живо е също така очарователна, както и на шопената снимка.
Конкурсът е за забава, всички го твърдят. Но страстите, които се разгарят, говорят друго. Поради което мнението ми е, че за бъдещи номинации действително трябва да има ясен и точен регламент, за да се избегнат подобни войни.

# 220
Погледни цвета на кожата и лицето и.Не е грозна. Но не е и същата като на снимките в конкурса. Защо не пусне тези,вместо "Работните" и ? Както Джейн е пуснала снимки от маса.
Аз Летящата крава не съм я виждала,но тук във форума има адски силно ,харизматично излъчване тази жена,затова дадох гласа си за нея.За такъв чар и сексапил ,Ах-Не може само да мечтае...
Ах-Не...красотата не е само една снимка...и пази боже.. Tired

# 221
  • До хладилника, който обичам
О, забравих да се изкажа за Фотошопа!
Ама разбира се, че фотошоп прави чудеса! И добре, че не е забранен за тазгодишните номинации!
ФШ променя човека тотално

Последна редакция: пн, 27 окт 2014, 11:08 от Mamma

# 222
Летящата Крава, Естелия, Надя79 са моите фаворитки.

# 223
 Хора, какви са тия драми. И през ум не ми е минало да се взирам в нечие лице за да видя дали нещо не е поприкрито. И понеже се споменава често състоянието на кожата на лицето, догодина направете категория "Кожа на годината" със задължителен снимков материал правен от максимална близост.
 На мен всички ми харесват. Отдавна съм се убедила, че всяка жена е красива по различен начин.

# 224
Инфантилна е страхотна,а и много други също.Не коментирам вкуса на хората,ясно е,че е различен.Аз по снимка не гласувам.От тези,които съм виждала на живо,Летящата е с няколко обиколки напред.Това е моят вкус разбира се.,но и на много други хора.На хубавото,как да кажеш лошо.В същото време има жени,на които не е тук мястото и леко съм озадачена от участието им.Което още веднъж доказва,че по вкус и цвят другари няма.
Не си ме разбрала,драга.Джейн е една от моите фаворитки.Просто Ахчето коментираше Летящата,затова обсъдих нея.И стига с тези глупости.Изложихте се се вече с тая злоба!

Общи условия

Активация на акаунт