Зима чука ни на прага,МАРТенчето парти стяга!

• 13 153
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Момичета, някой знае ли как да прехвърля пари по интернет от моята карта на друга сметка newsm78 Имам Виза електрон

# 106
Здравейте! Аз ви благодаря за подкрепата, а на мен проблема не ми е в колата, просто ми беше прясно и затова го дадох като пример, но както казах, да сме живи и здрави.
Много се радвам, че парите за Елинка са събрани, аз точно онзи ден си мислех, че не можах да отделя пари за нея, защото покрай болестта на Алекс, финансово се разорих, и ми беше едно гадно. Дано се оправи малката душичка  Hug.
Кали, аз съм пробвала този метод, но ние май сме големи инати, и тя не спира да плаче, докато тя не си реши, но това е и моя черта от характера (ината и твърдоглавието) и нали сме една зодия и кръв, няма какво да й се сърдя.
Хайде лека вечер

# 107
Тася, мерси за чудесната новина, дано всичко мине успешно,всички ще се молим Елинка отново да чува  Praynig

Кетито, ако си регистрирана в epay, от там много лесно може да наредиш пари по сметка на някой. Другия вариант е да имаш електронно банкиране, но за там май ти трябваше електронен сертификат  newsm78

Ех, големи вълнения с тези подаръци, помните ли едно време нашите тържества (в началното училище напр.), аз поне си спомням,че се организираха така, както и Герчо е предложила. Дядо Мраз ни викаше поименно и всеки си получаваше надписания подарък. Аз все се чудех откъде ми знае името и се е сетил за мен, докато един ден не ми просветна, че подаръците ги купува майка ми и ги носи на учителката  Joy Но идеята е същата и на мен ми харесва. В сравнение с тържеството за първата Коледа на нашите мъници, когато трябваше бебетата да се домогват до подаръците и накрая се оказа,че като не сме били от първите, сме взели една трета или една втора от подаръка, а другата част е отишла в друго детенце. Не че ми е за подаръка, да не ме разберете погрешно.

# 108
Много се радвам за Елинка! Дано сега операцията да даде резултат Praynigще се моля с цялото си сърце.

Дани, като казваш за една трета от подарък, май с вас си бяхме разделили един комплект книжки тогава LaughingАлис и до днес ги зяпа с интерес. Ей нямам търпение да дойде тържеството Laughing

Времето е от гадно, по-гадно. студено, вали и духа силно,бррр...мъж ми нещо не е добре, дятито е при нашите и в хороскопа ми пише, че днес ме налягат домашни грижи Crazyчудничко.

# 109
Ей, колко много сте изписали тези дни  Grinning

МНОГО се радвам, че паричките за операцията на Елина са събрани  newsm44 Дано всичко мине добре и операцията да е успешна този път  Praynig

Аз Маги не съм я водила на зъболекар още. Аз ходих миналия месец и питах и за нея. Зъболекарката ми каза, че ако нямаме подозрения за нещо конкретно, няма смисъл да я водя. Каза към 5години.

За подаръчетата и за предпочитам да си ги купим ние  Peace

Аз на Маги съм й събрала вече няколко неща. Тя понеже си поръча от дядо Коледа мноого подаръци  Mr. Green Но нищо конкретно. Съм решила всичко, което харесам да й го опаковам като отделен подарък и да й напълня елхата отдолу  Laughing
За сега съм й взела един кухненски комплект, една книжка за цветвете, формите, числата до 10, животни и т.н. Много е хубава и интересно направена. Взех й един пъзел. Една рокля, че напоследък се е открехнала да се конти и иска рокли  Mr. Green Ще видя дали ще харесам още нещо  Grinning

Маги ги знае цветовете като име, но ги бърка. Но поне знае, че на зелено се пресича  Mr. Green Не, че мож да познае кога е зелено  Mr. Green
От произведено в Бг й взех едн книжки със стихчета и ДВД-та. Една от книжките беше посветена на цветовете  Grinning Много сладки стихчета за всички основни цветове и за няколко, които се получават от смесването им  Peace Мисля, че ще е много интересна и полезна  Grinning

