АПРИЛските деца пишат коледни писма!

• 10 710
  • 235
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Скъпи приятелки, не писах по-рано през деня, за да не се разбере предварително, че вече имам доказателства за изневярата на мъжа ми с една приятелка от приятелското семейство, с което напоследък ходим напред-назад из старанат, вкл. и на море. Мъжа и сутринта ми се обади и се видяхме. Успял е да и влезе в пощата и ми прати в последствие и-мейлите им с любовни обяснение. Така че цял ден стискам зъби и чаках да се прибере, за да му дам избор: отказва се от нея, ос себе си заради децата и това да имат баща и семейство и се напъва да оправи нещата или си отива и забравя за нас. Не можа да вземе решение, накрая баща му го извика да говорят и отиде там. казах му, че ще очаквам с днешна дата да дойде и си каже решението. Все още чакам.

Незнам дали съм права - мъжа на любимата смета, че трябва да апелираме към съвестта им и към здравия им разум и да запазим семействата заради децата, но това вкл. да се откажат от връзката си. Но той е още пресен и незнае какво преживях аз и че те тяка няма да спрат, ако не са притиснати. Ще видим какво ще стане. Дтискайте палци, не на мен, а на тези две дечица.

# 76
Cry ConfusedВени, голяма прегръдка от мен! Много добре си му го казала, стискам палци не само заарди дечицата, но и за теб!  Hug Heart Eyes  bouquet

# 77
Ох Вени, не zнам какво да ти кажа.....  Cry ПрегръЩам те силно и ти желая много, много кураж и сила  Hug Дано намерете правилното реШение  Hug

# 78
Вени, дано всичко се нареди  Hug

# 79
  • София
Вени, наистина се надявах да е нещо по-невинно и лесно да го преживеете и двамата. Дано разума му да надделее Praynig Кураж, мила  Hug

# 80
Пете, честит рожден ден   bouquet. Всичко най най от мен.

Янче, сега слушам в новините , че  някои абонати нямат парно  заради фирма за топлинно счетоводство. Може би това е причината при вас.

Вени, не знам наистина какво да кажа  Hug. Бях убедена , че има трети човек, обикновено тогава мъжете се променят до неузнаваемост. За съжаление никой не е застрахован . Надявам се нещата да се развият по по-добрия за теб начин.

Аз като че ли залагам за Ексчето, нищо че се прави на ощипана.

Костюмът е в нас  Peace.

# 81
Вени, много силно те прегръщам Hug Дано нещата се развият по най-добрия за теб и децата начин Praynig Praynig Praynig

# 82
Ох, Вени, Вени. Какво да каже човек в тази ситуация. Луди мъже, пък и жени. От страни най-лесно мога да ти кажа да се стягаш , да ставаш силна и независима, пък той като се усети какво е загубил ще се върне. Обаче ми е ясно, че сега ти е болно и за теб и за децата и че в тези емоции човек не постъпва така, а се бори да си запази семейството.

# 83
Важното е човек така да постъпи, че да не загуби собственото си самоуважение, достойнство, да не се чувства така сякаш е привел глава и е бил прецакан. Децата растат, да са живи и здрави, някой ден ще са си отделни единици, ние ще си сърбаме попарата на днешните решения. Шанс за красивото, за семейството винаги е добре да се даде, но стига да има светлина, да има вяра, че този до теб е човек и е нормално да сгреши. А и този човек да надживее залитането, да се опомни и не да съжалява точно, а да си даде сметка, че е сгрешил като те е наранил. Иначе колелото ще се върти - все ще се появи някой по-по-най, а вече веднъж опарен ще се чувстваш застрашен. Че това любов ли ще е, живот ли ще е и какво ще е изобщо? newsm78
Аз също съм залитала, грешила съм...не е повод за гордост, но не съм стигала до там чак де, може би щото моят гларус беше доста далеч, та не го докопах. Съпикясах се както се казва. Но предполагам, че на мъжо хич не му е било до смях. Embarassed

# 84
  • Boston, MA
Вени, голяма прегръдка от мен! Съгласна съм с Аги, за децата най-добре да имат майка и татко, но и за себе си помисли! Дано се разберете, какъвто и да е изходът!

# 85
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИЯ ДАНИ!
ДА РАСТЕ ЗДРАВ ЮНАК! ДА СЛУШКА МНОГО БАТИ, МАМА И ТАТИ!
(и да си поиска сестричка Laughing)

ЮЛЧЕ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!
ВЕСЕЛ И ЩАСТЛИВ ДЕН ОТ СЪРЦЕ!

# 86
Аааа, кой имал празник днес!
Честит Рожден Ден на Дани!
Да е все такъв сладур, да е послушко, да е здравичък и голяяяям да порастне!

# 87
Еййй, честитките изпревариха почерпката  Mr. Green

Ето я и нея, от моя малък рожденик Дани за вас:

# 88
Вени, сега прочетох  Hug
Аз бих постъпила по същия начин в ситуация като вашата.
Надявам се мъжа ти да прецени правилно кое му е по-важно. Надявам се в края на краищата ти да бъдеш щастлива.

# 89
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИНЦЕТО!
ДА Е ЗДРАВО, ВСЕ ТАКА ОБИЧАНО И ЧАРОВНО ДЕТЕНЦЕ!

Hug Heart Eyes Hug

Hug Heart Eyes Hug
ЮЛЧЕ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО ВИ МИЛО СЕМЕЙСТВО!
ВЕСЕЛ ДЕН!

Вени, Вени, много съжалявам!!!  Sad И аз те подкрепям за подхода ти, нааай-малкото за да не съжаляваш, че не си му дала шанс.  Rolling Eyes Кураж, мила! Hug

Общи условия

Активация на акаунт