АПРИЛските деца пишат коледни писма!

• 10 708
  • 235
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Специални благодарности към ПАЗИТЕЛИТЕ на ТАЙНАТА , Таня, Вени, Мария и Аги  Hug А Вени много ми помогна с информация   bouquet

А по какво стрелят освен по зайци и дакели ? Laughing Аз тук имам една съседка, ако може по нея малко така да пострелят, ако не друго поне да и напълнят Д-то със съчми да не може да си седне на него поне месец  Joy

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 15:58 от х_diabet_mama

# 181
Ексче, така се бях зарадвала, но пък пак ще стискаме палци  Hug
Татянка  Laughing да ви донесат и на вас нещо от лова, като потърпевши  Sunglasses
Тъкмо си мислех дали само на мен ми е странно с тия лакомства - аз не бих се съгласила  Crazy Шоколади-моколади - нЕма такива филми  Crossing Arms

Ние сме болнички....да де Альо....от петък вечерта ми е с висока темпертаура - до 40 стига....и супер хрема, не може да диша и да суче....  Confused Cry Пие панадол, пада за 2 часа и псоле пак 39 поне  Tired Гърлото му е ОК, гърдичките също  Thinking А утре татито  е рожденник  Tired

# 182
Не Ща диво прасе  Crossing Arms

Дойде моментът да се похваля......цък Blush

Сминс, дано Альо скоро е във форма. Много ми прили4а на това, което Милена иzкара, първо 3 дена висока Т и сега е със zапуШен нос и гадна каШлица  Tired

# 183
Чак сега се сетих, че моето дете има имен ден....
Почерпете се за негово здраве:

# 184
  • София
Смин, Омрех от глад по тази почерпка  Mr. Green

Да ти е живо и здраво момчето! Както ти/ние му забравихме имения ден така да го забрави всеки лош вирус и бактерия!

Танче, и тук браво!   bouquet Защо не каза по рано за лова  Crossing Arms Искам да ти пратя на Ст баба му  Crossing Arms

За коледното парти - като цяло нямам против лакомствата, единствените ми съображения са станиола и ронещия се шоколад  Mr. Green Янче, абсолютно съгласна съм с предложенията ти! Дори и банана да не е мини пак много ще му се радвам! Може и по 2 мандарини да сложиш  Mr. Green

# 185
Смин честито на адашчето   bouquet , ние нашия го празнуваме на 30август

# 186
  • София
Честит имен ден на Альо и да оздравява бързо.
Стаско също да е здрав!

Ексче, стискаме палци скоро да се похвалиш с хубава новина.

Съгласна съм с предложението на Янчето. А и организационно така ще е най-лесно като един човек направи всичко.
Вие ме разбихте с това, че не давате шоколади. Соня яде та ушите й пукат.  Blush Май аз ще влизам в графата"лоша майка".

Татянка, много са красиви изобретенията. Аз да попитам-тези адвенти не се ли празнуват само от евреите или аз нещо не съм разбрала правилно?

Аз да се отчета от нашата консултация-Топчо е качил ужасно много-1, 600 кг. ShockedАма на диета няма да се слагаме. Wink
Ще му взимам секрет от носа, че много му е запушен със сополчета и лекарката се притеснява да не е някоя стафилококова инфекция от болницата. Дано не е.

# 187
Дори и банана да не е мини пак много ще му се радвам! Може и по 2 мандарини да сложиш  Mr. Green

hahaha Joy hahaha Joy hahaha

# 188
Рени, браво на Топчо  Hug Никаква диета  Naughty И чакаме снимки  Laughing
За шоколада - от една страна Альо има нещо като алергия, в смисъл - след какаови продукти му се засливат червени петънца. Лошото е, че съм казала в яслата, а му дават. В петък ми показа бонбонките Смартис ли какви са и ми казва "Мамо, бонбонки". При което аз  Shocked освен от яслата няма откъде да знае какво е това. Попитах го - кой ти дава и той - "кака"  Thinking Ще разучим, защото предната седмица петната му бяха много зле  Confused Rolling Eyes От друга страна - бях се зарекла по принцип до 3 години да не му давам шоколад, но май ще се наложи и до по-късно да го ограничавам  Rolling Eyes

Панадола не му действа, така както хексалгина  Thinking Поне ги пие  Praynig За първи път даже нямам и подарък за утре  Tired

# 189
  • София
Рени, Рени, лош родител си да, 2 деца, едното качило кило и 600 от кърма, е как да не си лош родител. Одеве видях Станимир, че "яде" една дребна играчка и за да го подмамя да я изплюе му предложих шоколад - тук не ми е мн смешно, защото се поуплаших и трябваше бързо да решавам какво да правя. Ама важното е, че я изплю и му дадох мини парченце шоколад.

Янче, мини мандаринки има ли?  Mr. Green Много ми стана смешно от собственоакълно измислената ми смешка  Mr. Green

# 190
Момичета, вижте какво купихме днес за бебоhttp://www.dek2008.snimka.bg/album.php?album_id=292759&pid=9044250

Тони много обича 'колад', така че аз му давам да яде. Напоследък гледаме да го ограничаваме, т.е. ако яде бонбони да е по един на ден. Така докато не покаже алергия към нещо, разбира се. Ще видим.
Не ми се искаше да им прибавяме кльопачка, нали ще ядат торта или няма?
Иначе Данче, ако ще има и по 2 мандарини само голям банан ни оправя, малките за китайките нека оставим Joy
Танче, много хубав календар, чак ви се чудя на ентусиазма. Аз обаче започнах да украсявам къщата - венец на вратата, висулки на портала, казах днес, че като видя първите елхи/борчета и т.н., веднага ще купя, за да знам, че къщата е украсена и да ми е спокойно. Борчетата издържат дълго. Гледам изкуствените, но сега да дадем 100 лв, даже може и 100инещо не е момента... Whistling
Александър не празнува ли на 30 август? Иначе Честит Имен ден на Альо! Да е жив и здрав, щом сте му избрали този ден за празник  Hug

# 191
  • София
Аги, страхотен пазар! Особенно одеалото, много ми харесва, дали има големи р-ри? И комплекта за изписването е по мой вкус, браво! А хавлийката - Станимир още е с бебешката си хавлия, вече е лекосинкава  Mr. Green като знам какъв мъник беше, а сега как едвам го завивам в нея  Mr. Green Четката на Авент - много добра инвестиция, аз късно се сетих за нея, но ако ми се наложи някога със сигурност ще взема.

За Коледното парти - пак - все забравям да добавя - много ми се иска да надпишеме книжките, като едно време, пък и да остане за спомен. Може нещо оригинално да измислиме, може нещо традиционно... А? Янче, какво ще кажеш, ще пишеш ли?

# 192
Честит имен ден на Алекс   bouquet

Празнувате ли имените дни? Ние само Димитровден/дядовците/ и Никулден /девер ми/, т.е. тези по-големите празници . Уж и  ние имаме , ама не ги чувствам нещо празнично тези дни.

Янче, съгласна със всичко  Peace.

Данче, стискам палци много за новата работа  Hug.

Рени, браво на Топчо.  

Ексче, надуших аз. Стискам палци скоро да чуем добрата вест. Насладете се на бебеправеното, пък когато стане.

Татянка, поздравления  Hug, страхотно изглеждат.

Аги
, гледам и не вярвам как може толкова неща да накупите , а и с розовото попрекалили , докато загрея , че това е общ албум  Laughing.

А за шоколада - току що вечеря един такъв   Whistling. Почерпиха я  и докато  реагирам вече беше отворен. Познайте сега  дали ще яде нещо друго. Иначе и давам, но и отчупвам и предпочитам шоколад пред бонбони за смучени и всякакви такива боклуци. Но ако види дете и поиска , ако не мога да я заплесна й купувам.

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 20:15 от Mayflower

# 193
Честит имен ден на Альо-Бальо, да е жив и здрав и да не боледува тази зима   bouquet

За именните дни и аз като Mayflower мисля. Имах желание да празнувам на децата си, но и на мен някак си не ми идва. Просто не е същото, като традиционните Димитровден и прочие.

Данче, и от мен голям палцестис за новата работа Hug Praynig

Рени, много наддал твоят Топчо, браво на него пък и на теб също.

Ексче, палцестис и за теб, дано скоро ни се похвалиш  Praynig

Аги, много хубави неща за бебо сте взели. И аз моята авентска четка още си я влача да мия едно шише за вода на дребния.

Татянче, кога успяваш да ги правиш всичките тези красоти? И  да те питам за една ваксина дали се слага в Германия. Незнам как се казва там, но е ваксината за Варицела. Слагат ли я при вас? Защото Лекса я има, но тук в БГ я намало и не мога да я сложа на Крис а ми се иска. Има и още една, която докторката тук така и не беше чувала, съответно я и няма (HibB ) а исках да му ги сложа, та сега се чудя дали ще има аптека, която може да ми ги набави.

В този ред на мисли да се оплача, че Даум Ексола не оказа влияние на Крис. В началото отчете разлика, но само за миг. Горчивката не го спря да направи втори и трети опит докато оближе горчивото и после си продължи. На третия ден въобще не отчиташе дори че съм се мазала с това чудо. Такъв развой не очаквах, беше ми голяма надежда ( да не казвам единствената на този етап) но напълно безполезна.

И аз като Смин имах за цел да ограничавам Лекса от шоколад до 3 год. Това се промени от както се прибрахме. Тук всеки дава и няма отърване. Докато разясня на цялата рода и познатите как действаме тя се нахапляри. Сега знаят, че като се идва в къщи се носи п;од вместо шоколад, но на бабите като отиде на гости знам че не се спазва. Свеки поне почна почна да ги прибира, но знам че и дава като ни няма с баща и, въшреки изричната ми забрана. До скоро ни чакаше с бонбоните на масата и после върви разправяй на Лекса, че не може. На майка ми въпроса се постави ребром и сега се задоволява само с бисквити, не се оплаквам. Единствено в дядото като ходим не ги базари, ама там сме рядко и не се оплаквам. Тя и сок не пиеше докато не се прибрахме, ама сега и там си наваксва.

# 194
Нула номер не съм.2ри ,3ти може би.Утре отивам да ме пооправят ,след това  ще има снимков материал  Mr. Green .Ама и на мен как ми хрумна наистина през зимата  Joy .Луда работа .Мъжа ми каза че приличам на мишка  Crazy .Лека нощ момичета  Hug .

Общи условия

Активация на акаунт