Споделете 85. Версия подобрена.

• 23 005
  • 810
  •   1
Отговори
# 165
Добър вечер Laughing! Споделям нов мини-лаптоп(отколешен мой блян) и нова диета уиски с черен шоколад-кафе. Детето е болно, та щастието не е пълно. Наздраве!
Бреййййй кажи къв шоколад по точно хрупаш ???Аз от един месец си питам тук и там за препоръчване нещо което да е шоколадово( даже по добре да са бонбони) с вкус на шоколад отвътре и да е с твърда консистенция (като на едно времешните Чайки) но с вкус на кафе а не с онова бялото ..Айде някой ако е разбрал за кво ми напира небцето , моля да удари някво си рамо (без значение мъжко или женско ) ????Оххх споделих си моя блян .

# 166
Току що се обясних в либоф на една съфорумка..  Embarassed

Сподели как точно, че имам да
си сверявам тук един часовник.

Бюрокрацията ме поизнервя май.

# 167
  • Paradise
Фирмената сграда от седмица е накичена с коледна украса - то не са гирлянди, венци, топки, звезди, ужас. Съвсем убиха желанието ми за Коледа.

# 168
  • Варна
Маркрит, ей този третия на снимката. Страхотен е!

Бу, аз се спрях на еее-то Simple Smile. Още го разучавам.
Е, не е честно като се разболее детето и аз да се тръшвам Crossing Arms. Отивам да пия чай.

# 169
Маркрит, изобщо нищо не разбрах от описанието ти, но бонбони с кафе, които аз знам са тези.

# 170
Ео, съвсем наскоро преживях същото. Много е стряскащо... Hug
 Flowers Rose Flowers Rose

# 171
Пред Никулденско и пред рожденденско  съм много готварско настроена , искам да споделя с вас какъв чуден сайт с фото рецепти (стъпка по стъпка ) открих .Страааашни рецепти .
 http://www.giallozafferano.it/Ricette/

# 172
Eo  Hug

Отивам на рЯката да си пека луничките. Лек ден!

# 173
Ео , съжалявам за приятелката ти . Hug Praynig

# 174
Ео, ужасно съжалявам...cry

Баси скучния ден. Освен, че Лиса черпи с блага ракия  и че Иминото чедо е бушонирано, никакъв екшън! Ще мина прз ДиС после, да си вдигна адреналина малко.

Колежката има нови ненки. Опънала ги е в тюркоазено поло и току ги навира в очите ми, може ли да е толкова нетактична. Като че ли ме интересуват(изсъсках завистливо)! Заради натопорчения им вид до сега петнайсет пъти си поопънах ризката, не че ефект има някакъв, вероятно не опъвам това, което трябва. Сто човека се извървяха да я питат и пипат, аз още устисквам, но до към три сигурно няма да се сдържа и ще отида да натисна клаксона. Чудя се дали от чиста женска злоба да не сезирам инспектората, от къде държавен служител има пари за по 350 кубика на цица! От друга страна, много е забавно да наблюдавам стъписването на колегите, които за пръв път се "сблъскват" с новата й визия. Изведнъж установяват, че климатика ни е вграден в тавана и че а, за какво влязох, да бе, ще мина пак.

Уф. Ако продължава да ми е толкова тъпо, ще взема да се разработя, сакън.

# 175
  • о`майна лунна нощ е
Не ми харесват новините тази сутрин. Отиват си млади хора, проветриви глави от високото мислят поредната дивотия ... на къде върви този свят?

Бяхме на зъболекар с вожда. Диагнозата 5 кариеса и начеващ 6-ти. Оправиха му три от зъбчетата. Държа се геройски, усмихваше се много, но накрая му писна и точно на най-важната част - поставянето на пломба на подсушено/и зъбче/та си показа рогата и не се знае до каква степен ще са издръжливи "шапките на зъбчетата", защото ги слагаха на навлажнено място. Утре борбата продължава.
Бяха го налегнали го 5 какички, коя от коя по-хубави и млади. Приказват му, усмихват му се, глезят го, правят какви ли не номера, за да се забавлява. А той принцът стои с отворена уста прехласнат ...  Mr. Green
Сега ще има кардинална промяна в режима на хранене и сладкото, което приема.

Адски ми е притеснено и уморено, а до края на деня имам да свърша милион неща, включително и явяване по дела. Искам почивка.

Дренкс -   bouquet  bouquet  bouquet

# 176
# 177
Благодаря ви  Hug
Беше малко шокиращо, защото вчера сутринта ни уведомиха, че била добра, събудила се, контактна...
И изведнъж на другата сутрин  Confused
Знам, че се случват такива неща, но тя беше много добро момиче, чудесен човек.
И аз си пожелавам да не се случват повече такива болести  Hug

# 178
  • Варна
Ео, да почива в мир колежката ти!

ellyst, мини през "златно огледало". ДиС ряпа да ядат в момента  Laughing.

# 179
Благодаря на всички! Ео, съжалявам! Вчера ме потресе още една подобна новина, има и тема във форума. В такива моменти се ядосвам на себе си, че хабя нерви за абсолютни тъпотии. Дето вика една колежка- дано сме живи, че много здрави измряха. Извинете, не ми е весело, хич!

Общи условия

Активация на акаунт