Споделете 85. Версия подобрена.

• 23 011
  • 810
  •   1
Отговори
# 180
Направо ми иде да си махна главата, толкова ме боли. Текат ми сълзи и другите подробности ще ви ги спестя. Добре поне че е открая, отстраняването й няма да навреди на останалата част от конструкцията.

# 181
Ео, ти ме разби!!!!!!!!!! Shocked Shocked
Аууу, кошмар, не мога да повярвам, сълзи ми текат. Ще отида да споделя с другите от стария ни екип. Cry Cry
Много, много лошо.....................

# 182
Циклофреничният ми характер, шизоидната ми натура и шизофреничната ми същност са запели една и съща песен. В минорна тоналност. Вчера поне разбрах, че отрицателната ми енергия не е движеща. Наместването й зад волана на колата изпари акумулаторната течност. Не успяхме да тръгнем. Карай /всъщност то няма какво да карам/.
Ео, прегръщам те.

# 183
Баси скучния ден. Освен, че Лиса черпи с блага ракия  и че Иминото чедо е бушонирано, никакъв екшън!

Почни да работиш, лакома жено,
малко ти била ракията, изкарай си
за повече тогава. Иначе и мен ако
ме болеше, колкото ме мързеше...,
ама нали съм умна, що да работя.

# 184
 Laughing Лисо, ти може да си умна, обаче аз няма да се поддам на провокацията ти и да питам "Тъпа ли ме нарече?", понеже съм интелектуалка и в тая връзка ракия не близвам.  И изобщо, алкохол не близвам, освен ако не е върху мъжки устни.  Но повече няма да говоря, щото ще прозвуча като недоклатена, а рейтинг гоня, догодина пак ще има номинации. Освен рейтинг, ще градя и имидж, много ми хареса екшъна в "Златно огледало" и копнея догодина да съм част от панаира на суетата.

# 185
И изобщо...ъц...на три ракийки и един-два рома, Ели, няма значка кой красив и кой грозен. Simple Smile

# 186
  • Paradise
В офиса атмосферата е взривоопасна.
Май е време да си ходя вкъщи, стига толкова за днес емоции отрицателни.

# 187
Дрен, да си жива и здрава! Успех ти пожелавам! bouquet

Много нелепо, Ео. Да почива в мир момичето!
Моя колежка си замина на 27 години, но от белодробна емболия. Голяма е трагедията...

У нас има поне някакво развитие, настанихме дядо ми в хоспис, защото кризите с агресията станаха много силни.

Ели, ти си радост за окото ми! Развесели ме Grinning

# 188
Дренко, честит рожден ден! Жива и здрава да си, всички много да те обичат и слушат! Hug

Ще бъде ли някой съфорумец така добър да ми обясни какви драми са се вихрили в Огледалце, огледалце...? Да не би красавиците да са си дърпали плитките? Признавам, че ме мързи да чета 20 страници, пък ме човърка любопитството, та нека някой резюмира случилото се... Или поне Тони да направи обзор... Praynig

# 189
Има недоволни, Нимфетко, с криво огледало  Grinning И аз преди малко си мислех да призовавам Сопранов към обзор  Grinning

# 190
Моля ви за мнение Praynig Преди малко усетих,че се блъска по нечия врата и понеже ме е страх да не събудят бебка веднага се лепнах за шпионката( Mr. Green).Смейте ми се колкото си щете,обаче видях два криминогена,които веднага щом усетиха,че има някой зад вратата се метнаха на асансьора и се качиха в едно светлосиньо подобие на москвич с регистрационен номер СА 5107 АВ .За единицата не съм много сигурна newsm78.На улицата ни преди имаше пункт за изкупуване на вторични суровини,сега един клошар от строежа отсреща го "стопанисва" и видях с очите си как по-слабият криминоген се спря да порови в тенекиените отпадъци Crazy Собствениците на апартамента не може да са си мисля,крадци щяха ли да вървят спокойно по улицата newsm78 Остава да са наемници,но това не ме тревожи,защото вече ги описах Mr. Green Извинете за многословието Crazy,но наистина се чудя на 166 ли да звъня,или да се радвам,че си имаме нови съседи-клошари. Thinking

# 191
Изчакай да добиеш второ впечатление.

# 192
Е, как да обзорна необозримото?! Там е толкова активно, че каквото и да напиша, след 2 минути няма да е актуално.
Общо взето една потребителка каза, че 4 номинирани са с фотошоп, а две с очила и малки снимки.
Друга пък каза, че който не е гласувал за нея  - нищо не разбира.
Накрая Бу банва всички негласували за нея, изтрива тези с повече гласове от анкетата и печели златно огледало, което заменя за платинен Фосил.
Тва е.

# 193
Прочетох "платинен Фалос". Т.е. прочетох го правилно, но го възприех неправилно.

# 194
Благодаря, Тони, но закъсня - вече прочетох десетина страници. Tired Оказа се, че не съм била права в предположенията си - всъщност публиката дърпа хубавиците за плитките...

Общи условия

Активация на акаунт