Гласувайте за "Златно огледало"

• 22 991
  • 394
  •   1
Отговори
# 75
  • Galaxy 13197853088
къде е темата с подкупите за да се ориентирам по-добре?

# 76
Много ясно, че обективност за категорията красота няма. Поне в моите представи , чар, чувство за хумор, умението да общуваш са все неща, от които зависи излъчването ти за това как ще те възприемат хората. Имам и не дотам красиви приятелки, които намирам за много готини и страхотни жени, но тъй като тук гласувам само по снимка, никоя не познавам лично, съжалявам, но гласувах само по това което се вижда.
Ако имаше категория любима потребителка от форума, щеше да е съвсем друго.  Simple Smile

# 77
Момичета,
благодаря, че сте ме номинирали, но не съм много сигурна, че искам да участвам.

Първо, не желая да се изтипосвам пред всички, не случайно на всички снимки съм с очила...
Второ, за да участвам качествено значи да пусна още снимки, а както казах не желая да излизам от анонимност.

Надявам се да не е прекалено късно да ме махнете, но сега разбирам за тази номинация!

Надя, не се отказвай, моля те. За мен ти си мегаприятната изненада. А както и друг път съм споменавал, имам традиция да поканя на изискана вечеря всяка дама, която ме изненада приятно.
Пиши на ЛС да се уточним.  Hug

# 78
  • До хладилника, който обичам
Специално за *Биа* обещавам 'истинска' снимка след края на гласуването Grinning

# 79
Този път освен да  гласувам ще кажа, че всички, който са пратили снимки са много хубави.
Другите не съм ги виждала и не ги познавам, но щом са номинирани значи има защо.

Djane има много топло излъчване и е моята фаворитка.

# 80
Специално за *Биа* обещавам 'истинска' снимка след края на гласуването Grinning

HugЩе се радвам!

# 81
  • София
Фридо, зАгащи си циците, че ще ти изстине кръста. Всички те знаем к`ъв вАмпир си.  Heart Eyes

# 82
Гласувах!

# 83

Надя, не се отказвай, моля те. За мен ти си мегаприятната изненада. А както и друг път съм споменавал, имам традиция да поканя на изискана вечеря всяка дама, която ме изненада приятно.
Пиши на ЛС да се уточним.  Hug

Надя, не му вярвай, много обещава и много лъже. Още седим тук в buttinsky да го чакаме да почерпи в Стара Загора, а уж големи коли има, а няма и 300 км му се виждат много да се срещне с нас. А ние с нея никак не сме грозни.  Wink Laughing
Може би чака да му пратим снимки на ЛС.  newsm78 Laughing

# 84
Летящата, инфантилна и Бу /защото съм виждала "истинска снимка" Laughing/

# 85
Гласувах. Летящата, Барбалекс и Касиди Peace

# 86
Отивам да си изгриза ноктите, плачейки за никому неизвестните, пренебрегнати от всички и заровени в пепелта истински перли.

Откога те чакам да те пипна по носа. Ела.

# 87
# 88
Гласувах.
Няма да питам, защо Анджи я няма. Явно се е отказала.

# 89
  • Belgium
Това с красотата е мнооого субективно.

Особено пък само от снимки. За мен може да е хубаво едно, за друг - точно обратното.

И аз съм дала снимка с очила, защото не искам да се плесна пред целия фОром  Laughing

Благодаря на всички, които са ме номинирали и които гласуват за мен  bowuu

Който иска подкупи - да си каже, аз съм щедра  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт