Май 2005- Тема 118

• 11 397
  • 205
  •   1
Отговори
# 120
Fairy, добре завърнала се! Пък и ново попълнение ни носиш Wink Grinning

Августа, Laughing, честити ти придобивки! Да ти кажа, на Дени обривите отново започнаха (както всяка зима) и твоята розова вода отново влезе в употреба. Та мъжа ми снощи  каза да ти изпратя много поздрави и благодарности - много облекчава нещата.

Ние с Дени току-що се събудихме. Сега сме самички чаааак да утре вечер. Simple Smile

Да ви питам, вашите дечурлига откриха ли водните боички? При нас това сега е на дневен ред и направо ми настръхва косата като поиска да му ги дам ooooh! Laughing

# 121
Здравейте, аз чак сега за излюпвам, щото имам много работа пак   ooooh!
Вчера се разходихме страхотно, похарчих и парите за трапезарията вече  Embarassed

Убих та! На мен ми спряха кранчето отдавна, а сега като налазим столицата, к'во ще харчим?  Mr. Green Имаш ли някакви дарования? Аз мога да пея... Whistling
Ама ти е надута гайдата, какво да те мислим, една трапезария- една шубичка Wink

Феъри, добре завърнала се!
Няма драма в секциото, не се разстройвай. Обещавам че няма да си променя мнението за теб, заради него Wink
Отношението на Миша истински ме развънувала Heart Eyes

Сис, както ги откри, така ги скрих пак Grinning. Моливите са за предпочитане.

Станислава всеки ден ме учудва с нещо ново. Освен колекцията от стихчета и песнички, танцува макарена и ча ча ча. Днес пред Пикадили пя "Ах, морето" Shocked. Една жена я пита дали знае кой я пее и нашта- "Да, Калин" Joy
Друга любима песен и е "Даже мен да ме няма на белия свят..." - на Орлин Горанов
Мога да ви подготвя новогодишна програма Crazy
Това Бърборино пак не го открих. Сигурно бързо се изчерпва.

# 122
Феъри, редвам се да те видя!  Hug Периода с разочарованието и аз го минах. И досега се опитват да се прокрадват такива мисли, ама каквото било, било е вече. Назад няма. Важното е семейството да е щастливо  Heart Eyes Много, много прегръдки за Мишка! Както и предполагах, ще бъде страхотна кака  Simple Smile  Айдее, пуснах една сълзичка  Laughing

Кате, ша пей детето, к'во да прай! Подозирам, че ти си го инструктирала. Иначе дядо Коледа няма да може да поръча подаръците у Джъмбо  Mr. Green
Уф, аз не смея да кажа нищо за 29-ти. Моя мъж ще тръгва в чужбина утре и сърцето ми ще се пукне. За пръв път ще се делим за повече от ден, откакто се познаваме. Стискайте палци да е за хубаво. Много ми е притеснено.

Сисе, и Наско обожава водните бои. Аз съм му купила едни бои с тампони, бях им качвала и снимка. Пет ярки цвята и не цапат чак толкова. Но вчера какви рисунки ми нарисува с водните боички... Баща му не повярва, че ги е направил сам - слънца, къщичка и тигър, дето прилича на човек, ама на райета. Ще ги кача, ако имам време довечера. И без друго исках да ви ги покажа, щот' си мислех, че в ръцете е като майка му - с две леви. За рисуването, де  Laughing Пък той се оказа скрит талант. Много се беше обидил, че Петьо в градината му казвал ,че рисува драсканици. пък аз да му възвърн асамочувствието, му казах "нищо, ще се научиш да рисувах хубави рисунки и децата няма да казват, че рисуваш драсканици". Ама колкото и да си е мойто дете, рисунките му бяха само драсканици доскоро. Абе, на хубави работи ги учат в градината  Laughing

# 123
Добър вечер. Моля кажете на заплеса какво се разбрахме за срещата?

Тю.... какво толкова сте се задъвкали, апартаменти, обзавежданици.... деца нямате ли си да ви дърпат от РС-то  Laughing.

Връщам се да чета, че тука ме облещихте  Shocked кой с нова работа, кой понамачкан от докторя... а и скандала да видя къде е че да зачета  Laughing.

bouquet

# 124
Аз пак да се включа (някой да дойде да ме върже, като гледам бия всички рекорди по постинги в темата  Embarassed).
Кате, то да беше само шубичката, душатааааа...с мед да го нахраниш  Embarassed Пак намаза и дребният...Абе въобще...ти хубаво можеш да пееш, ама за толкова бързо набиране на средства май ще трябва и да свирим  Whistling
Простете...  Sunglasses
А за твойто даровито дете знаем ние, чаровница е страшна тя, и много артистична да ти кажа, личи си (и по снимка, щото на живо не сме я виждале, все я криеш  Crossing Arms)
Убих та! На мен ми спряха кранчето отдавна, а сега като налазим столицата, к'во ще харчим?   
Ти не се бой, как' ти е хитруша, за какво мислиш си оставих ботите за купуване  Wink
За Бърбориното-тука го има, ще го купя и ще ти го дам като се видим  Hug
Та, Феъри, защо се измъчваш напразно-това е толкова маловажно...как е излязло бебето. Аз например си мислех, че сигурно ще родя секцио и няма да кърмя, ама родих естествено и кърмих 2,6 години. И какво от това-това прави ли ме повече майка от другите, дето са раждали секцио и не са кърмили по една или друга причина ...
А за бъркането-имах една приятелка, тя раждаше много леко и без болка-така казваше поне  Grinning И докторите все се чудеха как тъй другите реват, пък тя ухилена до ушите. Ами търпи на болка жената  Sunglasses Мъжът й пък, зевзекът, навсякъде разправяше. че жена му ги ражда по 4,5 кила за 7 минути и все ухилена. И като го попитат: ама как тъй  Shocked,  вика: ами тя моята жена й е кеф да я бъркат, беееееее, затуй се хили  Laughing Мъже  Mr. Green
А Миша е една малка сладка кака, да я нацелуваш  Heart Eyes
Сиска, радвам се, че помага водичката  Hug За съжаление тази година не ни дадоха  Sad И мерси за честитката за придобивките   bouquet
Ко друго щях да пиша...ни поВня... Blush
Ааа, щях да пиша на Дианка "мерси", че ми честити новата придобивка Heart Eyes Ще ви се похваля, как няма   Grinning И аз чакам с нетърпение  Hug

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 21:34 от Avgusta

# 125
Аз ги търсих тия бойчки ама никаде ги няма.
Феъри важното е ,че всичко е минало добре.
За списанието и аз не мога да го намеря newsm78

# 126
Я казвайте направо колко броя "Бърборино" да купувам  Mr. Green
Ками, за тебе знаем, ти ще почерпиш във Версай (Божееее, аз сигурно кат се изтупкам при тЕя елегантни девойки ще помислят, че е дошла група от провинциален старчески дом на посещение във фолк клуб   Mr. Green). Катка и Ренката не ги мисля, те са готинки, слабички, пък  на мен и килцата вече са ми повечко, сигур няма да има там и щъркел да ма събере  Blush
Последно се разписах, айде, лека до утре  Hug
Аааа, за боичките-Сиска, ние ги познаваме отдавна..хъм, ама няма страшно, бе, перат се  Peace

# 127
Аааа,  Avgusta, чакай...къде ще ставаш Stop?!....аз с кого ще си пиша.....със здраве да си носиш придобивките, а трапезарията няма да избяга-пак ще я наредите.....обещай да се щракнеш с новите придобивки.....
Феъри, добре дошла пак, но вече не като 2 в 1 ! И такива мисли за секциото повече на да ти минават през главата.....кажи за Беб-колко се роди, лаком ли е много?....Мишка, помага ли? Какво ли сега в нейната главичка?
БиРенкА, аз неможах да намеря такива бои4ки....а  Насето талантлив ми се вижда-покажи творбите....
Катка, заведи  Ава на Кой е по-по-най....само за там е....
Сиска, веднъж показах на Иса водните боички и врори път поне на този етап няма да направя тази грешка.....
Мартеа, как мина първия работен ден?

# 128
  • София
Днес пред Пикадили пя "Ах, морето" Shocked. Една жена я пита дали знае кой я пее и нашта- "Да, Калин" Joy

Joy
Ама, Катка вие имате готова програма за допълнителен доход  Joy както мъжа е врътнал кранчето  Whistling

Ей тук е люта зима. Вее, духа, вали сняг и трупа  Shocked

# 129
Добро утро!

Трябва да се обадя до Пикадили, за да ги успокоя, че в розовата раничка на Уинкс, която е останала на гардероб, няма взривно устройство Embarassed
Вчера забравих да ви кажа, че  по магазините вече не е за деца, то не е за жени даже... ooooh! Като наискарали едни коледни вкусотии, играчики, сувенири... и скъпо, скъпо ...как спят тия хора не знам.

Кате, то да беше само шубичката, душатааааа...с мед да го нахраниш  Embarassed Пак намаза и дребният...Абе въобще...ти хубаво можеш да пееш, ама за толкова бързо набиране на средства май ще трябва и да свирим  Whistling
Простете...  Sunglasses

хахахахахахах Joy
Цитат
А за твойто даровито дете знаем ние, чаровница е страшна тя, и много артистична да ти кажа, личи си (и по снимка, щото на живо не сме я виждале, все я криеш  Crossing Arms)
Абе, не я знам колко е даровита, щото вашите когато почнаха да рецитират, тя още се учеше да говори.
А вече ми е неудобно да пускам снимки, защото няма една непринудена Confused. Направо го подушва апарата, докато се приближа и вече е почнала да чупи стойки. А за танците няма да обяснявам направо ще ви пусна клипче, ама само да го кача.

