Гласувайте за "Златно огледало"

• 23 050
  • 394
  •   1
Отговори
# 375
Летяща, честита победа!
Радвам се, че поне при теб победата е безапелационна и то  при много по-сериозна конкуренция! Поздравления и за останалите красавици.
Ще си направим ли обща снимка?

Simple Smile

# 376
  • гр.София
 Аз ще чакам сега снимка на Надя79 без цайси.

И още-Няма ли да попитаме Мис и Мистър по-по-най-.. дали ще се вземат Simple Smile?

# 377
Честито на победителката..  bouquet
Бу..очарована съм от тези снимки и съжалявам,защото ако те бях видяла по рано,със сигурност щях да дам и за теб един глас Peace

# 378
Летяща, позволи ми да отговоря на Бланк.

Бланк, ние отдавна сме се взели. Сега естествено ще отпразнуваме събитието, на прекрасно местенце, където дори папарак не може да припари. Без гости, без дрехи и без фотошоп Simple Smile

# 379
Браво.
Летяща, може да се заемеш и с допълнителен бизнес. Създай козметична линия с твоето име, мисля че 18+ в КМ ще се изпотрепят да купуват.

# 380
Честито на Кравкова!!! Hug  bouquet
Честито и на другите  bouquet

БУ-толинова, с къса коса сте най-най Peace

# 381
Хубава е Бу, много, който мисли различно- просто си криви душата.

така си е

bouquet  bouquet  bouquet

поздравления на всички участвали!
страхотни  сте!

# 382
Честито на Летящата.  bouquet
Страхотни хубавици се разписаха тази година за титлата Peace

# 383
  • софия

Бу, хубави снимки. Особено двете снимки с бялата блуза.

невероятни са

# 384
 Честито Летяща!

Хубаво гласуване стана тази година  Simple Smile

# 385
Честито, мила Летяща!!!

Красивото си е красиво! пу-пу!!!

# 386
Честито на победителките!

.............на прекрасно местенце, където дори папарак не може да припари. Без гости, без дрехи и без фотошоп Simple Smile

Дали, дали, то има ли такова местенце където "Големият Брат",  по скоро "Гомата Кака" да не гледа - аз не вярвам Joy
А пък вие там дори и с дрехи да сте - ние и без дрехи ще ви издокараме, колко му е то  tooth

# 387
  • София
Честито Летяща  Hug Heart Eyes
Снимките ти са уникални  Hug
Браво и на фотографа - който и да е той  Heart Eyes Hug

# 388
Победителката спечели с право  bouquet
Специални поздравления на Лу и Имелда.Невероятни сте Hug

# 389
Честито на победителката!   bouquet

а по отношение на възрастта - жалко, че майка ми хич я няма по форумите и не обича да си качва снимки в интернет (на мен категорично ми е забранила!!!). Уникален чар! На 50 години, да не говорим на какво напрежение и облъчване е подложена всеки ден, но почти всеки път като съм с нея, мислят, че ми е сестра  Mr. Green само не искат да си признаят, че мене ме мислят за по-голямата  Joy - пу,пу да не й уруки  Peace

п.п. Летяща, доколкото разбирам се занимаваш с плетиво.. би ли ми казала (на лични, ако искаш), за какво точно става дума? Много обичаме плетивата.

Общи условия

Активация на акаунт