Августа,
Ние с Дени току-що се събудихме. Сега сме самички чаааак да утре вечер.

Да ви питам, вашите дечурлига откриха ли водните боички? При нас това сега е на дневен ред и направо ми настръхва косата като поиска да му ги дам

. Моливите са за предпочитане.

Периода с разочарованието и аз го минах. И досега се опитват да се прокрадват такива мисли, ама каквото било, било е вече. Назад няма. Важното е семейството да е щастливо
Много, много прегръдки за Мишка! Както и предполагах, ще бъде страхотна кака
Айдее, пуснах една сълзичка 

)

И докторите все се чудеха как тъй другите реват, пък тя ухилена до ушите. Ами търпи на болка жената
Мъжът й пък, зевзекът, навсякъде разправяше. че жена му ги ражда по 4,5 кила за 7 минути и все ухилена. И като го попитат: ама как тъй 
За съжаление тази година не ни дадоха
И мерси за честитката за придобивките 

Ще ви се похваля, как няма
И аз чакам с нетърпение 

?!....аз с кого ще си пиша.....със здраве да си носиш придобивките, а трапезарията няма да избяга-пак ще я наредите.....обещай да се щракнеш с новите придобивки.....

както мъжа е врътнал кранчето 
Като наискарали едни коледни вкусотии, играчики, сувенири... и скъпо, скъпо ...как спят тия хора не знам.

)
Сутринта Дени като видя да вали сняг и изпадна в еуфория, че е дошла Коледа. Обяснявам аз, че това че вали сняг, не означава че е Коледа - Коледа е след един месец. Ама той настоява да отварям вратата, че "кучето" (демек, елена) на дядо Коледа чака пред вратата и мръзне 

.
.
.
. Ако мога да помогна с нещо пиши ми на лични /брат ми пие разни неща-едното е мляко от тибетска гъба, която се размножава и мисля че ще мога да ти дам/. .
Абе то и за таз работа си има приказка - целта оправдава средствата
. Веселба да става
. Чакам и аз клипчета. Да я нагушкаш и нацелуваш от нас. За магазините си е така. Ако знаеш в Джъмбото какви коледни красоти са напускали, направо ужас.:
.