# 130
Честит първи сняг!  Hands Clap
Ние искаме 2,3 броя от Барбароните.
Августа я моляти се ,ти изтупаните дами не ги мисли, няма много...
Ники ми налуди главата да излизаме,ужас...
Не си смених гумите, ама днес има опашки от по 100 км.В Понеделник.

# 131
Хайдее, Баба Зима дойде! Simple Smile Сутринта Дени като видя да вали сняг и изпадна в еуфория, че е дошла Коледа. Обяснявам аз, че това че вали сняг, не означава че е Коледа - Коледа е след един месец. Ама той настоява да отварям вратата, че "кучето" (демек, елена) на дядо Коледа чака пред вратата и мръзне Crazy

Аз пък от 2 месеца все си купувам ботуши за зимата и ето, снега започна, а аз все още съм си без ботуши. Или време нямам да излизам, или ме мързи, или не си харесвам нищо, или са ми скъпи....няма угодия.  Simple Smile

# 132
  • София
Честит първи сняг!

Ели чакаше снега от две седмици. Всяка сутрин, първото нещо което правеше, беше да погледне дали вали. И най-после заваля! Вече е навън с баща си, за да се радва на снега.

Водните боички ги открихме през септември и до скоро рисувахме и сутрин и вечер. Доста от дрешките са с петна от боички (не знам как се перат петна от водни боички - с Вениш, Ариел и Персил не успях), но Ели е щастлива като рисува и петната не ме ядосват много.

Радвам се, че откривате различни таланти. Децата ни все пак са Телци и им е предопределено да са талантливи и да ги влече изкуството.

# 133
Привет!

Честит първи сняг!

Благодаря за пожеланията, да ви се връща още по-хубаво!

Малейна, не си пропуснала, изобщо не съм писала за това. Как стана - случайно, направиха ми предложение и приех, дано да е за добро! Доста ми е притеснено, но се надявам да се справя. Връщам се към телевизионерството, новите колеги ми изглеждат много готини, но са просто божета в това, което правят, повечето са работили в киното, това е и основното, заради което приех - надявам се да науча нещо ново. Но все пак лекинко съм се спекла. Да не кажа много.
Приключвам по работната тема.

Катка, Авата е опасна. Чакам да гледам клипове, фен съм й Laughing

Феъри, добре завърнала се!

Мъжът ми добре, че свърши тая работа с гумите миналата седмица. Не че ми е много ясно как се кара на сняг ooooh!

Някъде мернах за клеевата тинктура - аз давам по 3-4-5 капки сутрин, разтворени в лъжичка вода, на гладно. Трябва да се започне от по-малко. Ако детето яде мед, не мисля, че има проблем.

В момента давам клеева тинктура, Цитросепт (от който пак да подчертая - съм много доволна, определено има ефект), Умкалор, сребърна вода, Саностол. Все пак, хремата премина в задна и от снощи Теа кашля ужасяващо, едно такова грачещо-лаещо. Започнах и Ериус и Тантум Вреде. Дано се размине по-леко тая болест Praynig

Хубав уикенд!

# 134
Ха честит първи сняг  Wink
От сутринта у нас е една еуфория, едно тръшкане да излизаме навън. Е, измъкнахме се за малко. Маги пощуря от кеф. Правихме топки, замервахме се и естествено поизмръзнахме. Сега пак се пазари да излизаме, ама няма да я огрее, поне до следобяд. На водните боички е голям фен, но не я подсещам много често за тях, защото става голяяяямо мазало  Wink.
Феъри, добре сте се завърнали. Чета, че хубаво сте се помачкали с докторите  Laughing. Без значение е как си родила. Важното е, че сте живи и здрави. Чакаме снимки  Heart Eyes.
Малейна, не знам нищо за клеевата тинктура. Бързо да се оправя Марти и пак да е весел и палав  Wink.
Ксения, какво ви казаха вчера? Добре ли е вече Вали?
Ант  Hug. Ако мога да помогна с нещо пиши ми на лични /брат ми пие разни неща-едното е мляко от тибетска гъба, която се размножава и мисля че ще мога да ти дам/. .
Августа, честити придобивки.
ама за толкова бързо набиране на средства май ще трябва и да свирим  Whistling
Joy Абе то и за таз работа си има приказка - целта оправдава средствата  Joy. Веселба да става  Laughing
Кате, писах ти аз преди вреееееме да я записваш Авичка на танци и пеене. Страшна е, а и парички може да ти носи  Joy. Чакам и аз клипчета. Да я нагушкаш и нацелуваш от нас. За магазините си е така. Ако знаеш в Джъмбото какви коледни красоти са напускали, направо ужас.:
Абе, не я знам колко е даровита, щото вашите когато почнаха да рецитират, тя още се учеше да говори.
Малиии, моето още нищо не прави. Научила е само едно кратко стихче на английски и до там. Баща и редовно се гъбарка с нея и и казва - недей тате да мислиш толкова, че ще ти потъмнеят корените  Joy.

Хайде весел и снежен уикенд на всички!

Общи условия

Активация на акаунт