83 Американски пуйки по Тенксгивинг

• 16 278
  • 239
  •   1
Отговори
# 75

Любимият ми скача до въздуха с подаръка, хепи съм.

a какъв е той Flutter

# 76
ЕйСиДиСи тикетс, ма моля ви са. Mr. Green

# 77
ЕйСиДиСи тикетс, ма моля ви са. Mr. Green

Аууу, няма да давам на мъжа ми да чете, че ще вземе да ме смени, като види на другите какви подаръци им правят. Да е жив и здрав!

# 78
  • USA
Зори, честито на мъжа ти! Страхотен подарък си му направила. Аз също бих подскачала.  Mr. Green
Анет, браво, че сте се класирали.
Ева, много се радвам, че при теб всичко е наред.

# 79
Любимият ми скача до въздуха с подаръка, хепи съм.

Сега остава да не те кара да ходиш с него и двамата ще си скачате заедно.  Mr. Green

Атти, честито!  Peace

Джи, ех, че новина.  Grinning И на Иркината приятелка, честит Борис.

Сигурно изпускам някой.

# 80
Сега остава да не те кара да ходиш с него и двамата ще си скачате заедно.  Mr. Green
Уточнихме въпроса, намерихме си друга жертва  Grinning

Уинкс, как си ти?

# 81
Само хубави новини, браво на всички. Марлела и Ева, хубави неща, чудесно.
Анет и аз бих казала, че на бг детскоградинско записване прилича твоята история. Много се радвам за вас, дано да е толкова хубаво, колкото са ви очакванията. Аз специално, за да избегна чакането на януарския студ през нощта във ветровита Варна се отказах от държавните детски градини и другата седмица тръгва на частна, само да излязат проклетите изследвания - то не е кръв, урина, хиляда за изпражнения, че и аз даже давах кръв  ooooh!.

# 82
Биз,проблемът при нас беше че в посл.момент директоршата смени правилата и уважи опашката и къпминга от предната нощ след 3 официални докс в к се посочваше че това е против регулациите,знакът се побива в 9.30 и тогава се подреждаме. Та група от 20 души к спазихме реда бяхме номер 76 и надолу,това резултира в голяма патаклама медийна и в крайна сметка добър резултат,но ако не бяха отворили нов К клас под натиск за съд ние бяхме абсол.откровено вън. Тъпа работа,безобразно неуважително отношение,и то за в крайна сметка за нещо к пак си плащаме богато.Нейсе,още ме е яд! Да има кьсмет ния да не продума немски от дей 4,отива тя на къмпинг,но през декември Laughing

# 83
Анет, way to go! Радвам се за малката Ния.

# 84
Мисля да започна с тайленол и да видя от там нататък. Не знам другите дали не са ми противопоказни докато кърмя (ибупруфен не мога да пия заради кръвното). Уффф....
[/quote]

Atti shtyah da kaja Mortrin, което е ок за кърмене, но то напрактика също е с ибупрофен:( percocet също става - на мен ми раздваха такова в болницата но то е маи с рецепта. Другите овер д каунтър са ти ги казали вече. На мен също много ми помагат Термакаре хеат падс в такива случаи....
Е.

пс. мерси на всички за гостоприемството! и на Ан за пикантното представяне кикики Mr. Green

# 85
Зора, страхотен подарък!

# 86
Днес има един малък рожденик - на софкобофко Данни! Да ви е жив и здрав и много да ви радва!

# 87
Честито на малкия Данни!

Elle мерси за идеята, ще проверя дали нямам нещо останало от болницата. На мен тогава не ми трябваше, ама всичко си взех, за всеки случай. Wink

# 88
  • USA
Честит рожден ден на малкия батко Дани! Да е здрав и усмихнат и да яде повече!   Mr. Green newsm59

Зори, добре съм, мерси! Опитвам се да си насроча операцията да е скоро и да мисля положително!

Бенс, какво стана, гледа ли филма? (Сори, ако вече сте го обсъдили.)

# 89
Да ти е жив и здрав Дани, софко!

Тандури, получавам дежа вю. Днес пожарникарите са били в прискула. Рождения ден на Сами наближава. Започвам да си търся блуза с деколте  Joy

Общи условия

Активация на акаунт