® E-bay - тема 17

• 31 350
  • 798
  •   2
Отговори
# 105
Писа ми, че скоро ще ми изпрати тракинг номер.
Някой да сподели за колко време пристига препоръчана пратка от БГ до Англия, че още няма инфо в сайта на Роял мейл, изпратила съм я на 10 ноември - на квитанцията ми пише:Препоръчана пратка за чужбина без предимство. Имам тракинг номер.

# 106
Аз купувам лотове
някой иска ли да продава да правим комбина
 Joy

# 107
  • Бургас
Здравейте!Моля Ви за съвет.Продавачът ми иска42 паунда заедно с пощенските.Какво мислите?Очилата са носени.но пише че са в чудесно състояние.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3302864 … DME:X:RTQ:GB:1123

# 108
Здравейте!Моля Ви за съвет.Продавачът ми иска42 паунда заедно с пощенските.Какво мислите?Очилата са носени.но пише че са в чудесно състояние.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3302864 … DME:X:RTQ:GB:1123
без да съм погледнал - НЕ

# 109
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STR … item=320316906679
Да ви покажа очилата на Прада, които спечелих и за които се притеснявам да не отидат на митница. Също се притеснавам дали ще ми отива моделът - уж е унисекс и би трябвало да пасва на различни лица, ама знам ли newsm78

Още една фенка на очила PRADA,поздравления за покупката ти,ето пък аз какво си купих миналата седмица,но на доста по-висока цена-61 лири.
http://img.auctiva.com/imgdata/4/5/7/4/1/2/webimg/136192761_tp.jpg
Аз нарочно ги търсих в английския,за да не ходя на митница.
А за това,дали ти отива модела-ще разбереш след като пристигнат LaughingТова е неудобството на е-bay шопинга Peace

# 110
Лисичке, гледах тези, дето ги спечелих в 1 онлайн магазин в БГ - продават се за 390 лв същите, само че не черни, а сиви

# 111
Абсолютно ти вярвам,та  нали заради такива цени тук се налага да висим в e-bay...Не че се оплакваме де WinkА на моите реалната цена е 175 лири,затова също съм доволна от покупката си.Пък и търсих точно PRADA SPORT,защото отговарят на стила ми.

# 112
Едно въпросче към продаващите.Като слагате шипинг къде гледате-В международни писмови или колетни пратки?Защото на писмовите са доста по евтини,но пише,че от 2 до 5 кг може само книги и списания. Rolling Eyes

# 113
Присъединявам се към вас като пристрастена  Laughing
Имам едно въпросче,моля не ми се смейте ако е  глупав  Blush , но за първи път ще (се опитам да) пазарувам от ибей.
Харесах три играчки от един търговец , на двете е обявил шипинг до България по 4 лири , на едната 3 лири.Питах го за комбиниран шипинг -отговора беше 9 лири. Дефакто ми маха 2 лири ,че то не си заслужава да ми ги праща заедно ,най много да ме прати на митница.Та основния ми въпрос е така ли се практикува,или аз съм попаднала на такъв търговец ?
Благодаря ви предварително   bouquet

# 114
  • на пистата
едно бързо въпросче не по темата,след колко време могат да се ползват пари пратени чрез пейпал на сметка тук в българия,пратени чрез имейла

# 115
Момичета,само моите неща ли не пристигат?!? Има ли някакво ограничение в диспутите,че май ще ми се наложи да пускам 3 по едно и също време?

# 116
  • виртуално
Няма ограничение, аз в момента съм с 3 отворени диспута и 2 решени ( само за последната седмица). Нещо ми изчезват леките пратки  newsm78

Урааа, имам вече синя звездичка

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 16:36 от Рапунцел

# 117
Присъединявам се към вас като пристрастена  Laughing
Имам едно въпросче,моля не ми се смейте ако е  глупав  Blush , но за първи път ще (се опитам да) пазарувам от ибей.
Харесах три играчки от един търговец , на двете е обявил шипинг до България по 4 лири , на едната 3 лири.Питах го за комбиниран шипинг -отговора беше 9 лири. Дефакто ми маха 2 лири ,че то не си заслужава да ми ги праща заедно ,най много да ме прати на митница.Та основния ми въпрос е така ли се практикува,или аз съм попаднала на такъв търговец ?
Благодаря ви предварително   bouquet

Всеки продавач си определя сам каква отстъпка да ти направи от комбинирания шипинг. Ако не ти изнася - търсиш друг. Дори и да идат на митница нещата, ако са от Англия, не дължиш нищо. Само 4 лв за освобождаване на пратката, които се плащат при всички положения.

# 118
  • Отвъд алеята зад шкафа
Никой не ми отговори на въпроса от предишната страница. Какво да правя, да уведомя ли ибей, или съм прекалено мнителна?

# 119
Ако имам тракинг номер на пратката ще ми дадат ли някаква информация в пощата за нея?

Общи условия

Активация на акаунт