Гласувайте за "Златно огледало"

• 23 000
  • 394
  •   1
Отговори
# 90
  • София
И аз гласувах.

# 91
Бу, ти си голяма красавица, не се прави сега  Naughty

# 92

Който иска подкупи - да си каже, аз съм щедра  Whistling
Какво и колко даваш,че си оставих едно свободно гласче. Mr. GreenМоже пък офертата ти да е доста добра.

# 93
  • София
много ми стана приятно да видя, че две от дамите, които чета с най-голямо удоволствие тук, са освен много умни и много красиви жени.
барабалекс и летящата крава Simple Smile

# 94
Гласувах. Peace

# 95
  • Belgium

Който иска подкупи - да си каже, аз съм щедра  Whistling
Какво и колко даваш,че си оставих едно свободно гласче. Mr. GreenМоже пък офертата ти да е доста добра.

Хмм... ами кажи какво искаш? Аз се ориентирам според желанията на гласоподавателите  Whistling

Какво ядеш, какво пиеш, каква кола искаш?  Crazy

# 96
Въпреки натискът и агитацията ,зная че ще гласувате по съвест за единствената , достойна за титлата- Имелда Мааркос !
Аз вече дадох своят глас - А ТИ?!

# 97
Въпреки натискът и агитацията ,зная че ще гласувате по съвест за единствената , достойна за титлата- Имелда Мааркос !
Аз вече дадох своят глас - А ТИ?!

а аз!

Също така и за двете хубавици от Пазарджик - те си знаят кои са! Crazy

# 98
Моят топ три в така създадената класация са: Топчо, Касиди и Лу-то   bouquet
Много съжалявам, че Касиди не е могла да даде снимка  Sad, защото и аз бях от тези, които я номинираха.

# 99
  • Belgium
Моят топ три в така създадената класация са: Топчо, Касиди и Лу-то   bouquet
Много съжалявам, че Касиди не е могла да даде снимка  Sad, защото и аз бях от тези, които я номинираха.

Ооо сладурке Hug Hug

Касиди е хубавица, важното е че е в Топ 10  Peace

# 100
гласувах за най-добрата

# 101
Използвах си и 3-те гласа Simple Smile

# 102
Фрида, исках само да кажа, че колкото по отдалеч и по професионално се синма обектът, толкова по хубав изглежда Laughing Всъщност се опитвам да потуша черната си завист първо че не съм красавица ( ех, защо няма фотопаратаи с фокус като далекобойно оръдие) и второ че не съм се омъжила за принц Mr. Green

Надя, недей лежа на таз кълка че с очила нема да те познаят Wink Звъни ми един ден майка ми и вика "Видях ти снимката в интернет". Брех, ами сега Shocked КАто всяка примерна дъщеря си помислям за най лошото, в паметта ми изплуват всички следтийнейджърски купони в УниБГ мрежата, а тя вика "Търся си рецепта за хляб и ти си писала в някакъв форум за хляб с маслини, само дето защо си с очила на снимката?" Grinning

# 103
И миналата година и сега - Летящата  smile3501- много е лъчезарна и винаги се радвам на писанията й. Надя 79 ми е другата фаворитка. Стои ми един празен глас....

# 104
  • София
toni_ls , как така имаш свободен глас??  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт