КГБ = Клуб на Готините Баби - 48

• 21 037
  • 600
  •   1
Отговори
# 510

Л Е К А   Н О Щ !

# 511
  • тук и там

Е,днес съм първа.Да побързам и спретна нещо за закуска.
Готова съм.

Днес при нас е много приятно.Духа лек и топъл вятър.Прострях навън прането и дано го издуха до обяд па тогава да се разваля.
А при вас как е?Къде е валяло и побеляло нощес?
Но,каквото и да е времето лек и отпочиващ ден ви желая!
Болните да се лекуват на топло.
На Фурийка и Фенчо пожелавам приятна разходка из Софето и добре да си прекарат на сватбата.

# 512
Добро утро и от мен!
Мими -  раннобудна и работлива! И закуската спретна! Hug
И тук духа вятър, даже посвирва. Ама дали е топъл незнам - не съм се престрашила да изляза навън още.
Отвътре изглежда много студено.
Важното е да ни е весело и топличко у дома. А нека вън свири и вилнее зимата!
Хубав ден момичета! Всички болнички да се оправят днес!
Мел - дано дечко е по-добре и бързо да се оправи. А за съжаление, ако е по-податливо детето така ще е -
казвам го от личен и базкрайно неприятен спомен. Но дано при вас не е така. Някои пък заякват, хващат имунитет.

# 513
  • София
Мими, благодаря за закуската.
Лошото време сигурно утре ще е при вас.
В София вали сняг в момента. Започна да натрупва по колите и покривите.
Снощи вятъра задуха в Дианабад след 1-2 ч. Направо се чувствах пренебрегната - навсякъде духа, теми пускат в Клюкарника, само при нас тихо. Е, започна се, но не ни отнесе.

# 514
  • София
Добро утро и честит първи сняг!   При нас вали от един час , вече покри всичко и дори натрупа 1-2 сантиметра. Но силния вятър спря.Аз съм болна,също като Тантка-от гъзовеене.Тази седмица обиколих 3 квартала и то в дъжда и сега си нося последствията.
    Майче,току що изпих пак 5 капсулки-кажи до довечера да пия ли още?

# 515
  • тук и там
Говорите за сняг,и аз не искам  да си го представям още.Сигурно е и много студено и не е за ислизане.

# 516
Честит първи сняг и от мен!

Мимка,благодаря за закуската  Hug Hug Hug Hug Hug

Охххх,днес ще е тежък ден замен....Не съм спала цяла нощ.Нещо ме налегна някаква депресия и плаках цяла нощ.Не можах да се преборя с нея Cry...Сега съм на работа до към 15ч. и после при бебето  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Дано да се пооправя,че в момента се чувствам идиот и половина...А имам много тежка репетиция  Crossing Arms

# 517
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Добро утро , момичета!

Честит първи сняг , на тез дето си го имаме.

Аз изринах първия сняг с мерак.  Laughing
Ма следващото едва ли ще е мераклииско , по скоро задължително.  ooooh!
Вятъра утихна. Духа , но не с тая ураганна скорост.  Peace

Болните да  оздравявате и сега си стойте вътре на топличко с чайче и витамини в ръка.  Hug

Мастерче , претесни ме бе мила.  Sad Я се стягай и ако има нещо , по всяко време съм насреща.

Мими , благодаря за закуската.  Heart Eyes Не е студено толкова. За мен е добре имаики предвид , че на жега не вирея.  Hug

Лек и хубав снежен ден.

# 518
  • тук и там
Мастерче,всички имаме такива моменти,било то от грижи,тревоги,напрежение или каквото и да е. Имаш близки и много приятели,които ще са тъжни заради теб,защото ти съчувстват и обичат.Днес мисли за тях и ,за бебешока,който те чака,за нас,които много,много те обичаме и искаме да си винаги весела,че без твоето страхотно настроение не е същото в темата.

# 519
  • София
Мастерче, никакви ревове и депресии. Бебетата чувстват настроенията ни, влияят се  и то ще започне да реве. Радвай се, че ще се занимаваш с бебе. Малко е още, само спи, яде.

# 520
Хей, Мастерче! Бързо да ти минава лошото настроение и марш надалеч на депресията. И в най-лошите моменти, има и нещо хубаво.
Намери го и се радвай за него! Hug Толкова много хора те обичат - та това е цяло богатство и малко хора го имат! А и най-щастливите нямат всичко - все нещо не достига и така трябва! Обичам те! Хубав ден от тук нататък! Hug Hug Hug

# 521

ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ!!!

След 10-на минути излизам да видя навън как е,че през прозореца като гледам как вее.....не ми се мърда от къщи.
               Мастърче,и аз така бях вчера вечерта.Нещо ми беше гадно и тежко.Обяснявам си го с времето.Когато навън грее слънце и е светло , топло някак си ти е по-леко и не се впрягаш толкова.Като причернее и затъмнее както е в момента  апатията те обхваща и нищо не ти  е наред.Депресията те обхваща и за това влизай по-често тук да те разсейваме.
               Приятен снежен ден ви желая , момичета.

# 522
  • София
Добро утро, момичетаа! Честит ви първи снежец!

# 523
  • София
       Мастерче,ако имаш възможност си премери кръвното! На мен ми се случва понякога да се събуждам нощем и ми е тежко и тъжно и рева като магаре по2-3 часа,но установих,че е така когато вдигна кръвното.А нощем има такава тенденция да се покачва.
       Бебето е малко и повече ще спи-предремвай до него.

# 524
Яге кръвното ми е високо,да....170/100  Thinking

мОМИЧЕТА БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ама на мен така ми се реве,че направоооо ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Едвам се сдържам! Кво е тва нещо,направо не ми го побира главата....

Общи условия

Активация на акаунт