® E-bay - тема 17

• 31 398
  • 798
  •   1
Отговори
# 120
Моля, къжете къде да погледна в Пейпал. Имах 2 отворени диспута, сега нищо не ми пише за тях, а преди излизаха като си вляза в акаунта.  ooooh!
Преди няколко дни получих от Пейпал това, ама много не преведе правилно Гугъла
We have concluded our investigation into your case and have decided in your
favor.

We were able to recover $15.01 USD and this amount has been credited to
you. Please allow five business days for this adjustment to be posted.

If you are due any additional funds, we will make our best effort to
recover the balance from the seller.

If the seller's account has insufficient funds to complete the refund owed
to you, please be assured that we will take appropriate action against the
seller's account, which may include limitation of the seller's account
privileges.
 Какво значи накратко newsm78

# 121
  • into the blue
dolores,с две думи:диспутът е разрешен в тоя полза.Ще ти възстановят парите в рамките на 5 дена от см/ката на продавача,ако там не се намират достатъчно средства ще предприемат мерки срещу него.

# 122
dolores,с две думи:диспутът е разрешен в тоя полза.Ще ти възстановят парите в рамките на 5 дена от см/ката на продавача,ако там не се намират достатъчно средства ще предприемат мерки срещу него.
Благодаря, то аз това и предполагах. Но ми беше дерт защо не мога да видя диспутите ми. Нали имаше някъде опция където може да се видят.
Е, ще чакам да върнат парите от двата диспута. То китайчето отдавна изчезна от Ибей, въпреки 100% -вия фиитбек който имаше когато поръчах.
Мерси Пепеляшк@

# 123
  • Sofia
интересно ми е какво продавате бре хора  Thinking С какво привличате задоволената душа на англичаните?

# 124
интересно ми е какво продавате бре хора  Thinking С какво привличате задоволената душа на англичаните?
И на мен ми е любопитно, как ще им привлечете вниманието

# 125
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз продавам чисто нови дрешки  Burberry с етикетите. Оригинални. Просто така и не ги облече дъщеря ми, що да не ги продам.

# 126
  • Sofia
естествено,че ще ги продаваш Peace Тук нито цената ще им вземеш,нито ще ги оценят

# 127
Няма ограничение, аз в момента съм с 3 отворени диспута и 2 решени ( само за последната седмица). Нещо ми изчезват леките пратки  newsm78

Урааа, имам вече синя звездичка
На мен последния месец ми изчезнаха едни обувки кларкс на детето от Англия и ми върнаха парите с диспут,един часовник от друг сайт от Китай - там ще ми пращат нов отново и сега се каня да пускам диспути за 3 неща,които ги няма повече от месец - едно дънкено яке мис сиксти от Англия,един потник мис сиксти от Англия и 2 чифта бикини виктория сикрет от Щатите - кой ли се е обзавел с тези неща - така ме е яд значи....

# 128
  • София
Аз продавам изостанали дрехи от бизнес преди години.Да ги изчистя,така ми заемат място в къщи а аз никога няма да ги облека,НО НЕ ПРОДАВАМ ,за сега подарявам,щото не си направих сметка за шипинга.Нали продавам лотчета та ми излезе солено.

# 129
Имате ли проблем с влизането в ПейПал .
От 17.00 не ме пуска изписва ми някаква грешка и т.н..смених паролата,рефреш и не става и не става.
Сега да се похваля

Това ми изпива като се опитам да се регна
Sorry — your last action could not be completed
If you were making a purchase or sending money, we recommend that you check both your PayPal account and your email for a transaction confirmation after 30 minutes.

If you came to this page from another website, please return to that site (don't use your browser's Back button) and restart your activity.

If you came from PayPal's website, click the PayPal logo in the upper-left corner to return to our home page and restart your activity. You might have to log in again.

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 21:09 от Мил@

# 130
Току-що пробвах, логнах се без проблем. Много е готина рокличката  Peace

# 131
Ейй, че сладурска рокличка, дали има и като за мамчета размер М  smile3521

# 132
Аз пък не искам да съм дядо коледа, рано ми е още Mr. Green

# 133
Имам въпросче - както се похвалих вече пуснах 3 обави. Обаче сега виждам, че за 2 от тях са бидвали купувачи, с 0 фийдбек и 0% рейтинг, регистрирани ноември месец в ибей. Вижда ми се малко странно.
Всички сме почнали от О , защо ти се вижда странно?
Дано нямаш проблеми  Peace

# 134
  • на пистата
едно бързо въпросче не по темата,след колко време могат да се ползват пари пратени чрез пейпал на сметка тук в българия,пратени чрез имейла
Sad моля ако някой знае

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 22:10 от nameika

Общи условия

Активация на акаунт