® E-bay - тема 17

• 31 343
  • 798
  •   1
Отговори
# 90
Mamica, к'ви са тия подъраци за госпожите? Shocked
Tо поне долара да беше по-евтин  Mr. Green

Браво за жеста!  bouquet

# 91
Пате, пристигна ли масажистката маса ?

# 92
Кой го казва само. Тук всички пазаруваме като луди и харчим стотици, а други хиляди, а за госпожите които ми гледат детето безупречно мисля, че са заслужили. Въпрос на гледна точка. Просто ме дарзнят изказванията ви от сорта за долара и тн.
И знаете ли какво? Много искам да направят градините по 250 лв на месец пък да ни секне малко пазаруването. Тогава госпожите да взимат поне 1000 лв чисто, пък те сами ще си купуват. И ако сметнете двата часовника излизат 130 лв. Ще се комбинираме с една майка и ето. Мисля, че 65 лв. няма да ме съборят нито пък е кой знае каква жертва.

Показах линквете, за идея за новогодишни подаръци евентуално за вашите госпожи, но "курса ан долара" е убийствен направо...

# 93
Пате, пристигна ли масажистката маса ?
Да,пристигна,страхотна е и собственичката е много доволна! PeaceДаже вече се ползва по предназначение.

Мамица,извинявай ако съм те засегнала с нещо,но аз не съм от тези,които харчат по стотици или хиляди,защото не изкарвам толкова.Ограничавам се с 1-2 покупки от е-вау и то такива от които наистина имам нужда и не превишават 10 паунда.
А за жеста-и в предния се пост те поздравих.Жените,които гледат децата ни го заслужават.
Незнам защо се бъзна толкова.

# 94
Историята е дълга...Нищо против теб или който и да е. Просто днес ми е такъв ден и се сблъсквам със скъперници и дребнави хорица. Бездушие и ограниченост. Нищо към никой.

# 95
Историята е дълга...Нищо против теб или който и да е. Просто днес ми е такъв ден и се сблъсквам със скъперници и дребнави хорица. Бездушие и ограниченост. Нищо към никой.
Hug

# 96
wiwian , какво стана с онази с 3-те $ доставка?
ами едно от момичета тук ме посъветва да платя обявените 3 долара,за да не ми лепне отирцателна пък,че отказвам да платя,тогава селерката ми каза,че ще ми върне парите или ако исгам Лего-то да доплатя още до 15 долара,казах и,че няма да плащам,защото грешката си е нейна и това е против правилата на ибей след като съм го купила да сменя опциите си(пак благодарение на една мама тук) и вчера ми каза,че ще ми прати Лего-то в плик без балончета с най-бавната поща,та това е,благодарение на mamica пуснах оплакване че обижда нашата мила родина и в общи линий това е...

# 97
с кой ще се бутаме  Mr. Green

# 98
  • Отвъд алеята зад шкафа
Имам въпросче - както се похвалих вече пуснах 3 обави. Обаче сега виждам, че за 2 от тях са бидвали купувачи, с 0 фийдбек и 0% рейтинг, регистрирани ноември месец в ибей. Вижда ми се малко странно.

# 99
Ми похарчих някой друг долар
но май на всички е ясно че колите не са за мен Simple Smile

# 100
  • София
След вчерашната ми продажба на 6 нови блузи за 4 лв -това е остатъка след плащане на шпинга ,днес получих носени панталон и блузка -купени за НОВИ.Писах и на госпожата ,че съм разочарована и ще чакам отговор.Как да я накажа тази Английска КРАВА !

# 101
След вчерашната ми продажба на 6 нови блузи за 4 лв -това е остатъка след плащане на шпинга ,днес получих носени панталон и блузка -купени за НОВИ.Писах и на госпожата ,че съм разочарована и ще чакам отговор.Как да я накажа тази Английска КРАВА !
май не си заслужава много много да си продавач в ибей,тоест трябва да продаваш неща които си взел от разпродажби и то доста изгодно,ако въобще в БГ има такива,то те ще се окажат сигурно от съседна страна,Парлева нищо лично,просто споделям мнение Peace
оплачи се в Help-a Peace

# 102
  • София
И аз да се запиша в новата темичка. И веднага да се похваля какво си спечелих вчера:

# 103
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STR … item=320316906679
Да ви покажа очилата на Прада, които спечелих и за които се притеснявам да не отидат на митница. Също се притеснавам дали ще ми отива моделът - уж е унисекс и би трябвало да пасва на различни лица, ама знам ли newsm78

# 104
  • София
Да са ти честити, много са хубави   bouquet. Не е писала как ще ги праща дали колет или малък пакет. Мой приятел си взе чсовник и му го пратиха в митницата. Можеш  да я питаш  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт