КГБ = Клуб на Готините Баби - 48

• 20 986
  • 600
  •   1
Отговори
# 540
  • София
   Днес няма да си показвам носа навън.Цял ден ще пиша и ще ви дебна пред компа. Нощес бях на екскурзия в Турция,но ми откраднаха лаптопа,та се събудих ядосана.
   Мая,благодаря! Продължавам с мравченото дърво.
   Отивам да си забъркам триците и да си направя кафенце.

# 541
  • София
Марси, в Латинска Америка кафе без канела не е кафе за тях.Ама сладко.

# 542
  • тук и там
Мастерче,аз проблеми поне с кръвното нямам и не мота да бъда полезна.Но мисля,че ако си поплачеш  ще ти олекне и ще се оправи веднага това проклето чудо.
А целината наистина е много полезна.Ние тук на прясно зеле за салатка с моркови задължително си я слагаме.
Марси,добре,че ме подсети за салатката.Довечера ще си направим такава салатка,а може и да я комбинираме с тази на Мастерчето.
Тук започна да духа по силен вятър.Набрах остатъка от поправките-магданоз и целина и сега ще ги почиствам,режа и във фризера за зелено.Оскубах и една стена от фунийки,които до сега цъфтяха и ми бяха красиви.Прибрах и саксиите за навън върху пръст.Вече приключих с градинската работа.Мъж ми още се пинка с разни найлони да покрива и незнам какво още.

# 543
Мастерче,аз проблеми поне с кръвното нямам и не мота да бъда полезна.Но мисля,че ако си поплачеш  ще ти олекне и ще се оправи веднага това проклето чудо.
Мимка цяла нощ ми течаха сълзите...В момента приличам на хипопотам в очите и още ми се плаче....
Абе айде да не ви занимавам с моите проблеми....Ще ми мине по някое време....

Майче,това не е за мен лекарство.Пила съм го ,ама нещо не мо беше хубаво от него...Отдавна беше и не помня точно какво....

Хубав ден ви пожелавам и ако мога ще се включа довечера от компа на братовчед ми..... Hug Hug Hug Hug Hug Hug

ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИТЕ!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 544
Марси, Мастерче, благодаря за рецептите за салата от целина- никога, ама никога не съм правила такава салата! Даже незнам какъв ще й е вкуса, НО ЩЕ ОПИТАМ!
Как имам нужда от един масаж, гърба ме боли- снощи помолих Стефан, ама не ме огря- цял ден изливал бетон и ръцете го боляли! Имам чувство, че като е за мен- всеки има причина или по-важна работа!
Не! Днес няма да позволя на никой да ме ядоса! Ще си мисля за приятни неща!

newsm51 Two Hearts  Flowers Four Leaf Clover Flowers Bouquet Kissing Heart

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 12:17 от Танита60

# 545
                 Мерих си пак кръвното и същото.Дедито рече - я,пробвай на мен за да ти видя апарата.Ама неговото е 111/68 пулс 72.Така,че апарата ми е наред. Sick Кръвното не ми е.
                 Мастърче,аз не съм се ядосвала,нямам притеснения в момента и пак....кръвното ми е скочило.Сигурно от яд,че навън вали.Не обичам снега когато ходя на работа.Виж на някоя хижичка ,до горяща каминка и праз прозореца....сняг си е друго нещо. Laughing
                 Яжке , и аз като теб - в къщи на топличко и пред компа.
                 От един час съм се наканила да излизам и ....нещо се размотавам.
                  Малееее,Фурийка каква сватба ще изкара  Laughing На такава не съм била.Снежна и духаща.Явно сме всички от родите и приятелите топлолюбиви животинки,че май все по топло време сме били на сватби.Моята беше април,ама беше топло.На Цвети беше септември и в началото беше студеноо,а тя гола и не иска да се облича.След това обаче беше по-топличко.Не топло ,ама поносимо. Laughing

# 546
  • тук и там
Чаооо,Мастерче и да нагушкаш мнооого,мноого бебчо!

# 547
                ....Виж на някоя хижичка ,до горяща каминка и праз прозореца....сняг си е друго нещо. Laughing

И една меча кожа до камината..... Wink

# 548
Танита, как ме нацели по болното място - и аз имам нужда от масаж, ма на мъж ми масажа трае най-много 30 секунди и вика - стига толкова. Не, че и от 30-те секунди има полза, защото повече щипе. Много съм схваната още откато паднах и едва си движа главата. Днес трябва да хвана една приятелка да поработи по мен. Grinning
Марин е днес на работа. Аз ще ходя на кафе с приятели след малко. Трябва и нещо за готвене да измисля и напазарувам.
Диди - дано бързо се оправиш!
Мастерче, успех днес и не се притеснявай изобщо!

