83 Американски пуйки по Тенксгивинг

• 16 275
  • 239
  •   1
Отговори
# 60
  • Чикаго / София
Само да се похваля, че вече се чудя с кой да споделя радостта си, че една приятелка е родила днес малък Борис! Simple Smile  Да й е жив и здрав!  bouquet

Тя само е надничала в темата ни, и все не пишеше, че не била мама още. Simple Smile Е, вече е мама и може и да се престраши да пише и тук, не само в другите теми във форума, а ние да запишем още едно Чикагско бебе! Simple Smile

# 61
Атти, аз пия Midol сутрин и през 6 часа ibuprofen. ако ти е за първи път пий тайленол(3-4 първа доза). 

ирка, честито на приятелката и да пише Hug

# 62
Atti, подкрепям писаното от Бенсън! Аз съм адски зле всеки месец, дотолкова, че мъжа ми се е налагало да взема почивни дни от работа , защото и загуба на съзнание съм имала и т.н. Аулина 100% ще ти свърши работа, но ако нямаш пробвай това, което ти е писала Бенсън- Тайленол и особено Ибупрофен ( Адвил).  Peace

# 63
Ох, Марлела - това са страхотни новини! Много се радвам за вас!

Aulin, Atti... внимавай с Адвила  - страховита алергия ми е правил (единствената в живота ми!)

Помпата ми в БГ не работи никак добре, въпреки адаптора! Не бих пратила... или мощен адаптор, но там така или иначе има избор на помпи. Възглавницата (My BrestFriend)е много добра, но я полЗвах активно до 3-ти месец, след това кърмех навсякъде и без нея.

Да ни е честит Борис Чикагски  Grinning

Анет да даде признак на живот.... и да, страшно се смях на представянето, което направи на приятелката си! Споделянето на гадже наистина сплотява женското приятелство - гарантирам от личен опит! За моя мъка тази ми скъпа приятелка е в Дания и много ми липсва  Tired

# 64
Отчет- след 10 часа на 40 градуса (-10 преди 10 ам и след 4пм) и общо 12 чакане, Ния е натикана в скъпоценното магнет у-ще,мерси на всички че ме мислихте; беше круъл и грозно,стигна се до тв,камери,подписки,адвокати и пр,отвориха се още 1 к клас в 3пм!! та благодарение на това сме ин. Аз съм толкова изтощена и разочарована от цялата система че чак не мога да се зарадвам,но поне се сошълайзнах биг тайм.

# 65
Отчет- след 10 часа на 40 градуса (-10 преди 10 ам и след 4пм) и общо 12 чакане, Ния е натикана в скъпоценното магнет у-ще,мерси на всички че ме мислихте; беше круъл и грозно,стигна се до тв,камери,подписки,адвокати и пр,отвориха се още 1 к клас в 3пм!! та благодарение на това сме ин. Аз съм толкова изтощена и разочарована от цялата система че чак не мога да се зарадвам,но поне се сошълайзнах биг тайм.
Нищо, че не можеш да се зарадваш. Ние за какво сме!!!  Hug
Честито! Една грижа по-малко - кефффффф.

# 66
E, добрите новини продължават! Все така, радвам се за всички!
Честита бременност, честит син, честита ученичка! Grinning

penguin, Изабел е един път!  Heart Eyes

# 67
  • usa

йееееееее! честито, анет! знаех си аз, че ще се справиш Simple Smile. ние ще се радваме за теб, щом ти не можеш!
то това направо като записването за детска градина в българия...

радвам се на всички новини - на марлела, на зора, на ива(от нея чакаме и други добри новини, но за сега и това не е за пренебрегване), на ирка и разбира се, на анет(още веднъж!)... ако пропускам някой, да не се обижда, чета както винаги по диагонала и може да не съм регистрирала някоя добра новина.

п.п. а, пропуснах да кажа за пуйките... значи, не съм се сблъсквала с книжовно обяснение какво казват тези птици, но на български кокошките казват "ко-ко-ко", патките - "па-па-па", гаргите - "га-га-га", пилетата - "пи-пи-пи", значи по тази логика пуйките трябва да казват "пуй-пуй-пуй", нали  newsm78?

# 68
значи по тази логика пуйките трябва да казват "пуй-пуй-пуй", нали  newsm78?
Баба ми, лека й пръст, така ги викаше да ядат.
Хайде, отивам да чета книжка за лека нощ.

# 69
Ей момичета  Embarassed
Има ли някоя от вас познат, който ще пътува от БГ към САЩ? Лаптопа ми го пратих на "малка" поправка в Бг (щерката студентка успя да го потроши). Търся възможност да си го получа обратно в САЩ.  Embarassed

# 70
benson, по повод Adoption Month, за който спомена - близко на моя приятелка семейство америкаци, в момента са в Русия, за да си приберат сина - хубаво, русокосо, синеоко момченце. Много вълнуваща история с щастлив край, по случайност съвпадаща с този месец.

# 71
Анет, добри новини, аз вече си мислех, как седиш по нощите. Simple Smile

Аз казвам "пилю-пилю" за пуйките - или поне така го уча малкото, ама то нали е малко и глупаво и не разбира и ме слуша.  hahaha

Много благодаря за съветите на всички, аз си легнах почти веднага след това и сега съм много по-добре (и с напълно разбит сън  ooooh!). Мисля да започна с тайленол и да видя от там нататък. Не знам другите дали не са ми противопоказни докато кърмя (ибупруфен не мога да пия заради кръвното). Уффф....

# 72
Ей момичета  Embarassed
Има ли някоя от вас познат, който ще пътува от БГ към САЩ? Лаптопа ми го пратих на "малка" поправка в Бг (щерката студентка успя да го потроши). Търся възможност да си го получа обратно в САЩ.  Embarassed

Има,има...пиши подробности.

# 73
benson, по повод Adoption Month, за който спомена - близко на моя приятелка семейство америкаци, в момента са в Русия, за да си приберат сина - хубаво, русокосо, синеоко момченце. Много вълнуваща история с щастлив край, по случайност съвпадаща с този месец.

Страхотна новина Hug  да им е живо и здраво!
няма по-голям стрес от осиновяването за мен и по-голямо щастие, когато прегърнеш малката шушулка и знаеш, че най-накрая е е твоя и всичките безсънни нощи, страхове, стрес и сълзи са си заслужавали.

-------------
Атти, тайленол-а е по-добър вариант за твоя случай. оправяй се Hug

Анет, ти си герой, честито и от мен!

Деси, не знам какво място баща ми ще има, идва само с един куфар, ако не намериш никой, пиши ми и ще го питам.

# 74
Деси, аз мога да го върна, пристигам обратно на 3-ти януари, пиши ми на лични.

Анет, well f...ing done.. I am proud with you.!!

Ирка, добре дошър на Борис, хубаво има, светъл живот го чака.

Любимият ми скача до въздуха с подаръка, хепи съм.

Общи условия

Активация на акаунт