Май 2005- Тема 118

• 11 366
  • 205
  •   1
Отговори
# 75

ЗА СРЕЩАТА , какво мислите да не резервираме, а направо да се чакаме в Архитектите в 17.30ч?  newsm78  Не мога да отида до там да запазя, а не мога и да запазя в Червената къща, защото не е удобно за всички.

Извинете неведението ми, но къде се намира това заведение?

# 76
Искам да благодаря на всички за милите думи и да ви пожелая от здраве да не се оттървете!
Адвайс, погледнато реално си е точно така, за съжаление. Мен годините не ме притесняват - на 35 съм /без майтап, ама в първия момент не се сетих на колко съм и ги смятах/, но изглеждам по-млада  Heart Eyes
Августа, единичната стая е 66 лв., а двойната 86 лв.
На мен лично в Джъмбо не ми се ходи /всеки път се разорявам там/, но с удоволствие бих се ангажирала с транспорт и компания, за който има нужда. За срещата също  Wink
Дианка, много сте сладки на снимките. Тази, на която сте тримата е страхотна. Не можах да не се засмея, щом я видях  Wink. Съгласна съм с всичко, което решите за срещата, стига да се осъществи  Wink.

# 77
Дианка, костенурките са пластмасови - цели пет (за разлика от оригиналите )  Mr. Green
Гуш, харесват ми последната комбинация
За срещата - надявам се да дойда, може би е добре да имаме резервация все пак.
Изчезвам, че днес ми е много натоваренооооооо  ooooh!

# 78
Цитат
Ти защо пишеш в тази тема? С каква цел?
Пиша го и тук:
В темата пиша, защото съм родила Иса на 18 май и съм една "майска мама".....а освен да споделяме за децата си, пишем както знаеш и за вс. което ни вълнува-срещи,къщи,почивки,сватби,радости, проблеми и изобщо свързано с нас самите.....
Нещо против ли имаш?

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 12:59 от valia77

# 79
Гуш честита годишнина и от мен! много любов и разбирателство    bouquet

# 80
  • София

ЗА СРЕЩАТА , какво мислите да не резервираме, а направо да се чакаме в Архитектите в 17.30ч?  newsm78  Не мога да отида до там да запазя, а не мога и да запазя в Червената къща, защото не е удобно за всички.

Извинете неведението ми, но къде се намира това заведение?

В миналата тема Мартеа беше пуснала линк с карта...като тръгнеш от Университета надолу по Шипка, завиваш по Кракра (мисля, че беше втората) надясно, посока Шейново и веднага от лявата страна е една голяма къща, с двор и отдолу е ресторанта.
Мартеа, нали доре го описах или сбърках? newsm78

# 81
Ето го, адресът е Кракра 11. Добре си го обяснила Дианка.

Ей, един ден да не вляза и ти да видиш. Стига де! Нали пак ша са обичаме всички!

Гуш, честита годишнина! Много любов!

Валя, пък аз нищо не видях от снимките ти Sad

Аз  от утре съм на нова работа. Разговорът, за който се притеснявах отпреди месец, ако помните, беше по повод предизвестието ми, за щастие, всичко се прие много добре тук. По повода, снощи ходихме да се напием с колегите ми, които много ще ми липсват, сега просто ми е много зле, а имам работа да довършвам. Разбира се, Теа се разболява точно в този момент и яко са ме друснали нервите.

Хубав ден на всички иии.... огнените мацки, не знам какво ще се разбирате на лични, ама да ви видя и двете тук, за ръчичка, ама ха Hug Heart Eyes

# 82
  • Варна
Мартеа, честита нова работа. По-скоро да оздравява Теа,а с другото ще се справиш, ти си огън момиче.
Искам и аз на среща, не е честно да сте толкова далеко.
Августа, наистина магариите май само за у дома си ги държат.
Вале,  Hug
Гуш, честита ви годишнина. Много да се обичате и да сте щастливи.
Аз като оня с краставичката, дето го изпитвали за тиквата, пак да ви занимая с моите си неща. Искам да си направя нещо като собствен етикет, който да слагам на кратичките си и понеже нищо не ми ражда главата, моля за съдействие. Embarassed

# 83
Здравейте!

Вале, честито ви нанасяне в новия дом! Много щастливи мигове ви пожелаваме. И аз не можах да го видя в завършен вид, но довечера от работа, ще се поразровя и ще го намеря Wink На мен много ми хареса от предишните снимки и искам да го видя в окончателен вид. Simple Smile

