Споделете 85. Версия подобрена.

• 23 016
  • 810
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Синът ми тази сутрин гледа с онзи свалячески поглед, с леко присвито око и наклонил глава като какаду - на една страна. Майчиното ми сърце кърви, сърцето на старата подигравчийка ще се пръсне от смях.
Освен това ших. Вие не ме познавате и не предполагате какво всъщност означава това. Бях зафущила пищимала за хвърляне и тогава древната дзифтарска кръв на евреи и арменци се разбуни. Сега пищималчето е зашито прилично, но пък непредвидените разходи за превързочни материали и дезинфектанти, май обезмислят голямото ми старание и прехапаното ми езиче.

# 226
  • При хората, които обичам
Или трябва отново да започна да плета, или Дени да научи правилата за обеззвучаване на звучни съгласни.
Аз иначе съм много спокоен човек, но мисля още довечера да си купя прежда.

# 227
Лисо Лисооо, да си беше мълчала за Трейси Чапман.
Иначе се радвам за теб.
Аз пък ще ходя на Камен Донев и планувам да поцвиля от смях поне час.

# 228
Добро утро!

Май напоследък ме подминавате като малка гара бърз влак , ама айде ... не се сърдя.

Това не го разбрах.

Аз пък ще ходя на Камен Донев и планувам да поцвиля от смях поне час.

Незабравимо преживяване!

# 229
  • под дъгата
Чудя се да се присъединя ли към клуба на завистниците.
Друго за споделяне нямам. Празно ми е.

# 230
Сутринта по Нова даваха за спектакъла на Младежкия "Страхотни момчета",имаше интервю с актрисата,която играе пианистката,и откъси от постановката даваха Joy Да " атакуваме" предлагам!!! Simple Smile Joy Joy

# 231
  • София
Бейлис, сподели как е ремонтът! Колко тона банички изяде днес, сподели!

# 232
пуснах тема, мерси предварително на включилите се, приемете я от комичната страна
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=349448.0

за ежедневието си какво да споделя, не вярвах, че бебе на 4-5 месеца може да проявява такъв характер  ooooh!

# 233
  • под дъгата
ДеЩо, вярвам ти. Същото споделих преди време на приятелка. Коментарът беше: Ако си представиш какво ще е в пубертета, сега не би ти и хрумнало да споменаваш за характер   Laughing

# 234
  • София
Споделям, че снощи се прегръщах на спирката с позната, която не бях виждала с години, която преди ме прегръщаше всеки ден.
Споделям, че харесвам себе си облечена в пуловер, предпочитам себе си обаче, когато нямам нужда от него.
Споделям кафе.

# 235
Споделям, че при мен влезе клиент-двойник на Аксел Роуз - дългата коса, очилцата, шапка вместо кърпа.Всичко.
Как се стъписах като го видях....

ДеЩо, като ти видя аватара, направо се разтапям.Голям бонбон  Heart Eyes

# 236
Постингът на тити от темата за обувките на мю ме остави с паднало чене. Направо ми се прищя ако не в обувките й, то поне ролята на гумите на бебешката количка да взема.

... Ако си представиш какво ще е в пубертета, сега не би ти и хрумнало да споменаваш за характер   Laughing

Не притесняхуйтесь от пубертета, единият вече го преживях (п.п. побелях, но оцелях), всички следващи не могат да ме уплашат. Свалете летвата много ниско, връщайте се често към собствените си пуберски спомени, които с гордост разказвате и до днес, и всичко ще е наред.

Като казах пубертет, моят Калоян вчера цял ден ме врънка да му дръпна подмишниците с коламаска (извинете, ако някой обядва). Склоних, беше железен. Но у мен остана един въпрос, на 14 и половина дошло ли е времето да му купя едни презервативи, ей тъй за асортимент в бюрото, или вече съм закъсняла?

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 12:15 от Калин@

# 237
  • София
Да, Калино, дошло е!

Тити и мен ме обезвъздуши. Само жегата ме спира да отпраша натам.

# 238
Леле, Калина, какво ме чака, ох!
Ама не искам да правя кола маска на сина си беее....

# 239
Леле, Калина, какво ме чака, ох!
Ама не искам да правя кола маска на сина си беее....

Що бе? Аз бях поласкана, предложих му да го пратя на козметик. Той ме погледна толкова втрещено (на козметик? тая превъртя!), че го съжалих.

Общи условия

Активация на акаунт