Гласувайте за "Златно огледало"

• 23 068
  • 394
  •   1
Отговори
# 285
За първи път ми се случва да влезна в този иначе прекрасен форум, за да напиша нещо остро.Но просто не можах да се въздържа.
Ах Не , или както там е никът ти, не мога да повярвам, че младо момиче (помня те от темата на абитуриентките, защото още тогава ми направи неприятно впечатление) може да бъде изпълнено с токова много лоши чувства, наистина!
Всичките три жени, за които гласувах, са красиви, силни жени, с присъствие. Не, не ги познавам лично, но снимките им излъчват точно това. И понеже една от трите е Бу, за която ти също намери да се изкажеш, ами мога само да ти пожелая на нейните години да си с такова запомнящо се присъствие, да работиш за толкова истински каузи, толкова хора да те харесват (Бу, не те познавам, но съм те гледала по телевизията, дори майка ми се впечали какви млади жени имало).
Пропуснах всичките ти забележки, преди да извадиш снимките на Летящата. Толкова грозна постъпка! Дано да разбираш, но се съмнявам.
Догодина наистина нека да има отделен конкурс в Красива мама. Там са само хубавици, конкуренцията ще е жестока. И всичко ще е справедливо.
Жалко, много жалко за горчивия вкус в устата, който ми остана.

# 286
За първи път ми се случва да влезна в този иначе прекрасен форум, за да напиша нещо остро.Но просто не можах да се въздържа.
Жалко, много жалко за горчивия вкус в устата, който ми остана.
Жалко е единствено за нея...тя се излага.
Радвам се че никой не и слезе на нивото...то оно си рупа ли рупа ooooh!

# 287
  • Абсурдистан
Оххх, хайде да се самозаключва тая тема, че не се търпи вече...

# 288
Ах, не. На фаворитката ми и стърчат ушите. Mr. Green

# 289
И все пак, не забравяйте, че гласувате за "Златно огледало", което преполага, че се гласува за външна красота.  Wink

Дала съм си гласа точно по този критерий.  Hug

# 290
Не мога да повярвам какво се случва в уж веселяшките номинации #Crazy
Какви са тези удари под пояса,коя била заслужавала и коя не.
Всички,които са номинирани значи заслужават да бъдат тук.
Аз съм номинирала жени,без да ги познавам,но жени с излъчване не могат да не ми направят впечатление.
А имаше още толкова много,които можех да включа в тази класация.
Добре че не съм ходила по тези форумски срещи,че да ме снима някой,че после някоя видна форумска красавица да ме обсъжда Mr. Green

# 291
И все пак, не забравяйте, че гласувате за "Златно огледало", което преполага, че се гласува за външна красота.  Wink

Дала съм си гласа точно по този критерий.  Hug
Възприемам го някак комплексно. Почти всички са много красиви,  при Estellia няма за какво да се хванеш да не го харесаш от чисто физическа гледна точка. Само, че нищо нейно сякаш не съм чела. Необходимо ми е да  видя номинираните и по друг начин. Писането е огледало. В някои случаи и огледалото е писане, етично-естетични въпроси. Всеки с отговора си.

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 09:54 от valerie

# 292
Much Ado About Nothing!  Wink
Що се връзвате бре? Девойчето просто иска и то да е сред номинантките...
Ам като гледам, май ще й осигурите място при малинките  Mr. Green

# 293
  • София
Големи драми, големо нещо - смех!

Всички са хубави. И не са. Въпрос на вкус. Така или иначе снимката е едно, живото присъствие е друго. Но пък как иначе, освен по снимки, би могъл да се реализира един форумски конкурс за красота? newsm78

Гласувах за една от кандидатките, но другите да не страдат - я колко години са пред тях, ще им дойде реда. Догодина обещавам да гласувам за друга. Mr. Green

# 294
Да отбележа, че се възползвах от опцията "Изтрий глас" след като видях новите попълнения в колажа.
Успех на Надеждица и Касиди. Невероятно красиви създания.

# 295
Възприемам го някак комплексно. Почти всички са много красиви,  при Estellia няма за какво да се хванеш да не го харесаш от чисто физическа гледна точка. Само, че нищо нейно сякаш не съм чела. Необходимо ми е да  видя номинираните и по друг начин. Писането е огледало. В някои случаи и огледалото е писане, етично-естетични въпроси. Всеки с отговора си.

Подкрепям, разбира се.
В тая връзка, Вие къде изчезнахте, valerie, очаквах Ви в номинациите. Както и да е.
Поздрави за моите прекрасни и достойни фаворики - Летящата, Имелда и Калина.
Летяща, моите почитания!  Grinning

# 296
Пощадете сеирджиите,мили модове, защо триете така, все изпускам , пуууу!

# 297
Гласувах за  Естелия.

Много красива... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 298
Само ще кажа, не че има значение голямо, че Естелия съм я виждала мноого често на живо, все пак ми е съгражданка, и е едно към едно със снимките.

Модовете, тази тема щеше да стане емблематична и историческа, как така триете история? ooooh!

# 299
........Модовете, тази тема щеше да стане емблематична и историческа, как така триете история? ooooh!
И аз това се чудя. Не трябва да се трият никакви постове, но вече е късно, така или иначе.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт