Гласувайте за "Златно огледало"

• 23 088
  • 394
  •   1
Отговори
# 255
Имелда, Барабалекс, Бу.

Без да омаловажавам физическите данни на фаворитките ми-искам да кажа че гласувам за красиви хора, не за красиви лица.
А можеше да е толкова весело в тази тема.....

# 256
Гласувах за Бу и Инфантилна.
Видях тази снимка в албума на инфантилна http://www.bgphoto.net/photos/31608/o633617366730848750.JPG, защо не я сложите нея, щом някои имат проблеми с фотошопнатата й. И без това тази е по-хубава.
За Бу гласувах, защото съм я виждала по телевизията. Много фина жена, много елегантен маниер и държание, сдържана, женствена.
Имам още един глас newsm78

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 20:32 от ането

# 257
Коронясвам Инфантилна!!!
Дамата няма забележки.
Уникална.
Неповторима.
Нежна.

п.п.-дреме ми кой ще си трие гласовете дето е гласувал за мен.
Не участвам за да печеля.
Печелила съм достатъчно.
Участвам,защото не ме е срам да се покажа.
Защото,съм жена със самочувствие.
Защото,не ми е нужен нито фотошоп нито кърпа на главата за да стана по прекрасна.
Аз съм това което съм на снимките.
Мога да пусна и снимки от фотосесията ми с фотошоп,
но тогава рискувам доста мами да си направят харакири! Mr. Green

Забавлявайте се!
                             Не злобейте!
В мен злоба няма.
Аз съм честна в преценките си за красота.
Които са реални.
Нищо лично към Бу.
Но,тя няма как да мери красота с Летящата нито с Инфантилна.
Нека всяка жаба да си знае гьола и реда на квакане.

# 258
  • под дъгата
Летящата, Имелда /естествено!/ и Инфантилна.

Освен "Въй, въй", друг коментар на останалото нямам.

# 259
Ането,
казваш,че Бу е хубава жена.
Ние няма как да видим това от снимките които се предлагат тук.
Оценявам красотата и от това което виждам на снимката.
А ако ''конкурса'' е ей така...за майтапа...да се хилим и да се правим на кретени,то моля да почакате две минути да намеря някоя интересна  моя снимка и ще я пратя на Биби да я пусне нея а да махне тези които са там сега.
  И нека всичко тръгне по вода!
Ще се хилим,ще се забавляваме и всичко ще е сЮпер!

П.П.-Моля да не бъда криворазврана.
Пак казвам,нищо лично към Бу.
Не я познавам.
Няма как да е лично!

# 260
 Имелда ми се затвърждава все повече и повече като категоричен победител в "Огледалото" , радвам се, че я номинирах.
 Разбирам защо част от номинираните предпочетоха да се оттеглят преди да си покажат задниците, но не разбирам защо пък решиха да ги покажат.

# 261
  • София
Гласувах за Барбалекс и Надеждица.

...то моля да почакате две минути да намеря някоя интересна  моя снимка и ще я пратя на Биби да я пусне нея а да махне тези които са там сега...
Честно, съмнявам се че си способна на такава самоирония. Липсва ти изтънченост.

# 262
инфантилна,Бу, Имелда истински жени,мале тоя конкурс ще кажеш ,че мис свят ще се номинира,то гъзовете ли не се гледаха,то грозни ли са,то фотошопа ли кусур не беше,бе всички сте убави беее аман!

# 263
Имелда е с фотошопа.Носът и пипнат, косата и тя.
Ако я видиш без фотошоп - не можеш да я разпознаеш.
А аз гласувах за нея.Потресена съм. Токова ми беше важно, сега се чуствам измамена. Crossing Arms

# 264

...то моля да почакате две минути да намеря някоя интересна  моя снимка и ще я пратя на Биби да я пусне нея а да махне тези които са там сега...
Честно, съмнявам се че си способна на такава самоирония. Липсва ти изтънченост.
Напротив. Способна е. И го направи.
За съжаление не мога да радектирам първия пост и да сменя снимката.
Някой мод ако може да помогне.

# 265
Надявам се тази снимка да накара 700 човека да гласуват за мен! Flutter
Толкова е важно за мен да спечеля конкурса!
Това ми е мечтата от дете!
АПЕЛИРАМ ВСИЧКИ,ДЕЦА,МАМИ,ТАТКОВЦИ,СТАРИ БАБИ да гласуват за мен.
Не ми отнемайте мечтата! Cry

# 266
надя беше писала, че ще ни покаже истинка снимка, без очила - да си спази обещанието!

# 267
hahaha, влизате значи в темата, с намерение да ви облее чиста красота и попадате на дебелата грозница, дето даже и с фотошопа не се замазала. И започвате да се питате, идиот или слепец я  е номинирал точно нея? След кратки размисли решавате, че трябва да е шега и продължавате напред по чернобялата линия грозни /красиви - конкурс/шега.

Лилита, когато говориш за определено лице, това винаги е лично. Когато имаш мнение и напън да го кажеш, не се опитвай да си вържеш гащенцата, щото хем ти се иска, ама не ти стиска. Аз не се обиждам, видно е. Толкова много съм се подгравала  и гаврила  и обиждала сама себе си, че никой не може да ме надмине.И участието ми тук  е чиста форма на самоирония.

А иначе е ясно, че заслужавам приз за красавица толкова, колкото Тони Сопрано за кърмачка. Това го казвам неколкократно от началото на номинациите.

Бих предпочела определението "пухкава сладурана" Simple Smile И наистина нямам нищо против теб, защото за мен си напълно непознат образ, въпреки славата, с която се ползваш в Клюкарника. Но признавам, че се зачудих как толкова потребители са си плюли в устите да номинират точно 1 определена "пухкава сладурана" при наличието на толкова МНОГО други. Помислих си, че има някаква закачка и това питах - каква е шегата, да се посмея и аз?
Тук ми обясниха, че номинацията не била за красота, макар че така си пише: "Златно огледало /за хубост/".

Между другото, Имелда, аз много уважавам самоиронията, но напоследък чувството за хумор май ми изневерява.
Забавлявайте се, както ви харесва!

# 268
След прочетеното ви предлагам да извадим хората с противоречиви коментари за тях от номинациите  Mr. Green Mr. Green, така остават ''неоспорваните хубости'', начело с моята фаворитка- Ета. Красиви очи, очарователна усмивка, различно и секси излъчване.. Красива жена!
Всяка има свой чар в класацията, но някои имат и повече от чар. Например Ета, да ви напомня.  Sunglasses Харесвам още няколко жени, но нарочно не споменавам имена, за да не дразня лъва.

# 269
Лично аз се възхищавам на Имелда, много широкоскроен човек. Благодарение на Бу и Им тази надпревара все още не е тотално станала на змиярник/да уточня, че имам предвид поведението на някои от съфорумките/ Laughing

Общи условия

Активация на акаунт