® E-bay - тема 17

• 31 318
  • 798
  •   2
Отговори
# 720
l am glad you got your items at last you may as well keep them... thanks
Това ми е писал продавача за закъснялата пратка. Доколкото разбирам - да си я задържа  Mr. Green , а парите не си ги иска .
Та въпросът ми беше- английските пощи възстановяват на изпращача някаква сума за неполучена пратка. Дали това е цялата сума(цена на стоката + пощенски) или само пощенските?

# 721
Момичета и момче, имам спешен въпрос  Hug. Спечелих диспут за неполучена пратка, виждам парите в paypal. Получих писмо от paypal. Но ето този пасаж не разбирам

Please allow five business days for this adjustment to be posted.

Трябва ли да направя нещо допълнително?

# 722
alabalaxx , преди време по повод един диспут разучавах сайта на кралските пощи (Royal mail). Та доколкото си спомням, те имат твърда сума за обезщетение, независимо от съдържанието, ако не е направена допълнителна застраховка. Т.е. евтините неща ги пускат непрепоръчано (правя аналог с нашите пощи, макар че не е съвсем точно), защото ако се загубят ще ги обезщетят, даже може и да са на далавера. Скъпите работи си ги пускат с допълнителна такса, нещо като застраховка, но тогава декларират какво е вътре, на каква стойност. Така че твоят продавач сигурно си е взел обезщетение даже повече пари, отколкото ти си му платила.

valeria1, когато на мен ми върнаха пари, те се появиха първо в акаунта в Пейпал и след няколко дни чак в сметката ми. Предполагам, че това искат да ти кажат, но не си го превеждам и аз съвсем ясно - да чакаш пет работни дни, за да ти влязат в сметката или имаш на разположение пет работни дни, за да ги приемеш  newsm78. Дано да се включи и някой друг с мнение.

# 723
  • Варна
Здравейте,искам да попитам как се процедира за изпращане на пратка от Англия до тук,чието тегло е около 2кг и 300гр.С Роял Мейл май не става,че са до 2кг.Някой пращал ли е или получавал пратка с такова тегло.Мерси предварително за отговорите!

# 724
  • Sofia
процедира се като с пратка от всяка друга страна членка на ЕС Пратка над 2кг отива на митницата и те ти пращат известие да си я вземеш

# 725
Аз всичко вземам от пощата, тоест и над два кг, но така е в малките градове.

# 726
[ Така че твоят продавач сигурно си е взел обезщетение даже повече пари, отколкото ти си му платила.

Ааа, той за това толкова бързо ми върна парите тогава и сега не си ги иска. Значи и двамата сме на далавера  Mr. Green . Знаех си , че има нещо такова. Пък то за едни слипчета за 3 лири.
valeria1, аз мисля, че имаше някакъв срок в който можеш да приемеш или откажеш парите.

# 727
  • София
На мен като ми връщаха пари само ме уведомиха. Не съм ги приемала, след няколко дена ми бяха като наличност в картата.

# 728
  • Варна
Момичета и момче, имам спешен въпрос  Hug. Спечелих диспут за неполучена пратка, виждам парите в paypal. Получих писмо от paypal. Но ето този пасаж не разбирам

Please allow five business days for this adjustment to be posted.

Трябва ли да направя нещо допълнително?
Не, няма нужда да правиш нищо допълнително. В пейпал ти е отразена транзакцията, има 'технологично' време парите да постъпят реално по сметката ти. Изчакай, ще се появят.

# 729
аз малко съм ви изпуснал от контрол и вие се уляхте
толкова страници, поне нещо интересно има ли ?
 Joy
МЪЖЪ Ф ТЕМАТА

# 730
  • Варна
имам предвид пак ли с Роял мейл ли я пращате

# 731
Направих грешка да поръчам нещо от  немския ебей, тия мълчът здраво, платих си с PP и сега ми идва нещо на немски, но думички като
KONTO и IBAN ми звучат мноооо зле

# 732
Супер сте, момичета! Благодаря за отговора  Hug.

# 733
аз малко съм ви изпуснал от контрол и вие се уляхте
толкова страници, поне нещо интересно има ли ?
 Joy
МЪЖЪ Ф ТЕМАТА

К'во си поръча от тези немци, подарък за либовницата ли?

# 734
момичета и мъжъ  Ф темата,някой купувал ли е от тези китайските дрехи,май някой си беше взел палто и не беше доволен newsm78

Общи условия

Активация на акаунт