АПРИЛските деца пишат коледни писма!

• 10 701
  • 235
  •   1
Отговори
# 15
  • нейде там, където ....
А нещо домашно може ли да се донесе на партито? Очаквам си мъфинските форми да ви почерпя със специалитета си - кекс на микровълнова  Laughing

# 16
Юлче бре, каква е тая метаморфоза  Crazy

Рали, как сте вие? Реа какво прави?

jd,  Blush аз с удоволствие бих си хапнала от кекса ти!

Татянка, как е щерка ти?

Книжката с Дядо Коледа е чудесен подарък, съгласна!

1. Бабъл   + Маги.
2. Янчето + Симона.
3. Надето + Стенли.
4. Петето + Алекс.
5. Нуни     + Яна.
6. Рачето + Емо
7. Юлче, Младен + Иво
8. Тина, Вили  + Ема
9. Жени и Рая
10. Рали + Реа
Събираме се супер банда, нямам търпение вече.

Раче, живи и здрави да са родителите ти   bouquet

Аз напоследък много бързо се уморявам, все ми се спи, работата ми все не свършва...И времето не ми харесва никак. Много бързо паднаха температурите и сега ми е много студено  Tired

# 17
  • нейде там, където ....
..........
Книжката с Дядо Коледа е чудесен подарък, съгласна! съгласна
 Peace
1. Бабъл   + Маги.
2. Янчето + Симона.
3. Надето + Стенли.
4. Петето + Алекс.
5. Нуни     + Яна.
6. Рачето + Емо
7. Юлче, Младен + Иво
8. Тина, Вили  + Ема
9. Жени и Рая
10. Рали + Реа
11. Ж, Петьо + Митко.
Освен лакомства в торбичка за децата, торта + евентуално ако някой донесе нещо домашно. Сокове, безалкохолни за мамите ... Май няма нужда от нещо повече. Аз ще донеса и пакет балони, към 50 парчета  Mr. Green

# 18
Момичета, почти съм сигурна, че в клубовете не може да се носи храна както и  играчки отвън. Те носят отговорност и разрешават вътре да се играе само с техните играчки и да се хапва само неща от там, евентуално може да се внесе торта, но тя задължително трябва да е от складкарница със сертификат.

# 19
  • София
1. Бабъл   + Маги.
2. Янчето + Симона.
3. Надето + Стенли.
4. Петето + Алекс.
5. Нуни     + Яна.
6. Рачето + Емо
7. Юлче, Младен + Иво
8. Тина, Вили  + Ема
9. Жени и Рая
10. Рали + Реа
11. Ж, Петьо + Митко.
12. Вени + Мати

Да харесаме някоя книжка и Янчето щом може да я вземе! Дядо мразовците и играчките също не са лоша идея.

# 20
  • София
Надецееееее,   bouquet Страхотна новина!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hug
Момиченце ли искаш, или пак разбойник?  Heart Eyes

Деска, страшна си, веднага си успяла да резервираш!  bouquet
За срещата сме на линия:
13. Ренката + Вальо + (Тате му, евентуално, ако не замине пак в командировка)

Янче, миналата година им носехме и подаръци, и торта - нямаше проблем!
В този клуб, може би трябва да питаме, дали дават неща, внесени отвън.  newsm78 Аз също нямам особени претенции относно подаръците, но бих предпочела да са еднакви за всички (напр. книжка+още нещо, мисля, че ще е ОК). Crazy

Валката, след 3 дена с 400, от вчера сутринта няма Т, снощи вдигна към 38, ама тва вече за нищо не го броя. А днес нищо - няма Т, няма зъби, и обриви няма; утре ще видим кръвните резултати как са. Ама вече ми е по-спокойно, беснее диваненцето, това е добър знак, ... даже твърде - днес ми разсипа нервната система!  Twisted Evil  Close Shocked От утре пускам обява в квартала, да обявя и тук: Разменям за Коледа невъзпитано момче на 2 и половина г., за пълнено, печено прасенце, с лимонче в устата.
Момичета, помагайте! В квартала е голяма стагнация, (нали Кремиковци фалира, пък тукашните всичките работят там), във вас ми е надеждата!!! Някой да го иска?!?  Mr. Green

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 23:34 от Renkata

# 21
  • Boston, MA
Браво и честито на Надето и Роси! Леко и спокойно карайте!
Много ви се радвам как повтаряте, чакам и потретване.  Mr. Green

На патерица честит рожден ден на Крис!

