Май 2005- Тема 118

• 11 383
  • 205
  •   1
Отговори
# 105

Това с изчакването, Ренка, го минахме вече. ..............

Сега видях, че си писала и  в предния си постинг, но снощи просто не прочетох всичко. Когато имахме този проблем с Наско, помня, че ме посъветваха първо да потърся психолог. В Здравния няма ли инфо?

# 106
Мартеа, честита нова работа!
После ще разкажеш нали?

Ксения, дано да нямате сериозни боледувания повече.

Дианке, що така, бе? Стягайте се, нали имаме план? Tired

# 107
  • София
Мартеа, Честита нова работа! Дано повече ти харесва от предишната!

Гуш, честита годишнина и от мен!

Сиска, и аз мисля, че първо трябва да потърсите психолог, но опитен в работата си с деца. Сега един психолог наблюдава Ели и си говори с нея, за да разбере защо толкова плаче в градината.

Валя, честит нов апартамент! Аз чак сега го разгледах.

# 108
Здравейте, аз чак сега за излюпвам, щото имам много работа пак   ooooh!
Вчера се разходихме страхотно, похарчих и парите за трапезарията вече  Embarassed Ама той Августин пак е виновен-отидохме да я поръчаме, той като я видя й вика: Ааа, това аз ще го направя  Mr. Green
И аз легнах на тая кълка...ама съм доволен, най-сетне си купих топла шубичка, че всяка зима се каня и все на гъзарии я избивам Embarassed Тази година реших да си купя 1(!) наистина топла шуба, или пухенка или канадка, как му казват там и един (!) чифт обувки зимни(не планински) ама да не се пързалят и да не пропускат-за сняг, бе хора. Какво ми беше учудването като тръгнахме по магазините. 2 съботи обикалях и едва вчера намерих шубичката- страхотна, че и хубави парички  Heart Eyes Обаче за обувките още размишлявам. Има една немска фирма Ecco, гледах вчера техните, знам, че са много сериозни и мисля да си ги купя, ама дали първо да не видя и в София какво има  Thinking
Та такива ми ти дертове при нас, вчера разходката беше ползотворна начи  Blush
Сега да ви почвам подред.
Мартеа, честита ти нова работа   bouquet Пожелавам само напред и нагоре, и дано Теа я подмине болестта тоя път  Hug
Дианка, при теб моят скенер показва ниско алкохолно съдържание в кръвта  Grinning Мисля, че е лесно поправимо, само чакай доктор Василева да се Яви другата събота  и дотогава пий Умкалорец    bouquet
Сиска, съжалявам, че не мога да съм полезна   Rolling Eyes Един път и аз да нямам какво да кажа   Embarassed
Ксения, айде дотука вече с болестите Hug
Деспинка, идеята за този етикет е хубава, тук има момичета с фантазия, все нещо ще измислят Peace
Бягам и пожелавам приятен ден и повече усмивки  Hug

# 109
Мартеа, честита работа, дано ти носи удовлетворение и радост! впрочем, аз ли пропуснах или не си писала, защо я смени? ако не ти се говори, недей  Wink Теа да е здрава!

Дианче, на вас също много здраве! дано ви се размине, на нас не се размина, всички ни тресе в различен стадий, опитвам се да гледам положително и да се надявам на положителна промяна...  Praynig

Сиска, допитай се тук във форума, сигурно ще получиш много достоверна информация. Успех и дано Дени е здрав и с кеф си ходи на градинка.

Валя и Гушче, заровете томахавката и забравете спора - идва коледа, хубаво настроение за всички!

Имам въпрос и макар да знам, че вече е обсъждано, моля, ако имате под ръка информация, споделете - как се взимаше клеевата тинктура за подсилване на имунитета? прави ли се в аптека, купува ли се готова? колко време се взима? има ли отношение към алергични душици? изобщо каквото и да е. Марти е страшно потиснат (подозирам от ДГ) - изчезна му живецът, не е весел (и болестта си каза своето), почти не яде, не му се правят любими неща... Дано като оздравее напълно, да си стане старият палавник (не съм мислила, че ще кажа такова нещо!).

За срещата - дано съм здрава, за да дойда!  Praynig

Хубав ден нa всички!  Hug

# 110
malejna, за клеевата тинктура-аз я купувах готова от аптеката. Тя е най-силният естествен антибиотик, аз лично съм много доволна от нея. Давах я когато Ники беше на 1,4-2 годинки, после я спрях за да му закрепне имунитетът от само себе си. Давала съм я и като средство за пресичане на вече започнал процес. За закрепване на имунитета съм я давала по 15 дни в месеца в комбинация с есберитокс и витамини Саностол. Дава се колкото са годините на детето по 1 капка сутрин, обед и вечер в компот, прясно мляко...За алергичните деца-не знам Thinking Но тя си е алерген, както всичко от пчелен произход. Мисля, че Мартеа я дава на Теа, нека и тя да сподели  Peace
Съжалявам, че Марти се чувства така...съвет не мога да дам, дано скоро да премине и това  Hug   

# 111
          Малейна, Августа ти е отговорила по-горе. Купувах я и още и още готова от аптеката. Струва смешни 2 лв и стотинки. Използвам я ,както за Явор , така и за себе си. Ако усетя сопол давам 3 - 4 капки, разтворени в някаква течност. Здраве ви желая!

Мартеа, честита нова работа -много позитивни емоции ти желая! Теа да се размине този път от болестите!

Дианче, и за вас се отнася- да не боледува Любачето, че да ви мине най-накрая операцията!

Адри, много се радвам за твоите добри резултати! Майка ми се пече на този огън, но за жалост при нея има рецидиви. Засега нещата са под контрол, дано я имаме за по-дълго!

Ние сме добре, да не дърпам онзи за опашката. Зимата не сме така заети с мъжа ми и ще сме си вкъщи с дребното. Днес направихме една хубава разходка. Не знам как е при вас, но тук е пролет. Не искам зима чак да идва. Нищо,че вече сме на коледна вълна и ние.

Августа, Ренка, Катка - вашите постове ме изпълват само с позитивизъм !

Фенове сме на Франклин и му намерих на Явор случайно плюшен такъв. Та съм го скътала за Коледа, дано аз устискам дотогава. Иначе втори месец си вземаме "Бърборино" и наистина е страхотно списанийце.  Някъде бях чела, че издателство"Фют"  предлага мисля 12 стари броя на "Бърборино" на някаква смешна цена. Но кой да ти знае по това време какво е това списание. Айде,ако някоя от вас знае нещо да сподели!

# 112
     Августа, Ренка, Катка - вашите постове ме изпълват само с позитивизъм ! 
ant, много благодаря, ако знаете как ми се иска да мога да дам частица положителна енергия на всеки, когото обичам, да му осветява пътя като звездичка  Hug
Аз малко като кучето, дето викало: "ами то аслъ кво ли ми й наред, че ония работи да са ми отпред"   Mr. Green Че и аз тъй-все ухилена  Grinning
Иначе за Бърбориното-и аз го взех вчера, ама наистина много хубаво. За повече инфо ще чакаме Мартеа, тя е по-стар потребител  Peace
Аз пък искам малко зима вече  Blush
Но се радвам, че вие сте добре и Явор най-вече Hug

# 113
Ехо, здравейте  Simple Smile
Много ви благодаря за поздравите, стана ми много мило и топло като ги прочетох Heart Eyes
Ние сме си от днес вкъщи, трябваше утре да ме изпишат, защото за секцио държали осем дни, но лекарката ми е добра душа, та ми издейства по-ранно прибиране Grinning

Раждането ми мина много бързо и много драматично Laughing Миналият петък влязох в болницата в 20ч. с 5см разкритие и абсолютно никакви болки. В 22ч. вече имах пълно разкритие, през това време почти не ме е боляло, но лекарката ми беше много притеснена, че има изгледи да не може да излезе малчуганът. Помачкаха ме бая доктори, но никой от  тях не се изказа оптимистично. Като започнаха напъните вече окончателно стана ясно, че е невъзможно и се наложи спешно да направят секцио, защото можеше да се заклещи.  
Първите ден-два много го преживявах секциото, чувствах се много разочарована, че не съм могла да са справя сама, но после ми мина Grinning Сега му се радвам на Косето, който за момента само спи и яде Laughing

Миша е много щастлива, непрекъснато го целува и за момента се държи съвсем нормално, ще видим идните дни как ще бъде Simple Smile.

Сега ще чета назад да видя вие как сте. Разбрах само, че Мартеа е започнала нова работа, пожелавам ти много успех и дано да не бъде толкова изцеждаща, колкото предишната Hug

Прегръщам ви всички Hug

# 114
Fairy, много се радвам, че сте добре и вече сте вкъщи  Hug

# 115
  • София

Вчера се разходихме страхотно, похарчих и парите за трапезарията

Joy Ама истинска разходка  Joy
Браво, Августа, честити придобивки! Ще се изфукаш другата седмица, нали? Simple Smile

Феъри, много се радвам да те видя пак при нас HugГледай какви шантви мисли минават през главата на родилката.  Crazy Как не си могла да се справиш, какво си виновна, че бебока е лаком и огромен мъж  Grinning Прегръдки, целувки и бързо възстановяване, ако все още те боли, де  Hug

Малейна, бързо оздравяване на вас. Не съм давала клеева тинктура и не мога да бъда полезна.

# 116
  • София

Помачкаха ме бая доктори

Laughing Joy Laughing
не знам какво да си мисля за теб...уж отишла да ражда наш'та, па с някви доктори се мачка  Laughing

Добре завърнала се!
 Hug

# 117
Да се разпиша и аз, че нещо напоследък все нямам време.

Честито годишнина от сватбата на Гуш, със закъснение  Laughing

Честита работа на Мартеа, бтв ония станчета дето питаше за Теа струват 25лв и ги има в една книжарница Фют на Коста Лулчев.

Феъри добре си се завърнала, радвам се че всичко е минало добре  Hug

Разбрах че среща сщяло да има  Flutter Аз незнам дали ще успея да се класирам, но все пак ще опитам.

# 118
Дианка, верно е луда работа Laughing Като излязох от упойката, ревнах, лекарката ме пита защо плача, аз не мога да й обясня, че от мъка, че не съм родила нормално Laughing После го претаках хиляда пъти и поне три пъти я питах имало ли е шанс да излезе без секцио, тя три пъти ми отговори, че не и без увреждания, обаче аз тъпо, но упорито се чувствах провалила се Rolling Eyes Laughing После тя взе да ми се хили и да ми обяснява, че ще ми вика психолог, ако продължавам така. Laughing

Гуш, то беше голям смях, по едно време двама лекари едновременно се бяха заврели в мене да изучават може ли да мине пустата глава или не може Laughing А една акушерка ме гледа и ми казва - това пък момиче се смее само, а лекарката отговаря - смее се тя, но ще трябва и да се смръщи малко накрая Laughing
Удивително е как човек забравя и елиминира лошите неща и в спомените му остават само хубавите... и колко бързо става всичко това.

# 119
  • София

по едно време двама лекари едновременно се бяха заврели в мене да изучават може ли да мине пустата глава или не може

ся па лекарите се били завряли в нея да гледат дали ще им мине главата  Laughing

Ти сигурна ли си, че си ходила да раждаш?!

Общи условия

Активация на акаунт