# 110
Мен пък вече ме налегнаха домашните грижи  Tired съжалявам ,че ще се оплаквам ,но просто не издържам.
Баба ми снощи припадна ,бах сама в нас с Акелс само и се изплаших ужасно много ,викахме бърза помощт казаха ,че било пред инсултно състояние т.е. разминала се е на косъм ,но не е ясно до кога/ имам спомен ,че миналата зима ми беше изкарала пак ведъж акъла така ,но тогава беше без припадъка/ та цяла нощт не съм мигнала ,лошо ми е незнам от вирус ли от притеснение ли ама и разстройство ме хвана и съм отмаляла и корем ме боли страх ме е абе ужас просто. На всичкото отгоре реших да не казвам на майка ми за да не я притеснявам а тя на всичкото отгоре ми звъни да ми каже ,че и е лошо и дали можело да пие 3-ти аспирин  ooooh! как се здържах докато говорехме просто незнам.
Сутринта Алекс и той с разстройство  ooooh! еднократно но рядко незнам вирус ли е или защото снощи изяде 1 кг. мандарини та сега си е в нас и като за капак в 16.15 ми пристигат гости от Бургас. Едно момиче което трябва да преспи в нас и утре да я изпратя на летището ,в нас е яка суматоха ,а аз немога да се надигна дори да изчистя.
Съжалявам ,за поста ,но просто имам нужда да споделя с някой, скоро не съм имала толкова гаден период  Tired

# 111
Много се надявам и моля да е успешна операцията на малката Елина Praynig
Аз също мисля за подаръците да си ги купи всеки за детето и така...Хубаво ще бъде.
Мики,надявам се баба ти да е добре и да нямате повече такива преживявания.
Тася,мерси за телефона на зъболекарката.Ще се обадя.
 Hug за всички

# 112
Ей, най-сетне хубава новина. По Коледа се случват чудеса, надявам се чудото да се случи и на Елина и операцията и възстановяването й да са успешни.  Praynig Praynig Praynig
miki3,  Hug Hug спокойно мила. Да не вземеш да си създадеш някоя беля на своята глава.
Денерис, и ти горе главата Hug Hug
Веси, скоро не си разказвала как върви бременността ти. Naughty Ходиш ли на работа? Осветли ни, моля Hug
Ние с Катето отново сме у дома. Оставих я още в петък в къщи, защото и текнаха едни сополи, а и цялата група кашляха, сякаш ще си изкашлят дробовете, но от неделя започна нощем да вдига температура, през деня нищо...странна работа. Този път реших да я оставя сама да се пребори със състоянието си и... о, чудо, тази нощ нямаше температура...дано с това приключи.
Хубав ден Hug

# 113
Ох, още бисери от вчера - първия пак е за задръстване
Пак задръстване  - мъж ми казва „Положението е страшно” Иван – мамо, пусни лампата в колата, че тати го е страх

Мама – дядо коледа ще дойде и ще ти донесе подарък – Ох, мамоооо, не говори глупостииии.

# 114
  • In the jungle out there..
Последно, на 13-ти или на 14-ти ни е партито, че нещо се обърках newsm78

# 115
Цитат
Коледното парти ще се състои в БЪНИ 2 - до билата на булевард България.
13.12.2008 година
23 лева на дете - включва клубчето, дядо коледа, пица и сок.
Аз пък да питам за часа  Joy Joy

# 116
  • София
Ами поне за часа нямахме разногласия Laughing,за 11 ставаше въпрос,нали Герчо?

# 117
Мда... 11 часа

# 118
След като се наоплаках ,сега да се отчета ,че нещата /да чукна на дърво/ се стабилизират. Викнах личната лекарка на баба ми каза ,че е о.к. вече и ако си пие лекарствата няма да има повече таива кризи  Grinning
Аз се оказа ,че не съм с вирус а всичко е от притеснение защото вече съм добре и даже успях да оправя в нас ,но с Алекс нещо неможах да се оправя и го тропосах на дядо му още сутринта /че човека днес е почивка та си е в тях/ и се надявам и той да е добре и разстройството да е било от мандарините ...ама как омете 1 кг.  ooooh! направо не ми е ясно.
Та така сега се надявам да тръгнат нещата ,че направо щях да откача в последните 12 часа.
Сега с гостите трябва да се оправя  ooooh! /легла ,чарафи, готвене ,вечеря ..ужас просто/ а и мача си правеха устата да гледат в нас...абе луда работа  Crazy

# 119
Тася, много хубави новини.
И тук да пожелая успешна операция на Елина и много сили на родителите и  Hug

Герчо, да пратя пари за коледното парти по Кали, че да си разчистим сметките  Wink

Общи условия

Активация на акаунт