Адри, много се радвам, че всичко при теб е наред. А за подобрението - още повече Hug Hug

Мартеа, честита нова работа! Peace

Дени вече е ОК, за сега всичко остана зад гърба ни. От понеделник смятахме да е на градинка -повече от месец не е ходил и се усеща, но се обадиха, че в групата му има варицела и да преценим сами дали да го пускаме. Той варицелата я е карал, но знаете ли дали повтаря и ако повтаря, тежко ли е втория път. Първия път не я усетихме, беше много малък, но не знам ако го повтори как ще е  Thinking

Във вторник бяхме сам-самички цял ден, цяла нощ и на другия ден. Дядото на мъжа ми почина, та той ходи на погребение. Утре пък отива в София на купон и ще се върне в събота, та отново сме сами.

Да ви споделя нещо....притеснявам се...даже и пред себе си ме е страх да си го призная, но пиша само за помощ... Дени заеква вече доста сериозно и не знаем къде да издирваме логопед. Личната му лекарка също не знае. Дайте съвет, моля, по училища ли да търсим, в градината му също няма...как да намеря логопед. Къде да го търся - няма значение частен ли ще бъде...Изобщо как да действам, докато е още рано, макар че има вече поне 3 месеца и виждам, че нещата доста се влошават. Мъжа ми има такъв проблем и като малък много подигравки е отнесъл заради това, не искам и Дени да го преживее. Още повече, че днешните деца са станали още по- нетактични.  Tired

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 15:24 от Сиска

# 84
   Сиска, попитай във вашата детска градина за логопед. Във всяка една градина има такъв, просто ходи в няколко градини и си има график кога в коя е. Поне при нас е така, но предполагам и при вас. Работят с по-големички деца (мисля все след 5 г, и аз не знам защо), но стига родителите да насочат вниманието им към детенце ще ви обърнат внимание. Пожелавам ти успех!

# 85
  • София
Сиска, а защо не пробвате с психолог преди това? Ако имате под ръка, де...ако трябва и него да търсиш, по-добре логопед. Но съм чувала, че при много от децата проблемът не е  логопедичен.

Деспина, нямам фантазия за какво говориш  Rolling Eyes Дай да видим нещо такова за да имаме идеи. Искаш под самата картичка, на хартията ли? Или да е буквално етикет?
Както и да е, според мен ще е оригинално да си изпишеш първата буква (инициалите) със звздички, или малки ситни цветенца. Ще стои нежно, а и ще стои на всякакви картички. Защото, ако е някаква картинка (както ми беше първата идея) има вероятност д ане отива на някой стил. Имам предвид нещо такова  цък
Иначе си мислех за някоя картинка подобно на татуировките. Намаляваш я достатъчно и ще си е като твоя запазена марка. Нещо такова,  като картинката на вторият лист горе, ляво.

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 16:04 от diana_t

# 86
Гушлеви, да  имате още 100 години любов и разбирателство!  bouquet

Сиска, идея нямам как трябва да се подходи. Но според мен си права, че трябва да се действа докато е време Hug

# 87
Проблема е, че и ние не знаем как се действа в тази ситуация - към кой да се обърнем и по-важното къде да го търсим. Ще питам и в градинката, но не знам да има психолог или логопед там. Но ще говоря с учителките, да му обърнат повече внимание, все пак са с дългогодишен опит - да кажат какво мислят, и се надявам че ще ни посъветват как да действаме. Ама за тази цел трябва да тръгне най-сетне на градина... Simple Smile

# 88
Гуш честита годишнина.Много любов! 1dating married luvbed txtloves  loveuuu
За срещата и аз незнам май със  резервация е по добре.
Логопед незнам,Сиска ,питай във форума.
Мацки я се сдобрете,Гушлева излишни спорове.

# 89
  • София
Глейте са, хубаво е с резервация, но няма кой да отиде до там. Затова го правим без...в събота 17.30 не мисля, че ще е пълно. Направо се уговаряме така
 НА 29.11 (другата събота Wink)  17.30 В АРХИТЕКТИТЕ  УЛ"КРАКРА"11  КАРТА
Супер, супер! Simple Smile Много се радвам, че ще се видим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт