Споделете 85. Версия подобрена.

• 23 021
  • 810
  •   1
Отговори
# 240
Като дойде време, Калина, ще те викна теб. Вместо козметик. Ще му кажа "Виж, тая леля ги разбира тези неща".

# 241
Лиска, благодаря за песента, изключително релаксираща и отпускаща. Трейси Чапман е явление, не просто певица. Има някакъв дух, някаква магия в гласа й, в името й дори....
Сподляла ли съм, че характерестиката 'търпение' са ми я изкоренили още при появата ми на бял свят и това ми създава едни от най-големите противоречия, недоразумения и терзания. И няма възпитание. Не мога да го науча и това си е.

# 242
Така. След като прочетох розовата тема, реших, че е по-добре да искам момченце (винаги съм искала момиченце).
Когато прочетох обаче за коламаската на Калоян Калинин, се запитах всъщност искам ли деца  Shocked Laughing
Досега не успяхте да ме изплашите с температури, сополи, повръщане, или пък гадене и прочие по време на бременност, но тези две неща ме стреснаха искрено.  Laughing

# 243
  • При хората, които обичам
А, Ео, не се шашкай. Освен розово има и блестящо розово, което вече е проблем.

# 244
  • Варна
Споделих какво ще правя този уикенд в темата на Мю и ми се прииска вече да е утре...
Темата за пубертета не ме плаши- Мишо не може да ми стигне простотиите, пък аз не мога да си ги забравя Laughing.

# 245
А мен ме плаши. Дъщеря ми на няма и 4 иска да й купим куфар, за да се изнася в София. Нямам какво да добавя. При все, че безмълвието не ми е присъщо.

# 246
  • До хладилника, който обичам
А, Ео, не се шашкай. Освен розово има и блестящо розово, което вече е проблем.
Като каза 'розово', гледам в дневната - кофи с мазилка, приготвени за измазване на терасите върху изолацията. Надничам - розова!
Розова мазилка!
Въх, мър'ламичке! Цветовете хич и не ги бяхме обсъждали, викам, ще ме питат сигурно, като дойде ред.
Викам на майстора, розова тераса ли ще имам? Той свива рамене и се хили леко извинително, ама един вид - категорично розови ще ги имаш, булка! И ме успокоява - като изсъхне, ще стои по-добре.

Не знам какво да кажа, просто.

# 247
Ще живееш в къщата на Барби  Grinning
Тук има едни такива розови тераси, точно така наричат апартамента.

# 248
  • До хладилника, който обичам
А., аз съм безмълвна.
Знам, че откак бременях, нямам против розовото (по-рано не го търпях), но никога не съм подозирала, че имам вид на човек, който би искал да живее в розова къща - кажете ми, че нямам, моля ви.
Въпреки че мъжът ми вече две боядисвания подред прави-струва и вместо оранжево, все успява да забърка розово, в което после аз се гърча - последното беше брутално тъмнорозово. Много ми е забавно да мисля сега като се върне, как ще хлъцне при вида на розовите стени. Майсторът ми предложи другите части на стените, където не мажат, да си ги боядисам в друг цвят, "да ги раздвижа". Сърце не ми даде да му кажа, че мислех стените да са сиви, каквито са по дифолт на кооперацията.

# 249

Не знам какво да кажа, просто.

hahaha Ох, Бу, преди 6 години боядисваме детската. Оставям Марта с бояджиите, аз отивам нещо да купувам. Предварително се разбираме да е две сини и две жълти стени, но аз си го представях някак ефирно и леко загатнато. Връщам се, какво да видя. Тя избрала цвета, те ги ошляпали, а синьото още мокро и ужасно тъмно, в добавка към лимоненото жълто, имах сили само да изхълцам. Но изсъхна и след седмица вече го възприемах като море, огряно от ярко слънце.

# 250
Как може да обсъждате толкова битови неща по време на номинаций?
Никой ли не забеляза, че разгромих Марадона а.к.а. Селинджър в черпака?
Споделих.

# 251
Аз забелязах, но в момента съм там, където си ни наготвил и не ми се говори.

# 252
Как може да обсъждате толкова битови неща по време на номинаций?
Никой ли не забеляза, че разгромих Марадона а.к.а. Селинджър в черпака?
Споделих.

Нервно ни е и от вълнение дрънкаме глупости, затова. Освен това се напихме от почерпката ти още по обяд.

# 253
Непонятно, неприятно и май недопустимо ми се струва някой да ми дизайнерства в апартамента.
Почти същото усещане имам и по отношение на приза "Плейбой" в ръцете на Марадона.

П.П. Споделям, че току-що съпругът ми е станал участник в ПТП. В ролята на виновен. Стискайте по един палец, плс.

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 13:41 от Lyusil

# 254
Нервно ми е и на мен. От тези номинаций. Сега тръпна в очакване дали и мен ще ме включат в конкурс. В една от следващите анкети трябва да изгрее моята звезда.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт