Ех, тоз Сопрано ви е промил мозъците
Дуци, сериозно, Петър и Стела също звучи добре, но пък Петър и Анна е още по-добре, хармонично направо...
Ео, гледам, че си стигнала до някои изводи, до които и аз

:
Знаех си аз, че имаше нещо гнило в Дания в петък. И като си представя, че главоломно се увеличава броят на клиенти с Виста, ми призлява. Виста на всеки нов лаптоп си е живо изнудване от страна на чичко Бил, ама кой ли ме пита мене.....

Попитах колежката, с която работим, защо е така.Тя ми обясни, че шефката изрично се разпоредила мен да ме няма в списъка на авторите.Не дала адекватно обяснение, просто така била решила.Всичко това става в момент когато мен ме няма да се защитя и евентуално да вдигна скандал.Повярвайте ми, всичко това е преди от злоба, нищо не съм и напрвила, освен че се трудих до припадък.Много съм обидена и огорчена.Посъветвайте ме какво да направя,бих напуснала веднага, но се страхувам дали ще си намеря скоро работа в тая стегнация.....
Въпросната г-жа шефка сега е на почивка в Мексико и не и пука дали съм ядосана или не.Но на мен ми е направо болно, защото за пореден път трудът ми беше хвърлен на вятъра и беше обезценен.....Със сигурност ще се обадя на всичките си клиенти и ще им кажа да не дават на тази жена повече реклама.Но какво друго да направя, как да ми мине мъката ? Препоръчани теми