Споделете 85. Версия подобрена.

• 22 962
  • 810
  •   1
Отговори
# 750
Моите имена за бебето бяха Теодор ако е момче ...

Ех, тоз Сопрано ви е промил мозъците  Mr. Green

Дуци, сериозно, Петър и Стела също звучи добре, но пък Петър и Анна е още по-добре, хармонично направо...

Ео, гледам, че си стигнала до някои изводи, до които и аз  Whistling

# 751
Споделям, че единия ми доставчик ще го гръмна само да дойде.
Баси и понеделника гаден.
Само ми развалят деня тези ..................................

П.П. ДеЩо, не казвай на Яна за баба й.Нека е изненада.
Много са смешни като им се поднесе така, особено ако са голяма любов с бабата.
Моят син такива физиономии правеше, че не мога да ги опиша с думи, когато баба му се появеше без той да знае(понеже я виждаше по2,3 пъти в годината, а умира за нея).А как пищеше при появата й, мани, мани.

# 752
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
.... да го направят дълго, па макар и умалително. Ако се спреш на другия вариант, ще му измислят кратка форма, та да се чудиш що така си го кръстила...

Мда, като го заяворчосват 100-килограмовия Зефс, и се чудиш как им идва на устата такъв да го наречем, своего рода оксиморон  Mr. Green Иначе името му много харесвам, едно то любимите ми е. Харесвам и Ясен, Самуил, Константин.

Честито на всички, които празнуват  по някакъв повод   bouquet
Катерина например ми е също любимо име.

Имам работа до ушите, правя се, че не чувам истеричното звънене на телефона и че не съм видяла въпросващите ме мейли,  имам чувството, че съм с компа на върха на всички неща, ръзхвърляни, но поне кантарът ми е приятел.

# 753
Прах в очите си сама си хвърлям, Естер. Де да можех.  Rolling Eyes

# 754
Знам, знам...че, аз като мога, та кво...да не казвам кво...скачам от трън на глог, на по-висок 

От одеве се каня да напиша моите имена, ама все забравям, но аз не съм интересна, харесват ми почти всички от гореизброените но личните ми фаворити засега са Ния и Матей (Матео).

# 755
  • о`майна лунна нощ е
Мда, като го заяворчосват 100-килограмовия Зефс .....

Joy  rotfImbo Joy :

Опитвам се да си спестя мъчението с Цитроцепт като поглъщам първоизточника му. До тук килограм. Ще бъда упорита и ще изям и останалото половин кило.

# 756
http://news.ibox.bg/news/id_1548772972

Е те тази статия ме....разби!!! Close  Знаех си аз, че имаше нещо гнило в Дания в петък. И като си представя, че главоломно се увеличава броят на клиенти с Виста, ми призлява. Виста на всеки нов лаптоп си е живо изнудване от страна на чичко Бил, ама кой ли ме пита мене..... Whistling

# 757
Форумът е изнервящо бавен, лягам си.

......... но пък Петър и Анна е още по-добре, хармонично направо...
Нали Grinning

Ех, тоз Сопрано ви е промил мозъците  Mr. Green
За мен той е Тони, не е Теди (оплезен емотикон).

# 758
Имам братовчед Матей, има няма 120 кила мускули и кости. А толкова добър и добродушен, милозлив, та няма и накъде повече. Съселяните ни му викат Матьо, майка му му викаше
Манче, а кака му /на батко му съпругата/ - Драгинко.

# 759
Дуци, за всички ни (добре де, Маркрит я изключвам  Mr. Green), той е преди всичко Плейбой, а после Тони, Теди и както още се зове. ( голям емотикон)

# 760
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
....Матей, има няма 120 кила мускули и кости.....добър и добродушен, милозлив
Матьо, ... Манче, ... Драгинко.

Абе всичките ми звучат по-добре от Яворчо  Tired
Когато е добър и добродушен, милозлив (казвам когато, щото той си мисли, че все е такъв към мен - пословичното з Twisted Evil л  Twisted Evilо Twisted Evil ), му казвам Яворче. Но това е любовно, само за мен си е.

# 761
Женски: Диляна /настоящата/, Калина /евентуално бъдещата/, Валерия, Деница и Гергана /неосъществени и неосъществими/
Мъжки: Георги /има си хас!/, Валентин /в проект/
Имената са избирани изключително и главно по сходство с фамилия, дето няма да ви я споделя.
Като споменах първото женско име, нека споделя как синьоптичката ми изкара 10 лв от собствения си баща. Прогнозите в петък: в Североизточна България ще вали сняг в неделя. Малката обаче настояваше, че сняг ще завали още в събота. Баща й сам се набута и й предложи 5 лв ако познае. Майка й наддаде - в смисъл посъветвах я да си поиска по-голяма сумичка. Обаче детето скромно /не е като майка си/ и закръгли на скромните 10 железни левчета. Какво стана ли? Ами заваля още в събота, естествено. Вярвам му на това дете, ще стане човек от нея. Макар и скромен.

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 15:07 от Lyusil

# 762
Честито на всички Които се казват Катя, Катерина Екатерина и производни.  bouquet

На моята скъпа приятелка Кати, която не се е вясвала във форума от 100 години, също честито! Обичам те Катенце Hug

# 763
Ох, искам да споделя нещо и да ми дадете акъл, че направо съм бясна !  #Cussing out
И така, предисторията : Преди три месеца отидох на интервю за работа като технически секретар.В една рекламна агенция, която издава вестник и списание.Одобриха ме.Уж почнах като секретар, но изведнъж без много обяснения ме прехвърлиха в рекламния отдел и ми казаха да търся клиенти за реклама.Справих се прекрасно, намерих няколко големи рекламодатели.Няколко дни стоях до 19-20 ч вечер, намерих и много материали за списанието, абе с две думи трудих се юнашки и неуморно.Писах,редактирах,правих реклами.....И всичко това за мизерна заплата .Списанието излезе днес.Станало е много добре, приятно и добре оформено , с моите реклами вътре е супер. След дълги дни на къртовски труд, ето че днес този труд излезе на яве.И какво мислите !?! Отварям списанието и на последна страница, кадето пише автори, моето име го няма !!! Все едно не съществувам, все едно не съм направила нищо за това списание, все едно....ох,нямам думи ! А аз действително съм съавтор на списанието !Бясна съм  #Cussing out Попитах колежката, с която работим, защо е така.Тя ми обясни, че шефката изрично се разпоредила мен да ме няма в списъка на авторите.Не дала адекватно обяснение, просто така била решила.Всичко това става в момент когато мен ме няма да се защитя и евентуално да вдигна скандал.Повярвайте ми, всичко това е преди от злоба, нищо не съм и напрвила, освен че се трудих до припадък.Много съм обидена и огорчена.Посъветвайте ме какво да направя,бих напуснала веднага, но се страхувам дали ще си намеря скоро работа в тая стегнация..... Sad Въпросната г-жа шефка сега е на почивка в Мексико и не и пука дали съм ядосана или не.Но на мен ми е направо болно, защото за пореден път трудът ми беше хвърлен на вятъра и беше обезценен.....Със сигурност ще се обадя на всичките си клиенти и ще им кажа да не дават на тази жена повече реклама.Но какво друго да направя, как да ми мине мъката ?  Confused

# 764
  • До хладилника, който обичам
Преспи и премисли. Не прибързвай с решения и действия.

Общи условия

Активация на акаунт