Споделете 85. Версия подобрена.

• 23 012
  • 810
  •   1
Отговори
# 195
Случва се, Ели, нормално е  Grinning но няма да ти обяснявам защо е така. Ти си знаеш Simple Smile

# 196
Прочетох "платинен Фалос". Т.е. прочетох го правилно, но го възприех неправилно.

Което ме подсети за култовото FCUK, което си е френч кънекшън ю кей, но всички знаем как го четем. Има гении, има.

# 197
Откакто се завъди бебе вкъщи, с нетърпение чакам да се върне мъжът ми, да се излегне на дивана, да стисне с една ръка мишката (т.е.да свали гарда) , мятам бебето върху него и бягам.Снощи ме настигна зловещото му изсъскване "ще купя клетка"."Да затвориш децата в клетка?"попитах с престорен потрес, докато трезво обмислях идеята.За него била.Щял да се заключи вътре и никой нямало да може да се докопа до него.Той да я купи, пък да видим кой първи ще се шмугне там.

# 198
Да, Ел, големи навлеци са това, бебетата.
Добре, че растат. Споделих.

# 199
Наистина ли всички бебета/малки деца си ядат сополите? Това го твърди моят всезнаещ мъж. Направо тръпки ме побиват като видя как се облизва Sick Бебето де, не мъжът ми.
Същият всезнаещ мъж твърди, че никой не може да си оближе лакътя. Аз, голямото дете и той не можем. За бебето не мога да кажа.

# 200
 Джули, всички бебета и възрастни поглъщаме, всеки ден, около 80 % от сополите, които тялото ни произвежда, за още любопитни факти си купете "Гнусология"

# 201
Не, Киф, не това. То е ясно, че като се спуснат към гърлото ше ги глътнеш. Той си ги яде. От носа отиват в устата. Ама явно му е и вкусно. Облизва се.

# 202
 Това са другите 20 % и на Момчил му се услаждаха, на Димана не.

# 203
Киф, Джули, това за добър апетит на вечерящите ли беше  Mr. Green
Благодаря, перфектно подейства на опитите ми да диетувам.
Това вместо записване в темата също беше добре. 85 лекинко почва да ми навява ерЕтични мисли, че и ние не сме форевър янг, но ще ми мине...може би наближавайки четвърт века си давам сметка, че това си е наистина цял четвърт век, кога порасна, ей тая работа не ми е ясна  Rolling Eyes

# 204
  • о`майна лунна нощ е
Едно нещо не ми дава мира - защо "червените" пирани от рекламата на Кит Кат са зелени?

# 205
  • Paradise
Зарила съм се отново с бумаги, но, както си му е редът, вместо да пиша, бродя из форумите.
Колкото повече работа имам, толкова повече се назлъндисвам.
Не, че като си мрънкотя тук, тя ще намалее или ще свърши, но някак си на мен ми олеква.

Имам и повод за радост.
Като споделих с една моя близка, тя се изхили "е, да ти имам повода", не че ми дреме особено, де, но камък ми падна от сърцето.

# 206
Алкохолът лекувал не само грозота. Днес след три нурофена и всякакви чупки и самомасажи с цел облекчаване на главоболие буквално освирепях. Почнах да претърсвам всички кухненски шкафове, но първо си падам бир парче трезвеник, освен това сме скорошни след пренасяне, та намерих предимно някакви ракии ( които не пия). Накрая изскочи малко забравен Бейлис, за който се прежалих, и о! чудо, след двайсетина минути бяха като нова. Ама чистак бърсак нова.
Така че назадраве, обичам ви дори само заради това Heart Eyes

# 207
Днес в супермаркета, подвластна на обичайния си сутрешен бяс, минах през краката на една жена с количката, за което й се скарах що не гледа къде ходи,що не внимава,като вижда количка срещу нея и накрая й казах,че е много нервна нещо.... Mr. Green

# 208
  • До хладилника, който обичам
Днес в супермаркета, подвластна на обичайния си сутрешен бяс, минах през краката на една жена с количката, за което й се скарах що не гледа къде ходи,що не внимава,като вижда количка срещу нея и накрая й казах,че е много нервна нещо.... Mr. Green
Joy ужасно смешно!

# 209
Споделям че днес си купих страхотна пола и съм много доволна·
Наздраве и със здраве да си я нося beer

Общи условия

Активация на акаунт