Споделете 85. Версия подобрена.

• 23 027
  • 810
  •   1
Отговори
# 255
Джули, нямаш ли си друга работа, ами ми пускаш фитили! Никой не можел да си оближе лакътя! И аз не мога, обаче стигнах до тоя извод след упорити практически занимания, като на финала точно в стаята нахълтаха група работливи колеги. Имаш ли представа как ще възстановя авторитет след позата, в която ме завариха?! Забелила ръкав, опънала врат, оцъклена и с изплезен език се опитвам да се домогна до голия си лакът! В момента, в който вратата се отвори със замах, замръзнах- приличах на жената на Лот, много конфузно, сега с месеци призрака на щръкналия ми езк ще ги преследва. Добре поне че нямам сополи, впечатлителната ми и любопитна натура щеше вече да е свършила още някоя глупост.

Пфу, споделения срам бил половин срам, а? Нищо подобно. Още ми иде да се самозаровя.

# 256
Оооох, Ели, разплаках се от смях. Съжалявам. Чувствам се виновна.

# 257
Надникнах в темата от любопитство, а то много забавно било при вас Grinning

Споделям, че ме развеселихте в този иначе толкова сдухан за мен ден.

Споделям, че на историята с кола маската на Калининия Калоян се смях до сълзи, но след това се сетих, че моят Калоян е на 4 и половина, значи имам още 10 години рахат  Grinning

...както и на премеждията на Бу с розовата тераса, аз сигурно щях да ги изгоня ако ми се бяха явили с кофите с розова мазилка Thinking

# 258
  • UK
Просто ги накарай да пробват, научно доказано е, че няма човек, който да не опита да го направи когато му се каже, че не може (повечето хора го знаят, ама точно щото са опитвали), и вече няма да е толкова смешно. Wink

# 259
  • София
Хм, надникнах да видя колко време остава до бебеправенето на Ео, а тя взела че се уплашила от някакво розово и някаква кола маска и си махнала лентичката.

# 260
Етиа, по друг повод я махнах.
Ма не е за казване Simple Smile
Иначе по принцип Нова година трябваше да е. Wink

# 261
Срещнах майка си. Погледнах я, но тя просто ме подмина като непозната. Не се обърнах. След нея вървеше баща ми, той ми кимна леко с глава, а аз казах "Здравей". Нищо не трепна, нито в душата, нито в сърцето, никъде... Значи наистина този път всичко свърши. Пиша го, за да го прочета с очите си, на глас и да съм сигурна.
Край.
Споделих.

# 262
О, Балу spoko

Нямам против розовото аз, мразя само тия Уинкс и подобните им. Приоритетите на децата стават други, блондински.

# 263
Споделям подробности след изживения /жива ли съм?/ първоначален шок. ГОРД не е видял знак СТОП. Разбирам го, аз вчера също не го видях, защото беше поставен точно зад знак за пешеходна линия. Разликата е, че аз не блъснах нищо. А Горд - да. Мутрата, която е карала колата /третото Волво, което блъска Горд в шофьорската си кариера + 1 служебно, което е карал в момента, та значи четвърто/ е изпаднала в истерия и е полуприпаднала. Прибрали са я в Бърза помощ. Тия мутри... уж силни хора, пък със слаби нерви. Предчувствам, че за моя виновник глобата и евентуално книжката, ще е най-малкото наказание за случката. Споделям огромно притеснение.
Балу, какви са тия филми, бе жена? Shocked Егати ужаса... Съжалявам.

# 264
Споделям писмо до Дядо ви Коледа. Правописът е запазен.
"Скъпи Дядо Коледа,
Аз/с (?) из/с(?)кам да донесеш на мен и на брат ми подаръци за мен кукла барелина с дистанциално управление, кукла бебе което да има неща за хранене и да казва мама за брат ми куличка."

Писали в училище. Госпожата казала, че Теди е много грамотна, представям си как пишат по-малко грамотните.

# 265
  • София
Балу, дори бегло не мога да си представя подобна ситуация...съжалявам!

Lyusil дано не стана смешна, но нищо не разбрах. Какво е ГОРД?

# 266
Никой не й обръща внимание на писанията сякаш...

Lyusil дано не стана смешна, но нищо не разбрах. Какво е ГОРД?
Мъжът й не е ли?

# 267

Госпожата казала, че Теди е много грамотна, представям си как пишат по-малко грамотните.

Joy Спамърско, ама не се стърпях. Браво на Теда!
Бях обвинена от дъщеря си, че не уважавам семейството. Налага се да зарежа книгите и да отида, все пак на тържеството. Явно в по- късна възраст ще си обясняваме уважението и неговите вариации.

# 268
  • Варна
Ела, ела - може да се натаралянкаме от виното, докато кълцаме салатките и гледай ти уважение!  Crazy

# 269
Етиа, нищо не може да ми стане смешно в момента. Дуци е права. GORD е никът на съпруга ми. Допада ми /допада му/- споменавала съм го по този начин тук някъде, но по-отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт