КГБ = Клуб на Готините Баби - 48

• 21 014
  • 600
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, милички!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ НА  СОФИЯНКИ!

Дано е приятна зимата, че иначе ще ни се види много дълга!
Във Варна е облачно, но няма вятър и не е много студено, варненската ТВ го дава 14 градуса.
Днес ще съм на топло, по "технически" причини.
Стефан отиде за лимони, киви, витамин С, и месо, за довечера да направя тел.варено, за обяд има ядене от вчера.
Наплашена съм много с тоя висок холестерол, моя беше на границата, та трябва да внимавам, нищо че на гимнастиката си разтривам точката на дълголетието! Четох че целината помага за понижаването му, аз като подправка я обичам само във варено, но ще започна да я слагам във всичко, че дано помага!!! Хората сурова я консумирали, явно е полезна. Майка ми навремето пиеше сок от целина за шиповете, не се сещам полза имаше ли!
Мими, мерси за закуската!
Мел, как е днес Анджелка, оправя ли се миличката?
Мастерче, познато състояние, намери време разходи се из парка, със Жабчето, по магазините- купи си нещо макар и дребно, иди на фризьор, на козметик- направи нещо което да те разведри. Днес племенника вярвам ще ти помогне да се поразсееш. Успешна репетиция!
Днес съм тук, няма мърдане, ще се лекувам колкото мога!
Приятни почивни дни на всички!!!

newsm51 newsm47 Two Hearts Wine Glass Flowers Sunflower   dancing

# 526
  • София
Мастърче, не се притеснявай, бебе на два месеца е кротко и повечето време спи.Разбирам те напълно защо си в депресия. А за кръвното открих, че канелата го сваля много. На върха на лъжичката в кафето. Или готови капсули от аптеката. Аз откакто пия за захарта, кръвното ми е под 100.

Вижте тук какви пише за него! Чисти и холестерола и триглицеридите в кръвта. Но ако го пиете, трябва да си хапвате повече сладко, да не ви падне захарта.
http://www.fortex.bg/content/e14/e1154/index_BG.html

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 10:06 от Тайна

# 527
Тайне мерси   bouquet,ще отида до магазина да си купя канела ей сега....

# 528
               Мастърче,Яжка е права току що и аз си премерих кръвното и ме е 142/91.За мен то е високо и предполагам,че така ми е било и през нощта.Друга причина не виждам за дето ми беше тежко и гадно.Отивам за вит.С сега видях,че се е свършило.Много ми помага и се надявам и сега да се размина само с него.Ще пробвам и аз канелата.

# 529
  • София
Ама трябва да хапвате и сладко, да не ви падне захарта.  Naughty

# 530
Танита, ние целина - глава много харесваме на салата - настъргана на ситно, може с оцет и масло. С майонеза става вкусно.
Ако и сложиш и лимон става направо витаминна бомба. Пробвай - може да ти хареса! Така правя зимата и моркови, ряпа и цвекло.
А тази зима, както не направих никаква туршия, само на такива салати ще сме.
Това масово високо кръвно може да е от рязката промяна на времето(налягането) newsm78 Харесва ми лека на Тайна! Аз не си меря кръвното, ама скоро приятелка сподели, че харесва кафето с канела. Що да не пробвам!

# 531
Марси аз пък обичам настъргана целина(глава) с кисело мляко оцет и олио...Супер салатка става....
А туршия още можеш да си направиш има продукти по пазарите още.... Wink

# 532
  • София
   Мастерче,пийни си нещо за кръвното! Ти имаш ли изписано лекарство за него или караш без нищо?Ако имаш и го пиеш,да знаеш,че вечерната доза трябва да е по-голяма.Ако го пиеш по 1 път на ден-то трябва да е вечер.Много от инсултите стават нощем,докато човек спи,защото нощем кръвното се покачва.Хубаво е ,че си се събудила,за да вземеш мерки.Аз в такива случаи имам и сърцебиене 
   Мастерче,тази салата може ли да е без олио заради диетата ми? Имам една глава - я пиши точната рецепта,че е интересна!
   Дидиа,през нощта кръвното ти може да е било и по-високо.

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 10:08 от baba iaga

# 533
Яге,аз изобщо не съм лягала  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
А кръвното ми е високо от умора,нерви,притеснения,напъване от плаченето и от това ,че се сдържам да не ревна кат магаре  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Знам аз от какво ми е кръвното....Ама явно някакъв срив имам в момента.Нямам власт да се спра....
Точно днес ли беееее......  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

(малееее колко народ има на клонааааа...............)

# 534
  • София
    Мастерче,трябва бързо да го свалиш - изпробвай моя метод-много бързо действа.

# 535
  • София

Честит първи сняг!
Зетя и сина пътуват на събор на селото на баща ми. Притеснено ми е...
 Мастерче  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 536
Шпунц,загледах се в снимчицата на Вели и ми стана хубаво....Много поздрави на Оленцето!  Hug Hug Hug

# 537
  • София
Честит първи сняг!!!
Само в софийско ли вали? Ама много е гадно - излизах за малко и ми вя в очите.
Яжке, после на обяд 2 и вечерта 2, а утре -3 пъти по 1. Трябва да помогне, ама и ти не излизай на студа ,да не провокираш.
Мастерче, ама ти си нашето весело талисманче! Смъквай кръвното с канела и хапни шоколадче - нали знаеш, че съдържа нещо си  на щастието. А бебчо ще ти оправи всичко. И аз ще си чакам днес-утре мойто внуче - дано ме огрее.
Целина слагам във всичко - много я обичаме. Марси ме подсети за тези салатки. Супер са!!
Чух се с Фурийка. Довечера ще отида в Родина, ама за малко, да не я откъсвам от веселието.

# 538
Мастерче, ще пробвам с кисело мляко непремено! Благодаря!
Яге, ако хапваш кисело мляко - пробвай и ти така, без масло!

# 539
  • София
Мастерче, сетих се вземи си от аптеката Диаксит -розово хапче за добро настроение. Не се привиква с тях и се вземат само до 16 часа, защото пък няма да можеш да заспиш.

Общи условия

Активация на акаунт