АПРИЛските деца пишат коледни писма!

• 10 709
  • 235
  •   1
Отговори
# 195
За четката - миналия път взех една на Калпол ли каква беше, ами не е много хубава все пак. Този път заложих на най-скъпата дето се казва. И нали не купувах аз  Whistling Оказа се, че зълвата имала такава, неползвана, ама тя свеки не се сети, щях нея да взема и да не купуваме. Rolling Eyes Това си мислехме днес - дали сме за тези нищо и никакви неща около 200 лв, а всъщност ако беше първородно бебето  ooooh! Хем сега избегнахме супер скъпите неща.
Помня аз, за Тони напазарувахме за 400 лв близо, това не е нормално!
Одеялото, Данче, май е 60 на 90, но е тънко одеяло, беше 26 лв. В Пигис имаше по 30 лв едни рошавички, като много много мека хавлия, супер, но реших за новородено да не е космато. И одеяла по 60-70 лв, може би сами завиват и сами отвиват, не ми е ясно Thinking

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 10:49 от Чаено момиче

# 196
  • София
Добро утро!
Почна зимата и големия студ - значи края им се вижда, така де  Mr. Green

Вълшебното оплакване тук пак свърши работа - Станимир вчера не е имал Т, яде, спа спокойно, преди малко със зор даже го събудих за ясла - дали минахме метър - ще си покаже!  Praynig

Аги, до това одеалце си мислех, че зимно бебе не е най добрия избор за бебе, но с това одеалце обърна мнението ми на 180 градуса. Вече си представям бодита и гащеризончета на дядо коледовци, снежни човеци, пингвини  smile3508 само да ми се падня някой ден Коледно бебе! + 6ца от тотото де. Бебефон имаш ли? Някой ден ако имам пак бебе ще взема хууубав такъв, струва ми се много полезна и добра инвестиция.

За Именните дни - първата година празнувах имен ден на Станимир на Стефановден, но миналата година - не, нещо не ми дойде музата и вдъхновението. За тази година още съм в чуденка, но по-клоня към не празнуване. Мисля, дали няма да е по-добре да празнуваме на кръщелният му ден  newsm78

Е, кой се е забебел или обебил да стои вкъщи на топло, който не е свършил тази работа - марш на работа  Mr. Green Хубав ден на всички! Hug

# 197
Добро мразовито, понеделнишко утро! cold
Желая ви чудесна седмичка, здрави дечица и мами и много весели емоции Hug  bouquet
Ние изкарахме прекрасен, спокоен уикенд-разходки по плажа и мързелуване.Ето и пресен снимков материал http://www.snimka.bg/album.php?album_id=243724&pid=9038032.

# 198
Добро утро!

Е, кой се е забебел или обебил да стои вкъщи на топло, който не е свършил тази работа - марш на работа  Mr. Green

Какво хубаво пожелание, ще ми се да можех да го изпълня.

Ние се прибрахме от Пловдив. Не мога да разбера защо след всякоа посещение на хора вкъщи или ходене на гости, Иво се държи кошмарно и пищи и реве за всичко по няколко дни  Rolling Eyes Много зле му се отразява.

За сладкото и шоколада -аз съм либерална, позволявам по едно парче шоколад на ден с размер сантиметър на два или едно парче киндер сюрприз, след десерта. Но в къщи шоколад не се свърта и съответно Иво яде много рядко. Както и сладки неща като цяло  - аз купувам само един вид сладкиш и го ям предимно аз, а вафли, бисквити и шоколадови бонбони - почти никога. Но виж, като отиде у свекърви настава Голямото Ядене на Сладки, Бисквити и Какво ли не преди, по време на и след ядене. Там на показ непрекъснато има кутия с нещо, на масата винаги има някаква суха храна и колкото и да ми се изприщва езика да обяснявам, непрекъснато на Иво се дава за подарък пакет с бисквити, шоколад и "пълнозърнести" солети. За двата дни докато бяхме в Пловдив Иво почти не е ял манджа, но за сметка на това си отяде на сладкиши, торти и суха храна.

# 199
Ванче, какво добро начало на седмицата слагаш!  Hug Разтъжих се с вас! Heart Eyes

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, КАТЕ!   bouquet ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, БЛАГОДЕНСТВИЕ! Hug
Кате, до къде я докарахте с варицелата? Thinking

Честит вчерашен имен ден на Алекс! Heart Eyes
/Може да не е Димитровден, Никулден и пр., но пък по няколко пъти празнуват! Wink/

ЕксиHug !

Татянка, браво за красивия календар! Peace
Потвърждавам за местоживеенето ти! bowuu

Рени, Миси, Шлябада, а как се отнасят априлчетата към бебетата! Blush

Шоколад давам - когато има по-голямо дете, ситуацията е просто неспасяема, но пък и не съм си поставяла за цел, въобще да не се дава.
По този повод - какво е мнението ви за орехи и за мед? newsm78
Наскоро открих, че Велина обожава орехови ядки, обаче я ограничавам, че е тежка храна.
А вчера, т.к. брат й поиска, и на нея намазах за пръв път филия с мед, но истински, не глюкозен...

