Гласувайте за "Златно огледало"

• 22 979
  • 394
  •   1
Отговори
# 60
Иля си е със снимка на аватара, който не я е виждал поне от там може да я види.

Иначе от номинираните от тези, които не бях виждала , една наистина намирам за красавица в смисъла който аз влагам .

# 61

...питах защо тогава са включени в гласуването след като ние очевидно няма как да видим тяхната красота?

Напротив - питаш защо нямат снимки? Разликата е огромна!
Не се измъквай по терлици.

Нямат снимки, защото не са дали.
А са включени в анкетата, защото имат необходимият брой номинации.

Добре!Това съм имала впредвид,каквото и да съм попитала.От къде да се измъквам по терлици,да не би да съм жури на някакъв световен конкурс за красота,че да изкам да се измъкна от дадена ситуация?

Биа,до голяма степен съм съгласна с теб,но нека все пак не забравяме,че това не е чак толкова сериозно и тук най-вече се забавляваме.Тези,които вземат нещата прекалено насериозно,изгубиха играта.

Права си да,така е,не е толкова сериозно,че да се впрягаме,все пак аз просто попитах,но и други се впрягат.

# 62
Биа, явно си оперирана от чувство за такт. Моята представа за красавица не включва четири дами от твоя списък, например. Красотата е нещо изключително субективно. Точно затова има гласуване.
А  жената с чувство за хумор е в пъти по- привлекателна.

# 63
  • До хладилника, който обичам
гласувах и за Бу, въпреки, че няма шансове  Peace
Благодаря Grinning

Аз се хиля свенливо, а на заден план е Асан, който, сигурна съм, ще ти се отблагодари поне с някое шиле, га му дойде времето, ако спечеля!

# 64
Ех, Биа, Биа...И на мен ми е мъчно за "пепеляшките" из форума- забелязвала съм доста хубавици, обаче просто няма кой да ги номинира. Не се ядосвай, дай да приемем откъм забавната страна, за да не излезем пък злобни и завистливи Simple Smile
Съвсем по съвест гласувам само за барабалекс, успех на останалите!

# 65
  • при Arctic Monkeys
гласувах и за Бу, въпреки, че няма шансове  Peace
Благодаря Grinning

Аз се хиля свенливо, а на заден план е Асан, който, сигурна съм, ще ти се отблагодари поне с някое шиле, га му дойде времето, ако спечеля!

тези снимки май са стари? изкарай нещо актуално тази Коледа, пак в този дух.

# 66

В момента си пия кафето още и не съм се разсънила,за да отсявам красавици. Все пак аз не гласувам по симпатии,а обективно и няма как да щракна три ника наизуст.

# 67
Тея, дето мрънкосват като свекърви, да се замислят че няма как да се прецени реално по снимка без да има точни критерии за нея ( както например на конкурсите за грим в  КМ). Щото сега някои са си сложили смалена снимка, снимани са отдалеч, не са на фокус и т.н. Просто няма как да се сравняват с други снимки, да не говорим, че някои за профеионални, някои фотошопнати ( и не е честно както спомена Фрида още при номинациите).
Затова - малко повече чувство за хумор и по малко деструктивна критика.
А ако някой държи да е обективен- да покани всичките красавици и фф да преценява Peace

# 68
Биа, явно си оперирана от чувство за такт. Моята представа за красавица не включва четири дами от твоя списък, например. Красотата е нещо изключително субективно. Точно затова има гласуване.
А  жената с чувство за хумор е в пъти по- привлекателна.

Флор,напротив,грешиш!Едно от качествата,които притежавам то е именно такт!Казах,кои 5 момичета са моята представа за красота,защото Биби ме попита и вместо да давам дефиниций ги назовах поименно,ти естествено имаш друга представа,в което няма нищо лошо.Хората са различни.А това,че жената с чувство за хумор е в пъти по-привлекателна-да така е!Спор няма!

# 69
Гласув!

# 70
Рокси , ще бъда обективна в смисъл,че няма да гласувам за Нели,Пети и Деси понеже са ми дружки,а от това,което виждам на снимките.

# 71
  • София
Ако на този конкурс не се гледа като на шега, а ще се правят драми, благодаря, не искам да играя! Вече не ми е смешно.
Отивам да си изгриза ноктите, плачейки за никому неизвестните, пренебрегнати от всички и заровени в пепелта истински перли.

Виртуален конкурс за красота по бански, с фотошоп срещу стриЙ.

# 72
Момичета,
благодаря, че сте ме номинирали, но не съм много сигурна, че искам да участвам.

Първо, не желая да се изтипосвам пред всички, не случайно на всички снимки съм с очила...
Второ, за да участвам качествено значи да пусна още снимки, а както казах не желая да излизам от анонимност.

Надявам се да не е прекалено късно да ме махнете, но сега разбирам за тази номинация!

# 73
  • Кацнала на едно дърво.
А ако някой държи да е обективен- да покани всичките красавици и фф да преценява Peace
Точно така. На коледния купон - всички по бански!
П.П. Надя може и с очила.

# 74
Рокси-грозна ли ме нарече? Или че съм използвала фотошоп?
Или искаш да си късаме сутиените.... Момиче, запомни, като ги размахам тези ми ти любеници само на фш двойка ще ми станеш!

Надя-дай снимки пак с очила.

Общи условия

Активация на акаунт