Май 2005- Тема 118

• 11 465
  • 205
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Мартеа, как е Теа? Има ли подобрение? Дано ви се размине. А за новата работа, да не забравиш старият си опит...по-леко го давай в началото  Hug Убедена съм, че скоро ще ги догониш и ще си една от най-добрите богини Wink

Деспина, да не е ушенце  newsm78 Или пък този шантав вирус само с температурата  Rolling Eyes

Бубе, 42 номер на баткото  Shocked Да са му честити Не знам ски ли ще му купувате за догодина, амаа Crazy Ужас днешните младежи какви размери придобиват  Laughing

Чопарче,
на 40-ти ден се прави.

Августа, честити покупки  Hug Да си ги ползваш със здраве.

Катка, Сиска, опасни с ави мъниците  Joy

Сега замислям едно приключение и да изляза сама с тримата (децата и кучето) в ледовитата обстановка. Още не ми стиска...ще изчакам Павката да се наспи след малко и ще обмисля пак  Mr. Green

И докато пиша, Люомир си оставил шишето с вода на масата, Павката го докопал и да не ви казвам как изрева. Заля се целият щеше да се удаваи  Crazy Ще ме вкарат в лудницата скоро, да знете  Laughing

# 151
Ох, някой няма ли да черпи едно кафе днес!?  Ей сега си направих да си пийна еднинко, че ми е едно омотанооо... Снощи бях на купон с танцьори от три самодейни състава. Мартеа, и граовско играхме  Grinning Малии, две седмици не съм ходила на репетеции и снощи се развихрих. Ама днескааа... краката така ме болят...ужас  Laughing

Кате, голяма е актриса Авата  Laughing Много е дива! А пък Наско танцува почти като Дени - чупи гъзенцето, мърда крачета, но от кръста нагоре няма никой. А, и от време на време прави опити за цигански колела. В градината го бяха научили да сложи ръчички на кръста и раз-два-три - с дупето ляво-дясно-ляво и после пак раз-два-три, а с дупето напред-назад-напред. И това беше "танц"!  Grinning
Кате, бях прочела преди време в една книга, че е хубаво да играем с децата, защото кога иначе ще седнеш да рисуваш с бои, да се ровиш в пясъка или да скачаш на ластик. Нещо от сорта беше. И започнах да гледам на заниманията с Наско по този начин - като на почивка за мен. Наистина ми е приятно. Особено да оцветяваме и да нареждаме пъзели. изживявам си моите любими детски мигове, тъй да се каже  Laughing

Дианка, за голямо приключение се подготвяш. Снощи като се прибирахме от балкана, такъв лед беше сковал, чеее... на колата бяха замръзнали ключалките, бяха залепнали вратите, едвам отключихме и влязохме. Добре, че бях с колата на едни приятели, а не тръгнах сама нагоре, както си мислех да направя. Бяхме в една от бившите резиденции на Тодор Живков. В едни борове, скътана, скрита, обхват даже нямаше на телефоните  Laughing

Отивам да гледаме приказка за Фокус-мокус с Наско

# 152
  • София

Ето малко смях от Ава. Моля да коментирате края на клипчето.
http://katkata.multiply.com/video/item/1

Леле, много е добра...а и колко е красива  Flutter!
Мойто и то танцува доста, ама повече на акробатика го избива  Laughing
А за края на клипчето кво да коментирам  Laughing уникална  Crazy

Ема тази сутрин беше с баща си на представление - Браво, Франклин - много и е харесало, на баща и също  Laughing Те напоследък ходят всеки уикенд, през това време аз чистя, ама мисля следващия път със съпружето да се разменим  Mr. Green Даже Дианка, ако искаш ще вземем Любачето с нас - жалко,че не те прочетох по-рано тази сутрин - можеше и Любачето да иде с тях.

Ето един полезен линк

# 153
Бубе, 42 номер на баткото  Shocked Да са му честити Не знам ски ли ще му купувате за догодина, амаа Crazy Ужас днешните младежи какви размери придобиват  Laughing

Диака да не ти казвам че на височина е почти колкото мен аз съм 177см, а той да ми  жив и здрав е 171см Wink

Катка Ава е просто разкошна Hug

Ренка така ти завиждам за хорцата, така ми с  до играло,че единственото което ми остава  да чакам новогодишния ни банкет Wink

Сиска браво на Дени добре се вихри!

Гуш и на нас са ни любими книжките на Франклин така че на представление сигурно щеше да ни  супер. Wink

# 154
Ей Гуш жива да си! Пак щях да пропусна да заведа дребсън на Франклин. На 30 е денят! Има ли билети преди представлението?

Биренка явно си е биологично заложено по едно време да се вдетениш. Скоро една приятелка (няма дете още) ми обясняваше как на морето си купила кофичка и лопатка и чинно заредила кофички около хавлията  Laughing. Иначе и аз се забавлявам много докато играем с Калоян.

Катка
много е сладка танцьорката пу пу. Сиска добре си танцува детето де....

Като гледам следващата среща можем направо в детска дискотека да я направим.

# 155
  • София
Ей Гуш жива да си! Пак щях да пропусна да заведа дребсън на Франклин. На 30 е денят! Има ли билети преди представлението?

Да, моите хора така са ги взели тази сутрин - 3,50 за децата и 4,50 за големите.
Накрая са извикали децата да се приближат да пипнат Франклин - нашата много се зарадвала и слизайки от сцената питала *А не може ли да пипна и другото пирателче? /Лос/*  Laughing

# 156
Лелееее, Ава направо ми събра очите! Леле, страхотна е! Кате, насочете я към някакви танци, определено ще й е удоволствие!

Теа за съжаление се влошава, има ужасна кашлица, явно някакъв секрет слиза към дробовете. Към коктейла с лекарства включихме и сироп за кашлиця - Humex, както и 2-3 бабини илача - отвара от ябълки, дюли и орехи, чай от мащерка, босилек... Утре баба й ще я заведе на лекар.

# 157
  • София
Мартеа, дано е от хремата.

Гушлева, ако искаш другият път да ги водим двете? Мерси за предложението  Heart Eyes

Биренка, позна! Беше повече от приключение за мен! Изсилих се малко повче, отколкото е необходимо...

И аз излязох с децата и кучето, но за последен път в такова време  Naughty Първо ги обличах един по един 1час- чорапогащници, грейки, космонавти, шапки, ръкавици, апрески. Павката се скъса да мрънка заради ръкавиците, а Любака падна 100 пъти и от страх ревеше. Кучето пък пощуря от снега и щеше да ни помели всичките, та трябваше основно по нея да викам  Crazy Улиците са в лед, ботушите ми се пързаляха, количката буксуваше, а в квартала равни улици няма- все баири. Излязох с такова хубаво настроение, а се прибрах размазана от умора.  Laughing Утре, когато баща им си е в къщи ще ходим с шейните. Явно, че не мога да се разкъсам достатъчно Crazy

# 158
Ех аиде да се организираме за театъра-Гушлева моляте се заеми,ако ходите ни бройте и нас!
Дианче ,железна си,аз щях да откача.
Ники я водих днес в Арена в детския кът,игра и навън малко,аз нямам нерви да я водя по тоя сняг.
По темата за ботушите аз имам доста, много обичам ботуши.Удобни са ми и си пъхам дънките или панталоните в тях и седи много фешън.

# 159
Привет!

Благодаря за комплиментите! Embarassed
Може би ние с Ж. си въобразяваме, че Ава включва понякога как да кажа ..."професионални" движения в танците, затова исках да видя дали ще ви направи впечатление като се отърка в шкафа Embarassed. На мен ми става неприятно, на баща и му нахлува всичката кръв в главата.
Дени си е хип-хопър отдавна. Ама какви хеликоптери върти Laughing

Мартеа, записали сме я на танци, сега упражнява "ча ча ча" Laughing
Дано да и се разминат на Теа силните лекарства.

Някоя от вас ми беше препоръчала  за Ава хапченца за гърло Тонзилотрен. Много съм доволна от тях,  оправят гърлото Peace. Сега взех на същата лаборатория Инфлуцид-противовирусни таблетки, и ги пие профилактично. Ще видим дали и докога ще я опази. Хомеопатични са.

Рени, подкрепям с две ръце за заниманията, просто на мен рядко ми идва такова желание.
Добре си се позабавлявала, а така!  Hug

Диана, душо, пак си влязла в сложна схема Hug

Бубе, кво да се прави - акселерация Laughing(това ли беше думата)

Ей, че хубави детски забавления има при вас. В нашия куклен театър също има добри постановки, но  е стар и студен Confused

# 160
  • София
Привет!

Благодаря за комплиментите! Embarassed
Може би ние с Ж. си въобразяваме, че Ава включва понякога как да кажа ..."професионални" движения в танците, затова исках да видя дали ще ви направи впечатление като се отърка в шкафа Embarassed. На мен ми става неприятно, на баща и му нахлува всичката кръв в главата.

Ей Кате, верно ли бе за такова нещо се притеснявате?! Детето просто копира каквото гледа по клиповете - няма какво да се притесняваш - и Ема като застане пред телевизора да се кълчи и тя понякога прави разни секси движения, но си е просто имитация като всичко останало. Просто няма как да влагат смисъла, който ти се опасяваш, че влагат.
Според мен щерка ти определено има талант - щом може така да имитира, ще бъде много артистична.

# 161

Ей Кате, верно ли бе за такова нещо се притеснявате?! Детето просто копира каквото гледа по клиповете - няма какво да се притесняваш - .................................................

И на мен ми беше интересно в началото, обаче мъжът ми ме зарази с притесненията си. И затова реших да се допитам до вас.

абе, хора къде се губи Иви Thinking

# 162
  • Варна
Браво на малките танцьори.
Катка, аз се сетих какво се притесняваш, но мисля, че го е видяла от някъде и го е изкопирала. Нищо не влага в него. А вие не и насочвайте вниманието, за да не започне да го прави нарочно.
Дианка, как мина разходката.
С Иви се чух, като си бях в Русе. Дала е Теа на градина и се гласеше да пуска и Лори на ясла. Каза, че като цяло е доволна от градината, но че за нея продължава да е натоварено, защото всеки ден взема Теа, по-рано, за да я води на рехабилитация. Не и остава време за нет.

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 08:44 от Despina

# 163
Леле, Катка, на вас ако за едно отъркване ви нахлува кръвта в главата, ако видите на Миша танците, направо до инфаркт ще го докарате Laughing  Ще кача утре едно клипче за нагледен материал, направо съм се сложила в чудо. Знам, че не влага нищо, а само копира това, което вижда по телевизията, но въпреки това да гледаш как едно дете се кълчоти в секси пози е доста неприятно. Тя задължително танцува полугола, а ако случайно е облечена, в даден момент от танца започва да си вдига блузата. Да не споменавам, че обикновено мен или баща си ни ползва за пилони Rolling Eyes Изобщо, трактат мога да напиша за неприличните танци, но се опитвам да приемам спокойно нещата, защото иначе трябва да се гръмна. Или да й забраня да гледа каквато и да била музика.

Аз в момента съм в стачка. Миша точно беше решила, че ще спи и изведнъж й дойде на ума да се държи отвратително. Взе да реве на баща си, че не била вечеряла, той й се върза на акъла, аз треснах вратата и отидох в другата стая. И изобщо не ме интересува утре как ще стане за градина, да се оправят Crossing Arms

# 164
Феъри, същу като нас. Легнахме в 22.30 с Наско, той в 23 ме вдигна, че не бил ял  Rolling Eyes Ама омота една пълна купа със супа, де, даже надробена с хлябче  Laughing

Кате, честит имен ден! Бъди здрава, все така лъчезарна и мила  Hug

Честит празник и на всички останали именнички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт