Ако искате мъжът да ви предложи семейно съжителство, как бихте му намекнали ?

• 5 167
  • 53
  •   1
Отговори
# 45
Абе, и аз й казах, че мъж от намек не разбира, само от здрав ритник отзад, ама то младо още, зелено...  Laughing

# 46
  • на брега на морето
само от здрав ритник отзад Laughing

newsm62 newsm62 newsm62 така е  newsm62 newsm62 newsm62

# 47
  • Пловдив
"Мале, мале, мале!!! На колко си години, извинявай?"

На 25 съм, мисля, че ми е време да искам по-сериозни отношения, но разбирате ли, държа да съм "дамата" в случая Simple Smile

# 48
svetla.поговори си с него много сериозно какво ти се върти в главицата и ако този човек има сериозни намерения  то ще разбереш на момента ,не винаги женските хитринки помагат - в случая смятам че е по-добре в прав текст.УСПЕХ

# 49
svetla ако приятелят ти иска да се обвърже с теб, няма нужда от подсещане. Сърцето само говори. Директно си го питай, какви са намеренията му.

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 13:38 от Dencho

# 50
Виж какво изобщо не се пробвай с намеци,а направо му кажи за какво става на въпрос.Така нещата ще се решат по-бързо и няма да се тормозиш и чакаш в неведение

# 51
  • на брега на морето
държа да съм "дамата" в случая Simple Smile

Такива разсъждения са кухи, в смисъл че не можеш да береш "плодове", уверявам те. С такава "заспа" /извинявай за израза към любимия/ ще си останеш само дама. Няма хляб в тази позиция. На грешен път си стъпила. Упорстваш и не искаш да ни чуеш. Очакваш от нас съвети, които ще ти харесат. Отпусни се и прочети всички постинги внимателно и ги анализирай. Сама се увери, че в твоята позиция е безрезултатна. smile3525

# 52
  • София
държа да съм "дамата" в случая Simple Smile

Такива разсъждения са кухи, в смисъл че не можеш да береш "плодове", уверявам те. С такава "заспа" /извинявай за израза към любимия/ ще си останеш само дама. Няма хляб в тази позиция. На грешен път си стъпила. Упорстваш и не искаш да ни чуеш. Очакваш от нас съвети, които ще ти харесат. Отпусни се и прочети всички постинги внимателно и ги анализирай. Сама се увери, че в твоята позиция е безрезултатна. smile3525

Категорично не съм съгласна с теб и съм съгласна със Светла.
Няма нужда да влизаме в мъжки панталони и да правим предложения, нека оставим нещо дамско в себе си.
Мъжът ще се почувства мъж, ако предложи той, ако не - цял живот ще му тежи, че не го е направил.
Иначе - човекът или иска да се ожените, или не. Щом е показал, че иска - аз бих изчакала.

# 53
Бъди предизвикателна!  Peace
Кажи му:
- Мило, какво ще правиш наааа... 27 май (примерно)?
- Защо питаш? - ще попита той.
- Ами, решила съм точно тогава да е сватбата ми. Ще дойдеш, нали? - и го заслепяваш с една широка усмивка.
- Ъъъъ, а за кого ще се омъжваш? - пак ще попита слисано той.
- Оооо, не съм решила още, само знам, че тогава ще се омъжвам, даже съм си запазила час в Гражданското. И рокля вече съм си избрала...  - продължаваш безгрижно ти. - А ти имаш ли претенции като какъв искаш да присъстваш - като гост или като главно действащо лице?
Тук правиш така   newsm03 и така  newsm53, и ако можеш - и така  bombs
В този момент нокаутираното мило би трябвало да е паднало на колене пред теб, но ако не е, бий му един як шут отзад и си тръгни с достойнство. Истинският те чака някъде там...

Как`Сийкеее, хубав сценарий  Grinning, че и хубава дата си избрала, рождения ми ден  Mr. Green!

На Светлето ще и кажа, че не е нужно да се вкарва в излишни филми, явно това с манипулацията не и се отдава, щом до форума опира за съвет ! Каквото и да ти напишат хората, ако не го изиграеш както трябва, ще е жалко и смешно. Успех   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт