Споделете 85. Версия подобрена.

• 23 015
  • 810
  •   1
Отговори
# 210
Здрасти, начи.
5 минути търсих профил на Сопрано из теми, за да изиграя на ЛС пренебрегната дама.. която гласува, но на! - снимки голи - не й щат.
Публично споделям - все тъй съм прелестна съм, не съм остаряла и с ден Sneaky, и всьо в парядке, дет се вика.

А, да, бе, затова беше, дето влязох - мисля да дойда на Коледното парти, силна ми е надеждата да е забавно, поне в общи линии.

# 211
  • При хората, които обичам
За кой ли път осъзнавам, че чесънът ухае прекрасно.

# 212
Споделям,че много ми се иска да можех да прегърна и успокоя всички хора на света,които са загубили близък,но не мога,затова пожелавам на всички много здраве,усмивки,късмет и дълголетие.
Споделям подпис. Mr. Green

# 213
Не мога да не ви споделя, че гледах,
слушах, виках, свирках, правех вълни,
тропах, ръкоплясках на Трейси Чапман.
Мисля, че бих се напила с тази жена!!!
Поздрав за всички ви. Размазвайте се.

# 214
Отварям Гонг и що да видя  Shocked 6:1!!! Безсрамници нйедни  Crossing Arms

# 215
ДжейДжей, много е зле работата.Чак се чудя къде да се свра от срам.
Мани, мани. ooooh!

Добро утро !
Споделям страхотно настроение.Ей така, от нищото, просто ми е весело.
Пускам заразата и на вас.Усмивките да не слизат от лицата ви днес.

# 216
И Бербатов с контузия.
Струва ми се, че няма да играе повече в националния отбор.

# 217
Лиске,по-вълшебна песен не съм слушала напоследък. Hug
JJ,na_ga, и на мен не ми е приятно,но човек трябва да умее и да губи с достойнство и усмивка на уста Simple Smile Карай,следващият път сме ние! football bg bg bg newsm19 Честито на сърбите! Simple Smile
Дяволина,не ми се вярва newsm78
Не изчетох всичко от Гонг,ама това не го разбирам http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=62047,ако резултатът беше в наша полза всички щяхме да викаме "Българи-юнаци",а сега 10момчета на летището и със запас от тоалетна хартия.Всеки губи понякога.

# 218
За какво му е да играе? С "слава" и контузии и да не може да участва в следващ мач, от който ще получи все благоприятни за него придобивки.

# 219
6 гола, две изпуснати дузпи и две греди за Сърбия? И само един гол от пряк-свободен за нас?
И на тва му казвате загуба с достойнство?
6 на 1 е резултат достоен за Германия - Андора.
Тва е поражение и пълно фиаско. И голям срам, голям.

# 220
Я, Антонио, наздраве с голяма чаша шварц.
Кой е загубил и какво и от кого? Наистина не следя играта напоследък, виновата.

# 221
  • о`майна лунна нощ е
Добро утро!

Май напоследък ме подминавате като малка гара бърз влак , ама айде ... не се сърдя.

Споделям кафе, предстояща лудница и следобед с "майстори". Дано не псувам много ... и аз, и съседите, че в 13 часа ще почват поставянето на входната врата. Прекрасен час някой да ми вдигне скандал по комшийски.

# 222
Споделям черна завист към лиска. Да грача на концерт на Трейси Чапман ми е в things to do преди да започна да забравям текстовете.
Споделено Здравей за чесън!
пп гледам темите на първа страница и не разбирам защо спрях да пиша в този форум

# 223
  • тъгата в мен
Самосподелям се-хванала двете куки,киндилкаща се на люлеещ се стол,а пред мен  камината приятно затопля настроението в стаята.Само дето няма топъл чай(за червено вино да не говорим в тези ранни часове),няма идилия и в краката си усещам парченца от счупено току що нечие щастие..
Бъдете здрави,въпреки всичко.

# 224
Споделям хубаво слънчево време, най-сетне ще излезем като хората на разходка с малката госпожица. ))) Това еднообразие започва да ми лази по нервите...

Общи условия

Активация на акаунт