АПРИЛските деца пишат коледни писма!

• 10 699
  • 235
  •   1
Отговори
# 225
Добро и от мен! Grinning

Как са набъбнали темите на страници през нощта - тази е ударила 16-та, а старата 20-та!? newsm78

Спорен ден!
Hug

# 226

С малко закъснение, но от сърце - да ви почерпя за вчерашния рожден ден на половинката!
Научих Али да му казва - честит рожден ден, да слушаш и да ми направиш сестричка  Whistling
Иначе след като спрях панадола и минахме само на хексалгин - спря температурата, остана обилната хрема, гледаме се  Embarassed Най-голямата му мъка е, че трудно суче със запушения нос  Tired

Мед - не давам, то аз и чай не давам  Rolling Eyes Орехи също - ядките са забранени (от мен де) до 3 години - само ак оса ситна смлени  Peace

# 227
Ееее, нали от Бг все пак да поръчам! А, Черепахче, мислиш ли че ще е проблем?Тук би трябвало за ден-два-три да ми ги доставят... newsm78

# 228
А Аги , аз разбрах че по немските сайтове ще търсиш. По бг става за 2-3 дни, но питай дали имат налични. Ще миналата година на свеки и бяха приели поръчката и се оказа, че чакат контейнера да пристигне. Почакахме го 2 седмици май. Но дойде навреме де.

# 229
Да, в бг ще звъня. Понеже няма как да обикалям с корема. Освен този следобед да мина през някой и друг магазин, че ДОВЕЧЕРА съм на КОНЦЕРТ НА ГРАФА Joy Фръц-фръц, много се кефя!

# 230
Честит празник на всички, които съм пропуснала   bouquet

Аги, приятно изкарване на концерта  Peace

Ексче, стискам палци скоро да се похвалиш и ти и всичко да е наред  Hug

За поръчване от клуба съм без претенции, както и за съдържанието на подаръка, защото шоколад давам  Blush

Данче, стискам палци за работата  Peace

Татянка, страхотен календар, направо завиждам на Миленката  Mr. Green да разкажеш после как е реагирала на него.

Раче, аз също си мисля, че копира от малките деца от яслата  Thinking

Днес бях на консултация и вече има сърдечен ритъм бебенцето  Heart Eyes Но нещо се измества термина за юли месец.

Тинче, кажи как си.

Браво на големия Топчо, да папка така и занапред.

Мед съм давала, но не го харесва. Орехи обича, но не прекалява. Като правя кекс и се настанява до мен и чака да му чистя орехчета.

# 231
Честит празник на всички, които съм пропуснала   bouquet
Днес бях на консултация и вече има сърдечен ритъм бебенцето  Heart Eyes Но нещо се измества термина за юли месец.

Хехех, браво Наде, хайде попътен вятър!

# 232
  • Варна
Привет
Аз все още не съм оздравяла и не съм си взела заплатата, така че при мен нищо ново уви!
е, Наде, попътен и от мен!
Аги, то не останало вече Hug
Раче, моя ми вика, че съм тупа или лоша. Все някви глупости учат от ДЯ, но иначе си има положителни страни
Орехи обича, но скоро не съм давала , с мед се тъпчи нон-стоп. Четох че меда убивал стрептококи и разни други гадости.
Ники има страхотен проблем с ходененто по голяма нужда. Ходи само два пъти седмично и то с голям зор. Има кръв по дупето и изпражненията Вече се трансформира в психологически проблем, боли го и стиска По цял го тъпча с овесени ядки, мед, мляко, активия и пак интервала е 4 дни
Е, оплаках се отново

# 233
Наденце,браво Hugчестито за малкото сърчице Hug
хайде няма ли да пуснеш нова тема newsm78

# 234
# 235
  • София
Момичета благодаря ви много за пожеланията и палцестискането Hug Обещавам другия месец да се постараем повече  Blush (стига най-сетне да ми дойде цикъла де, че още го няма  newsm78 )

newsm59 На Пешо, пожелания за цялото здраве на света. Много да го слушкат и да го уважават в къщи. Марийки, честит ти рожденник, пожелавам те да те дари с дъщеричка  Hug  nbirthday

И аз  да почерпя за мойто татенце, прави 60 днес, и се стягаме за купон .

Общи условия

Активация на акаунт