Гласувайте за "Златно огледало"

• 23 105
  • 394
  •   2
Отговори
# 195
Моля инфантилна да не бъде дисквалифицирана. Държа!

Подкрепям!

# 196
  • София
E, инфантилна с фотошоп, Бу със служебно положение, Барабалексата  е жена на плейбоя, Естелия професионалистка,  па Имелда с тунинг. Силите са изравнени.
Не може ли просто да се забавляваме, бре??

# 197
Естествено,че за Estallia и инфантилна става дума.Имам силни подозрения и за съвсем леки корекции по лицето на Летящата.
Не е честно спрямо другите жени просто.
Като прибавим,че Имелда се лигави, Бу също, имаме две жени със слънчеви очила, какво остава в конкурса ?
Евала на Джейн, барабалекс, Тополинка,ета колко от близо са се снимали и въпреки това няма грам фотошоп. Калина също е много достоен играч.

# 198
има ли значение -фтшоп или не?
аз вотът  си няма да променя

на  Estallia е очевадно че снимките са професионални Peace Peace Peace
и какво от  това
(чудех се --всички участници ли знаят че участват в ,в този конкурс?)
красотата е субективно понятие--а и тук се гласува не само да визия ,ами цялостно излъчване,стил,чар
така мисля Thinking

и всъщност---нали конкурса е за забавление newsm78

# 199
Това си е жокер отвсякъде.
Нещо като  калкулатор на изпит по математика. Разбираш ли ме?
Един го има,останалите 25 не, е честно ли е? Или е просто забавно ?

На мен ми прилича на хитрата сврака с двата крака работата...

# 200
Аааа, не.  Twisted Evil
Стигат над 10 отвода, пък сега и дисквалификации.
НЕма да стане.
Инфантилна и Естелия снимки не са пращали. Снимките, които са сложени аз съм ги избрала от това, което е в профилите. Така че не ги обвинявайте - не те са дали фотошопнати снимки. А аз не съм се вторачвала чак толкова.
Още повече, че забравихме  Mr. Green да поставиме условие за снимките - с ФШ или без. След като не е забранено, значи е позволено.

# 201
Гласувах за Кравата и Estellia..имам още един глас Whistling

# 202
  • София
Понеже вече съм леко раздразнена - снимките на Летящата не са правени за кОнкурса, а за да представят създадените от нея дрехи. Специално за Ах Не, снимки на Летящата, правени от ръка, необработени, за да види има ли нужда Кравата от замаскиране на бръчки, лунички, сенки  и  бенки. Естествено от снимките са отрязани други  участници, нямащи нищо общо с таз пернишка трагедия.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8964861
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8964868

# 203
  • София
Гласувах.

Летящата ми е абсолютен фаворит- страхотна е.      bouquet

И аз гласувах за нашето момиче!
  bouquet
Убавица!

# 204
  • при Arctic Monkeys
Принципно Ах не е права. Но нека да приемем цялата ситуация като момент за научаване на нещо ( много употребяван израз тук). Догодина регламент, за да всички с равен старт.
съгласна съм. за мен абсолютен фаворит е Естелиа, чиито снимки според мен са просто са страхотни, а тя има два пъти по-малко гласа...

# 205
  • Варна
Излагате се. Crossing Arms
Някои. Mr. Green

Аз гласувах.
Разбира се по съвест и лична преценка.
Много съм доволна от представените материали и материални подкупи.

# 206
За мен Естелиа има уникални снимки. И колкото и Фотошоп да е играл - и то според мен само за ефекти - няма как от грозна, да я направи красива, нали? Снимките просто подчертават красотата й.

Много харесвам постовете на Лу, но за съжаление на тази снимка е с очила и не мога да я видя, а други нейни снимки не съм виждала. Въпреки това гласувам за нея, защото мисля, че заслужава. И все пак ако може да си махне очилата  Blush

# 207
  • София
Принципно Ах не е права. Но нека да приемем цялата ситуация като момент за научаване на нещо ( много употребяван израз тук). Догодина регламент, за да всички с равен старт.
съгласна съм. за мен абсолютен фаворит е Естелиа, чиито снимки според мен са просто са страхотни, а тя има два пъти по-малко гласа...

Е като е права - Естелия е показана само в професионални фотографии. То там не е шоп, поп, осветление, изложение, гримиране, маскиране, не е чудо. Но момичето си е хубаво, факт.
По-малкото гласове си имат друга причина.

# 208
...така....айде, аз най- накрая да гласоподам... Whistling
 Кравата, Естелия и Джейн-
това е моят критерий за красота.

# 209
Мога само да кажа, че съм гласувала за жени, които съм виждала на живо и са също толкова хубави, колкото и на снимките си.Даже повече. Всъщност излъгах- 2 от тях, третата не съм я виждала на живо все още.

Общи условия

Активация на акаунт