Ренка, взимам го  Grinning! Може да се укротят, като са двама.... newsm78

# 22
  • нейде там, където ....
Добро утро!
Кафе?

Това, за потретването, да си го вземам ли лично и присърце?  Mr. Green

# 23
Наде, честито! Лека и безпроблемна бременност с много щастлив завършек! Умишлено го написах в розово!

# 24
Добро утро! Hug

Ж, аз това с потретването - директно си го пускам покрай ушите.  Stop
А Бубето, дето пуска идеите - да вземе да повтори, де! Mr. Green

Юлче, честит нов имидж! Flutter

Много е весело, когато организирате срещи, но тъжното е, когато са само столични, което пък е логично де... Тъгувам си просто...
Rolling Eyes

П.П. Тези реклами дето вървят във форума на деца, смучещи си палците - адски ме дразнят!!!  Close За мило ли го намират не знам, но как се отучва туй чудо го знам! Close

# 25
Енви, аз предпочитам да виждам биберон в уста, отколкото палец. Като знам какво има под ноктите...
Макар че веднъж пътувахме във влака с момиченце на 3 и половина, което смучеше не един, а два биберона наведнъж. Това също не бих го причинила на детето си. Всяко нещо трябва да е смярка, а моята мярка е, че след годинка - годинка и малко бибите са само за приспиване.

Юлче бре, каква е тая метаморфоза  Crazy

Юлче, честит нов имидж! Flutter

Ами омръзна ми вече стария вид. Аз никога не съм си сменяла ника, откакто съм се регистрирала, а аватара си го смених за първи път преди година някъде. Време е за разнообразие.

Ренка, помисли пак. Печеното прасенце го ядеш веднъж, а детето е за цял живот. На твое място бих искала прасенце всяка Коледа, не само тази  Peace  Mr. Green

Аз също не искам да потретвам, освен ако някак си не се измисли метод за проверка на пола при зачеването. Т.е. ако съм сигурна, че третият път ще бъде момиче, бих се навила след 7-8 години да забременя пак. По-рано или при условие, че не знам какво е - не. Не!

Аз също мисля, че книжките са най-добър вариант за подаръци. Освен всичко останало, много е трудно да пребиеш невинното си малко братче с книжка. 

# 26
Айдеееее, още един търбухчо! Наде, браво!
За да съм точна още 2 коремчета има, ама тя като си каже сама, тогава ще разберете  Mr. Green
 smile3534

1. Бабъл   + Маги.
2. Янчето + Симона.
3. Надето + Стенли.
4. Петето + Алекс.
5. Нуни     + Яна.
6. Рачето + Емо
7. Юлче, Младен + Иво
8. Тина, Вили  + Ема
9. Жени и Рая
10. Рали + Реа
11. Ж, Петьо + Митко.
12. Вени + Мати
13. Аги+Тони

# 27
  • Sofia
Добро утро!
jd, мерси за кафенцето!  Hug

1. Бабъл   + Маги.
2. Янчето + Симона.
3. Надето + Стенли.
4. Петето + Алекс.
5. Нуни     + Яна.
6. Рачето + Емо
7. Юлче, Младен + Иво
8. Тина, Вили  + Ема
9. Жени и Рая
10. Рали + Реа
11. Ж, Петьо + Митко.
12. Вени + Мати
13. Аги+Тони
14 Роси, Милен + Иво

# 28
  • София
И ние се записваме за коледното тържество
Ния + Тони (може и таткото)

Второто коремче бързо да си казва, че умирам от любопитство!

Като чета как постоянно някоя от вас чака бебче и на мен ми се приисква, ама и аз като Юлчето, бих се решела само ака някой ми гарантира 200%, че ще е момиче, но тъй като нямам такава гаранция, ще си остана само с Тони.

# 29
Честит рожден ден, мило Петенце  Hug
Бъде все така лъчезарна и красива!
Нека твоите двама мъже те направят най-щастливата жена на света,
а здравето да е постоянен гост в дома ви  Grinning
А и да не забравиш, че си обещала сестричка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт