Май 2005- Тема 118

• 11 368
  • 205
  •   1
Отговори
# 90
Гуш, не видях, че имате годишнина. Живи, здрави и много обич и от нас!   Hug

Мартейко, радвам се за теб! Много успехи за напред!  Hug  Почвайте Умкалора и сребърна вода, ако има сополи  Heart Eyes

Сиска, ако помниш, и ние с Наско имахме такъв проблем. Не направихме нищо специално. Успокой нервите, ако ги имаш, говори с него бавно и отчетливо! И! не му натяквай за проблема! За да не го задълбочите. Да изчакаш месец или повече, мисля, че не е проблем. Вероятно ще отшуми от самосебе си. Не се стресирай. Пробвай с разговори и спокойствие. може да изживявава нещо или да е стресиран.  Heart Eyes

На неколко ракийки съм и не уцелвам буквите, сори! до утре!  Mr. Green

# 91
Благодаря ви за милите пожелания - да ви се връщат стократно!!!

Благодаря и на тези, които ми писаха и подкрепиха на лични - много мило от ваша страна Hug

Бубе, Мартеа, Сиси ето тук към  края на албума е завършения вид -заповядайте:
http://valia777.multiply.com/photos/album/21/Apartament

Сиска, и аз като Диана те съветвам за психолог....на моя приятелка /синът и сега е колкото Симона/ детето и започна да заеква-беше на 4 год.и се оправи точно от 3-4 посещения при психолог.....оказа се, че причината била падането от л;лка преди около половин година и детето наистина изпитваше ужас от л;лки....
Върни лентата назад и се сети дали по времето когато Дени е започнал да заеква е преживял някакъв стрес.....опитвам се да помогна и затова ти го казвам.....Дано съвсем скоро оправите този проблем....всъщност съм убедена, че ще се справите Peace

# 92
БиРенкА, наздраве cheers!  Аз пийвам един бейлис....

# 93
Валя, много хубаво е станало Hug

Това с изчакването, Ренка, го минахме вече. В началото бях забранила да се фокусира и да се обръща внимание върху заекването му. После минахме към етапа да се опитваме да го питаме защо така казва и да казваме правилно думата. Като се затепка на някоя дума примерно, сме го питали защо така я казва, а той се ядосва и изкрещява "ами, не мога да я кажа, не разбирате ли". Опитахме като видим, че някоя дума го затруднява, да му помагаме като я заместваме с друга, но той пак се ядосва, че не може да каже това което е искал. Абе, смятаме че вече трябва да действаме. Благодаря ви за съветите Hug

# 94
Добро утро!

Гуш, на патерица, но от сърце - честита ви годишнина!Пожелавам ви и занапред все така да се обичате!  bouquet
Валя, честито ви ново жилище вече официално!Само положителни неща да ви се случват занапред! Hug
Адри, и тук да кажа, че много се радвам за теб!Дано всичко лошо е вече зад гърба ти! Heart Eyes
Сиска, за съжаление съвет не мога да дам.
Мартеа, честита нова работа!Много успехи ти пожелавам занапред и бързо оздравяване на Теа!

Изчезвам, че ще водя Вали на преглед.Ако вече е оздравял напълно смятам от понеделник отново да тръгне на градинка!

Хубав и успешен ден! Heart Eyes

# 95
  • София
Мерси за честитиките за годишнината!

Мерси и на тези,които ми писаха на лични, за да се съгласят с моето мнение за апартамента на Валя, с която си размехме няколко ЛС и се надявам наистина да съм и била полезна...

Мацки я се сдобрете,Гушлева излишни спорове.

ооо, хич и не държа да се сдобрявам с такива индивиди  Laughing

# 96
Цитат
ооо, хич и не държа да се сдобрявам с такива индивиди 
Проблемът си е изцяло твой Laughing и бъди полезна на себе си и на твоето обзавеждане....както ми писа една мама "ще поживеем и ще видим какво ще сътвориш"

# 97
Мартеа, честита нова работа  bouquet!

# 98
          Оф, айде стига ! Стана като в училище! Всеки сам си решава как да си направи жилището, а и всеки трябва да може да приема критика!

# 99
          Оф, айде стига ! Стана като в училище! Всеки сам си решава как да си направи жилището, а и всеки трябва да може да приема критика!
ant , от вчера моля Гуш да престане-изказа се-не го хареса- ОК/писах, 4е приех критиката/, но продължава да дълбае-то не бяха "ефтини завеси, куци копия на елементарни дизайнерски решения, такива индивиди".....и пак казвам не съм питала на мое място какво бихте променили....

И днес пак започва старата песен с нов глас-едно си баба знае-едно бае.....
Престани бе моми4е, нямаш ли си друга работа?
Гледай си семейството, имаш за обзавеждане цял апартамент-съсредоточи се върху това - не се занимавай с мен......

# 100
  • София
Мартеа, днес вече си на новата работа, нали? Ха, сега, честито! Да е лека, спорна и доходна   bouquet

Феъри няма ли вече да си идва? Имате ли някакви новини от тях?

А пък аз май се разболявам и така ме тресе от сутринта. Да не ви казвам как ме цепи главата. Усещам как вируса ще ни мине всичките, а на Любака операцията ще отиде за догодина  ooooh!

Моля ви, спрете се.

# 101
За срещата съм там.То се пада и newsm68 Жоро да гледа Ники ,така че... dance  bigdance2
Мацки ,то е ясно ,че вкусовета са различни,иначе щяха всички апартаменти да са еднакви, спрете с тоя излишен спор, не за друго но найстина всеки има различно виждане за нещата и така е най-добре.

# 102
  • София

какво съм ти казала днес?!  Laughing

# 103
Привет на всички!
Мартеа, честита нова работа. Дано е това, което очакваш. Да ти носи много удовлетворение и финанси  Laughing. Бързо да се оправя Теичка  Wink.
Ксения  Hug. Всичко да е наред с Вали и повече никакви болести  Wink.
Сиска, и аз нямам представа как трябва да се процедира в такива случаи. Може би наистина е добре да се посъветваш и с психолог. Пожелавам ти бързо да намерите правилния изход  Hug.
Дианка, взимай мерки и теглилки и никакви вируси  Wink.

Гуш, Валя има една приказка /която за мен важи с пълна сила/, а именно че по-умният отстъпва пръв. Без лоши чувства към никой  Hug

# 104

какво съм ти казала днес?!  Laughing
Цитат
такива индивиди
Гуш, хайде моля да спрем.....и тук ти го пиша за сетен път....по-точно спри ти...
Ако токлова те дразнят постингите ми-не ги чети...

Общи условия

Активация на акаунт