# 549
                   Мастърче,става и с ....кожата. Laughing
                   Марси,ами купете си с Танитка масажор.Цвети се оплакваше,че я боли врата и гърба когато Ран беше бебе и Момчил и купи за РД масажор.Не мога да намеря снимка за да ви покажа,ама е като с "ръчички" поставяш го там където има нужда от масаж и то лееекичко намачква..Супер е особено за врата и раменете.
                   Ето за целината!
http://209.85.129.132/search?q=cache:AVVZmphJzcwJ:www.mirolm.hit … mp;cd=3&gl=bg

и още !

http://209.85.129.132/search?q=cache:3BIVD2oNEVIJ:gotvarstvo.geo … mp;cd=2&gl=bg

# 550
  • София
Момичета, мойта щерка не дава дума да кажа за целина. Аз все се чудех що мойте манджи не миришат на тези от столовете и детските градини и накрая веднъж сложих целина и замириса така. Но пък дъщерята каза тая "смрад" да не я слагам повече и не яде. Embarassed

# 551
  • София
     Тайне и мойте са същите-целина и дафинов лист не дават да използвам,но пък чубрица слагат навсякъде,дори и на зеле.
http://de.youtube.com/watch?v=Q5uKa1bDtsk..https://

# 552
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Таз трева - целина никой от нас не я яде.  Sick
Яге и аз слагам чубрица , даже и джоджан малко във всичко. Любими подправки.  Peace
Аз вече 3-4 пъти чистих снега.  Laughing То няма насмогване.  ooooh!
Трупа ли си , трупа. Жал няма ли тоя сняг , към мойта фина особа.  Mr. Green
И аз от сутринта си мислех за Фурийка и Васко , къФ сняг ще ги вали.  Crazy
И те посрещнаха първия сняг. Hug

# 553
                  Ето и една салатка от целина.

Салата с крема сирене и целина   
Продукти: 1 пакетче крема сирене
сокът от 1 лимон
2 с.л.зехтин
2 с.л.кисело мляко
сол, пипер (по желание)
2 средни глави целина, нарязана на фини парченца 
Начин на приготвяне: С вилица намачкайте добре крема сиренето. Добавете лимона и зехтина, солта и киселото мляко. Разбъркайте добре сместа, след което я изсипете при целината и леко объркайте салатата. 

Ето и еротична салата от целина! Laughing

Описание: 2 глави целина
1 майонеза
2 -3 с.л.кисело мляко
листа целина за украса
сокът от 1/2 лимон
          Нарежете целината на малки кубчета и я бланширайте за 3 - 4 минути, малко преди да сервирате, за да не изсъхва много.
          Пригответе сос от останалите продукти и залейте целината.

Прочетох,че целината в древността се е тачела като афродизиак.Коментара към салатата беше  Laughing Laughing Laughing Така,че внимавайте след като я изконсумират дядковците ви! Laughing Laughing Laughing Може и масажи да започнат да правят! Mr. Green

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 10:58 от Didia

# 554
  • София
Писах, но някъде изчезна. Какво ли направих?
Ани се прибра мокра като мишка. След дискотеката били в 1 приятелче  и на тръгване си взела чадър от там. Нали общината е изненадана от снега и се чака многона спирките.
Та на слизане от 9 на Хемус - 1 мангал и дръпнал чадъра от ръката и избягал. Какви кражби стават вече, а по мое време злато крадяха....
Мастерче, аз като ми е така лошо си взимам 1 хапчета - мента, глог, валериан. Изсмуквам 1 или 1 валидол и решавам, че ми е минало.
Жабке, защо сега ринеш сняг. Изчакай да спре да вали и тогава.

Общи условия

Активация на акаунт