АПРИЛските деца пишат коледни писма!

• 10 701
  • 235
  •   1
Отговори
# 30
  • 2 етажа над тавана
Петенце, честит рожден ден и от мен!
Много здраве, любов и топлина в дома ти
Hug

Раче, на патерица - да са ти живи и здрави родителите, дълго още да се радват на любовта си един към друг  bouquet

Айде сега, Аги, може ли такова нещо, що всяваш смут в редиците и ни дразниш любопитството с тия изказвания за още един тумбак Crossing Arms Mr. Green Виновният бързо да си признава Mr. Green

Ренка, радвам се, че нещата се нормализират с Валката, дано само се разбере от какво е било това чудо с Т Praynig И освен това - дай го насам мъника, с Маги ще се погодят добре, поне така си мисля Mr. Green

Татянка, как е Миленка? Надявам се вече е пушка Hug

Малко корекция на списъка, че има пропуски:

1. Бабъл   + Маги.
2. Янчето + Симона.
3. Надето + Стенли.
4. Петето + Алекс.
5. Нуни     + Яна.
6. Рачето + Емо
7. Юлче, Младен + Иво
8. Тина, Вили  + Ема
9. Жени и Рая
10. Рали + Реа
11. Ж, Петьо + Митко.
12. Вени + Мати
13. Аги+Тони
14 Роси, Милен + Иво
15.Ренката+Вальо
16.Ния+Тони

За книжки за коледното съм навита, освен това ще правим ли такива торбички с лакомства з акаквито си говорихме или първо да питаме в клуба? А тортата миналата година помня че като я взехме и ни искаха от клуба да им носим сертификат. Но май си е най-добре да се пита на място в Острова дали ще разрешат newsm78

# 31
Ей Агиииииииииии, разбуни любопитството ни Flutter.
Поредния ТЪРБУХЧО бързо да споделя Hug Heart Eyes.
Пете, честит празник!  bouquet

# 32
Пете, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве и много любов!

Ами аз си мисля, че може торбичките с лакомства да не се дават докато сме в самия клуб, а на тръгване  - преди това обаче трябва да са добре скрити, че иначе поне от наша страна ще има крясъци "Бони! Дай бони! Дай качелят (шоколад)! Дай кити!". Тогава няма да се размятат бонбони и бисквити в клуба и няма да има проблеми.

Иии бе Аги, каква интрига вкара сега... Дай хинт, второто скрито бебе беше ли с нас на маса? Май не, като се замисля, само Надето изглеждаше наистина гладна  Mr. Green

# 33
Мисля, че Янчето имаше предвид, че храна отвън не се разрешава,  но не подаръчетата на децата, защото те са пакетирани. Не може да се внасят питиета и храни, все пак клуба затова работи с кафе. За играчките, пликчетата и книжките мисля, че няма да има проблем. Само трябва за тортата да се пита и сертификат да се вземе.

Коледни книжки са страхотна идея.

Ренкааааа, това НЕ!
Ако угоиш Валката съм навина, ама смяна кон за кокошка не искам  Mr. Green

Момичета, аз също не съм написала мъжа ми, но може да дойде.

Кой ще е първия, който ще потрети  Mr. Green

# 34

Май не, като се замисля, само Надето изглеждаше наистина гладна  Mr. Green

Joy hahaha Вие ме изкарахте Спаска ламята  Mr. Green Петето вчера ми пише на скайпа "Ама какво толкова си яла бе, всички за това говорят"  Mr. Green Joy hahaha

# 35
То не е въпроса в яденето. А в гладния поглед.  Mr. Green

# 36
Пете, честит рожден ден! Много здраве, много любов, много радост!

Аги, прехвърлях досега съфорумките и сведох възможностите до две. И тъй като едната ни априлка отдавна не се е появявала, най-много се съмнявам в нея Wink
Торбичките с лакомства сигурно няма да са проблем, но как ще ги опазим от развързване, затова съм за предложението на Юлчето Peace

# 37
Пете,честит рожден ден,да си жива и здрава и много щастлива!

Ох като ви чета за подготовката за коледното парти,за момент се замислих дали неможем и ние с близнаците да дойдем Blushно май няма да стане,но ще се радвам да гледам после снимчици Peace

# 38

мерси за пожеланията, ето и моята пачерпка за вас  Hug

# 39
  • Русе
Честит Рожден Ден, Пете!

Бъди здрава, щастлива и обградена с много любов и верни приятели!

Агииии, обади се на скрития тумбак, да си признава, че иначе ще пускаме анкета! Naughty Mr. Green
И мен не ме бройте за потретване - never again! Stop Доказах си, че и 2 са ми много... ooooh!
Като гледам, в jd ще ни е надеждата  Laughing. Иначе, бих заложила на Рачето и Смини, примерно,  Mr. Green ама се бавят още с второто... Whistling

Раче, да са ти живи и здрави родителите, и да са светъл пример за идните поколения!  bouquet

Юлче, разшифровай новия ник. Sunglasses

А, забравих... Жени, рано е да се каже още за вас, и да не те отчайвам, ама Диди продължава да се сърди за яслата и да прави циркове сутрин (вече 1г.2м.  Tired). Спира да ми говори веднага щом усети в коя посока вървим, гледа жално или хлипа, ако излезе някоя сестра, докато я събличам, надува гайдата, ... понякога хуква да бяга по стълбите или се тръшва на пода... Тежък случай! ooooh!

# 40
  • София
Пете, честит рожден ден! Много щастие, здраве и успех във всичко!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 41
 да си признава който е  Thinking да не Смин, да не са се изловили, както казва Надето взаймно  Joy

# 42
Пете, честит рожден ден и от мен! Всичко най-добро от сърце!   bouquet
Раче, да са ти живи и здрави родителите и да се радват на още много внучета  Hug
Иленко, тъкмо вчера щях да пиша за аватара ти, че ме топли - ти пък си го сменила (Това с дребния шрифт не го чета аз  Sunglasses ) Диди не е сама, при нас са същите циркове  ooooh!
Юлче, бая се почудих коя си, добре, че ти стои подписа  Laughing
За книжки - ще ви препоръчам Виктор във фермата или Виктор на село с пъзел. Видяхме я при едно наше приятелче и си я купихме. Вярно, че е 10 лв, не е супер евтина, но пък вътре има 6 пъзела от 6 части, с много дебели корици е, самите пъзели са дебели, а отвън е кожена, не точно кожена, ами подплатена такава. Лично за Альо е голяма занимавка. Сега ще я издиря в нета за линк....
http://knigosviat.net/?bookstore=book&book=132074

П.С. Пете, не съм аз, ама и аз знам кой е Joy hahaha

# 43
Пете, честит рожден ден. Много здраве и любов   bouquet

# 44
  • Варна
Честит Рожден ден Пете! Да си жива и здрава, нека те радва твоето семейство!
Аги, пусна мухата и сега всички сме в чуденка, не е честно така Wink
Аз съм болна и си мързелувам у дома. Е, не останаха очаровани, ама хич не ми пука. Може и утре да се скатая.
Николай периодично отказва да ходя на ДЯ, сега сме в период на съгласие. Вчера бил наказан да стои до голямата стена. Така казало едно дете на баща му снощи, нашия нали  не приказва. Сигурно е имало причина, ама ми стана гадно.

Общи условия

Активация на акаунт