Снощи, като гледах БТв-новините, не можех, да повярвам, че този сняг е в България  Shocked - при нас е студено, но много слънчево - като на снимките на Ванчето.
Видяхте ли снощи, пак там, НадяЕуро - с близначетата - априлчета Христо и Юлиян и кака им!?  Grinning Колко малък е светът или колко голям е форумът!? Wink

# 200
Добро утро и от мен Simple Smile
цяла събота и неделя не съм седнала, но съм доволна от резултата Wink
Честито на всички празнували и празнуващи  bouquet
Енви, аз от скоро давам и орехови ядки и мед, като не прекалявам разбира се. Аз си взимам мед от познати пчелари и така поне съм сигурна, че е истински, че този в магазина не ми вдъхва доверие ...
ВанчеHug, липсваш да знаеш ... 

# 201
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, КАТЕ!   bouquet

Честит Имен ден и на Альо!  Hug

Ванче  Hug

Татянка, браво!

Ексче  Hug

Рени, браво на Топчо!

Аги, много хубави неща сте взели за бебо!

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 09:37 от ramama

# 202
Деска HugОбмислям схема за нашествие от наша страна на Коледното парти, съчетано с банкет за мен в бившата ми фирма Whistling
Мед и орехи давам от миналата зима.Домашен медец, намазан на филийка се хапва почти всеки ден Flutter.Орехчета хрупа, но и той не прекалява никога с никакво ядене, така че нямам място за притеснения.
Днес съм сама в работата и затова съм така активна-няма кой да ми дише във вратлето Wink
Честит празник на Катето и Екатерина на Снежка/която къде се загуби newsm78  bouquet.

# 203
Деска HugОбмислям схема за нашествие от наша страна на Коледното парти, съчетано с банкет за мен в бившата ми фирма Whistling
Ееееее хайде де, ще те чакаме да знаеш Hug Party

Момичета, кажете за Коледното парти какво ще поръчваме от клуба, че края на тази седмица трябва да го направим ...

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 10:17 от десито

# 204
Деси, от колко часа беше?
На 7-ми, събота, но от колко часа? Защото в зависимост от часа смятам да решим и какво да поръчаме.
Миналия път пицата май ние си я ядохме, а?Аз предлагам да има сок на 100%, яденето може да е за нас Mr. Green
  chef

Данче, бебефон нямаме. Този, който ни бяха дали изведнъж спря да работи. Сега ще го търся мъжете да се изявят като разбирачи. Приятелки и роднини, които имат си ги ползват. Та ще видя какво ще правя. А ще ми трябва, понеже в къщата сме с няколко стаи, а и лятото на двора пак да слушаме какво става.

Тони малко бурно реагира на покупките. Започна да пищи вчера, че това боди било за него и иска да го взима. После видя бибите - пак негови били  Rolling Eyes Ужас, с тази биба не мога да се оправя.... ooooh! Сутринта му казах, че Дядо Коледа като му донесе Томас, той ще трябва да му подари бибата. Дали ще проработи тази схема? Обаче трябва да го види този Дядо Коледа и да му я даде реално, а не под елфата и само да си представя, че я е дал.

# 205
Ами Деси, каквото и да поръчаме, Иво ще го изяде  Blush Някакви сандвичи? Пица? ЗА сокчето съм съгласна с Аги. Аз също не бих отказала порция  Blush Днес не съм закусвала и май ми личи, че съм гладна  Mr. Green

Енви, Иво обича орехи и му давам да яде, колкото иска. Той не прекалява, така че не поставям ограничения. Орехите са храна за мозъка, ако се съди по поверието, че храната, която наподобява определена част на тялото, е полезна за нея (орехи - мозък, ягоди - сърце и т.н.)  Laughing
Мед си имаме от свекър ми, той гледа пчелички. Но Иво не го обича, вкусът му е твърде силен. Само ако е разбъркан в шипков чай, го пие. В мляко обаче не го иска.
А по другия ти въпрос - ами доста е толерантен. Няма големи прояви на ревност. Не си дава играчките и даже взима и тези на Дани, когато е нещо интересно. Но аз мисля, че това е в границите на нормалното. Така би се държал вероятно и с чуждо дете. Сутрин първата му работа е да види ДАни, гушка го, целува го. Понякога с рядка щедрост му дава да си играе с кубчета. Дава му бибата и много държи лично да му я напъха в устата. Дани от своя страна почна да проявява признаци на ревност, ако види да гушкам Иво, допълзява с пълна скорост и почва да крещи да взема и него. Опитва се вече и да се брани, като ступва Иво и пищи ядно, ако Иво му дърпа нещо от ръцете. Мисля, че положението при нас е много овладяно, няма никакъв стрес - Иво винаги е бил много спокойно дете.

# 206
А проходи ли Данинцето? Heart Eyes

А Криси? Heart Eyes

# 207
На 7-ми, събота, но от колко часа?
На 7-ми неделя от 10 часа.

# 208
Ох Аги rotfImbo hahahaТи разведри моя ден
На 7-ми, събота, но от колко часа?
На 7-ми неделя от 10 часа.

# 209
Благодаря за пожеланията  Hug
А сега и да почерпя
Енви, и Пламен изкара варицелата миналата седмица. Днес е за сефте на домче от 10 дни насам и хич не му се ходеше.

Общи условия

Активация на акаунт