Споделете 85. Версия подобрена.

• 23 002
  • 810
  •   1
Отговори
# 150
съжалявам, Ео

# 151
Споделям, че ме стряскат в сутрешния блок на БТВ, управниците искали да правят занималните задължителни. Не ме кефи нещо тази идея, по 8-10 часа на ден по чиновете.

Вълк, мерси за линка, кутията ти е препълнена пак, не мога на лични да ти пиша.

# 152
Eo,съжалявам Hug Какво се е случило? Дано никога на никой не се случва! Praynig
ДеЩо,добре,че не съм чула поредната тъпотия Stop Ще ги направят задължителни на кукуко лято! Всъщност,може и да ги "направят",както "правят" с много други "решения",в празна зала,бъркайки си в унес в носовете...въпросът е кой в крайна сметка ще посети занималнята! Simple Smile

# 153
Не разбирам много от болести, доколкото разбрах - менингит или енцефалит, беше в кома...а всъщност, докато са я лекували от другото, не са хванали развиваща се пневмония. От нея е починала, доколкото разбрах от колегите.  Cry Всички казват, че заради изключителната ни натовареност в офиса, нейната особено, тяхната позиция е по-натоварена и отговорна.

# 154
Имам приятел, който така прекара менингит и в последствие някаква туберкулоза, май мозъчна, ако беше отишъл навреме щеше да е добре вероятно. С месеци беше в кома, след това излезе. Но сега е като малко дете, не може да говори, да се храни, движи си леко едната ръка, не се знае дали осъзнава какво се случва, но помни всички телефони на приятелите си и то домашните от едно време, помни кой от кой отбор е, пише на английски и на немски, но бавно. Лекарствата му са много скъпи, а майка му се държи с него като с бебе и това малко спира възтановяването му. Всъщност все по-малък шанс има да се възстанови нещо. Понякога го извеждаме с количката на въздух, мъжете ходят да гледат мач у тях. Много е тъжно. Казват, че е заради слаб имунитет, той си пийваше повечко, не се грижеше за себе си.

# 155
  • Варна
Ео, съжалявам, толкова е нелепо да си отиде млад човек! А все си мислим, че сме застраховани, че щом има антибиотици пневмониите са лечими... ти поне се пази от прекаляване с работата

А за занималните - управниците си нямат друга работа и се опитват вместо да ни дадат избор да се оправяме сами, те да ни "оправят" по калъп. Как не ги домързя за една седмица да измислят два запъртъка - ограниченията за младите шофьори, сега и задължителни занимални.

# 156
Няма ли да е улеснение тая занималня? newsm78 Вместо да се чудите кой да ги гледа следобед, седят си и си учат. Те едва ли ще и учат толкова, сигурно ще ги пускат и да играят, все пак са мънички. newsm78
Моята занималня в подготве беше задължителна, от 8 до 17 бях в училище, тотално изтрещявахме  Mr. Green

# 157
ВНИМАНИЕ!
Вече не съм девствена откъм сънища.
Тази нощ сънувах двама съфорумци.
И двамата са кандидати за плейбой.

Дренке, не излагай зодията! Наздраве!

Ео, гледай Отвъд хоризонта.

# 158
  • София
Честито Дренка!
Жива и здрава!
Много щастлива и обичана!

Тази година за занималните при нас беше направо бой кой да си запише децата(поради малкото отпуснати бройки за учители на занимални). За мен е голямо удобство, както и за родителите на 2-3 от децата в класа.
ОБАЧЕ не бих била съгласна да е задължителна.
Нека всеки сам да си реши и ако има възможност защо пък детето му да не се прибира вкъщи да обядва на топло, да си почине, а не като нашите по 12 часа на чиновете в училище.

# 159
Дренке, жива и здрава да си   bouquet

Ео, съжалявам. Нелепа е смъртта на момичето, но още по-нелеп е животът на момчето, който ДеЩо описва, ососбено ако остане така завинаги. Пази Боже!

# 160
  • Майничка
Ео, съжалявам за колежката ти! Толкова често забравяме, че сме смъртни, въпреки науките и технологиите...

Това за занималните е поредната недомислица. Откъде ще намерят помещения? Поне в големите градове почти няма училище, в което базата да не е уплътнена на 2 смени.

# 161
  • София
Ео.....!

Прибрах всичките мушкати от балкона малко преди да настинат. За огромна радост на съпруга ми, саксии има дори в банята, аранжирано е имежду бутилките с целебни високоградусови течности. Дискретно шумолят листа над брачното ни ложе. Не стига, че цяло лято беше принуден да шмули клончета от прозорци и балкони на мирни спящи граждани, за да мога да си ги завъдя, ами сега и като боцка в салатката си ще се чуди, дали няма мушкато.
Печката не създава уют. Пуши, дими, плюе пепел, създава усещане за евакуационна тренировка. От ниското налягане ще да е. Но ако не е, поправете ме.
Синът ни  е болен. Помните за разръфания бретон и вещерските му зъби. Сега в допълнение има и бушон на лявото око. Не, не се е бил. Не, не съм го била. Два пъти в седмично, по график, се удря в някой ъгъл, черчеве и прочие. Поне по идеалната си пространствена ориентация и артистична разсеяност можеше да не се метне на мен.
Е, споделих, дано не съм ви досадила с тая логорея от битовизми.

# 162
  • При хората, които обичам
Дени ходи на занималня. Единственото предимство е, че знам къде е до 14,30. Вечерта пише домашни, защото в занималнята не са ги написали. Или са написали само по български. Не ми е ясно как за 2 астрономични часа няма да имат време да напишат 2 упражнения.

# 163
Сидеровбг се прави на Борис.
"Как си запълвате времето в клозета?"

# 164
  • До хладилника, който обичам
Добър вечер Laughing! Споделям нов мини-лаптоп(отколешен мой блян) и нова диета уиски с черен шоколад-кафе.
Катюша, такъв ли?  Grinning Влача моя на много места. Да живее уай-фай-я.
Вчера и днес съм необикновено работна на домакинскя фронт. Чак се плаша от себе си. За съжаление, въпреки всички усилия и време, видим резултат няма кой знае какъв.
Майсторът за изолацията си забрави работните обувки (ще се връщат сигурно утре да слагат мазилка). Представих си как ми се обажда по телефона да каже "Аз си забравих обувките, дали няма да ви пречат?", пък аз му отговарям "Не се притеснявайте, и цялата ви бригада да си забрави обувките, тук е толкова разхвърляно, че хич няма и да се усети..."
Сънувах как се женя. И пак за същия мъж, което вече е нечестно. Поне насън можех да се женя за друг, нали? И си сънувах реално - как му давам да ми сложи дръг пръстен, щото халката я изгубих някъде (дала съм поръчка за нова сега), детето и то беше...

Общи условия

Активация на акаунт