Зима чука ни на прага,МАРТенчето парти стяга!

• 13 147
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
Кали,много хубав съвет даваш.Ще се опитам да го пробвам.
Някой водил ли си е детето на зъболекар и къде? Много кофти ми стана снощи докато си миехме зъбите,че на едното зъбче Виктор има едно черно петънце,което или е кариес или е петно предшестващо кариес Sad Да му се невиди,много ме е яд оттолкова малък.А иначе най-редовно си мие зъбите.
Теди, лошите зъби и кариесите са генетична история  Tired аз мия зъбите на Алекс от както беше само 1 в устата му и резултата е 4 кариеса до момента  ooooh! даже след малко пак отиваме да му мажат последните 2 със сребърен нитрат. Мога да ти дам координатите на нашата зъболекарка на ЛС аз лично съм доволна . Бях дала адреса и на Тася ,но незнам какво е станало хубаво ще е и тя да сподели впечатленията си за да не се ръководиш само от моето мнение.

Герчо ,при нас пък има някакъва лека тенденция ,кулите ,къщите и блоковете да се движат като на колела   Joy може да започне най после и с колички да си играе Алекс ,но може би за целта трябва да му изровя от някъде някоя ,че всички съм ги прибрала и всъшност и да е започнал да проявява интерес  ,така няма как да разбера newsm78.

# 91
Алекс и Симона са наследили лошите зъби от мен ,но поне страха не са  Crazy аз с такъв зор ходя на зъболекар ,че просто ми идва да се гръмна преди да седна на стола , а при тях от първото възможно ходене не е имало никакъв проблем /отдавам го донякъде към подхода на зъболекарката/
Алекс седи сам на стола ,все му е едно дали ще вляза с него в кабинета или ще го чакам отвън ,отваря си устата на момента без дори да са му казали ,тя го тъпче със ,,възглавнички,, за да не му се допре някъде лекарството ,че е люто и докато не му махне всичко и не йму каже да затваря не помръдва. Направо ме изумява всеки път то вече си му стана навик де, първите 2 кариеса ходихме да ги мажат 3 пъти и сега вторите днес за 2-ри път ще ни е.
Много се тормозех и аз в началото /още със Симона /тя между другото има над 7 пломби и няколко извадени нервчета  ooooh! но вече съм се примирила -това да им е проблема.

# 92
  • София
Да,да,водих го аз при зъболекарката на Мики,защото по едно време ми се оплакваше,че го болят зъбките.Малко трудно му отворихме устата,седнах аз на стола ,а той в мен,но определено има подход жената,защото все пак успя да го прегледа и, слава Богу,каза,че всичко е наред,няма развалени зъбки,та при нас не се наложиха никакви процедури.Препоръчвам я и аз Peace
А иначе вярно ,че всичко си е до ген!Силно се надявам Дани да е наследил зъбите на баща си,който има само една пломба в устата,която му е примерно от 4-ти клас Simple Smile,докато при мен положението е страшно ooooh!

# 93
И аз съм много зле със зъбите. До момента Али е наследила всичките ми кусури и здравословни, и откъм характер Whistlingта съмнявам се да пропусне тая хубавина.
Къде да отида да търся апрески? Не ми се обикаля излишно по магазините, а и не ми се дават луди пари.
А за индивидуалния подарък за партито не ми стига акъл да съобразя...сиреч всеки си носи надписан подарък за неговото си дете, така ли? и дядо Коледа ще рови в чувала да търси пакетче със съответното име? или чувала отпада? между другото нямам грам идея какво да подаряваме на детито за празниците. днес купих един комплект за оцветяване, рязане,лепене и брисане, ама надали ще устискам и да го крия до Коледа Crazy
Прави ли ви впечатление колко съм приказлива напоследък Whistlingсега докато си наваксам форумното отсъствие, ще ви втръсна.

# 94
Мики,моля те напиши ми телефона на тази зъболекарка,че да идем.Няма какво да чакаме.За съжаление и аз и мъжа ми не сме с най-безпроблемни зъби,та малкия на нас ще да се е метнал.Баща ми е на толкова години и няма 1 кариес в устата си,ама ние не сме така Sad

# 95
  • In the jungle out there..
Денерис, аз съм много доволна от апреските на К&К Peace Миналогодишните и в момента ги носим, макар и вече да са почти малки. Със сигурност ще купя пак от тях. Някъде към 30-40 лв. са, момчешките са тъмно сини, момичешките - розово-лилави. Друг вариант е Руканор, на втория етаж на Комсед, също не са скъпи, но за качеството нямам идея..

Поздрави Hug

П.П. Мерси за вчерашните пожелания Hug

# 96
  • София
За подаръците ,аз си го представям така...Всеки си носи надписан подарък за детето и после дядо Коледа сяда и започва да вади от чувала,прочита името и кани съответното дете да си получи подаръка Wink,нали?

Теди, изпреварвам Мики,ето телефона:9433080,Д-р Жегова,питай за точния адрес като звъннеш,иначе точно срещу парка Заимов се пада.

# 97
Мерси Калаза HugКомсед беше този до БИЛЛА на бул.България, нали? а КиК ги недолюбвам като марка по принцип.

Тася, верно бе. Добре звучи по този начин.

# 98
  • In the jungle out there..
Да, точно там Peace И аз ги недолюбвам и не купувам нищо освен апрески Mr. Green В Комсед има и щанд на К&К, така че можеш да ги сравниш на място.

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 16:42 от kalaza

# 99
За подаръците ,аз си го представям така...Всеки си носи надписан подарък за детето и после дядо Коледа сяда и започва да вади от чувала,прочита името и кани съответното дете да си получи подаръка Wink,нали?
Точно така беше миналата година за партито, за което ви разказвах. Занесахме подаръците, дадахме ги отзад в една стаичка, дядо коледа ги е взел, натоварил в чувала. След това направи страшна постановка пред самия клуб - оглеждаше се и търсеше децата, а те гледаха през прозореца и крещяха в несвяст, чукаха по прозореца, абе веселба. След това "ни видя" и влезе, ама сигурно 5 минути ги остави децата да го насочват накъде да тръгне - емоция страшна. После вадеше подарък и викаше детето - пяха, танцуваха, абе много весело беше.

# 100
  • София
Аз купих апрески на Дени на Руканор от Комсед Peace 40лв, симпатични са.Точно това което търсех Wink

# 101
Мами, сега говорих пак със собственичката на клуба. Тя каза, че и те могат да се ангажират с купуването на подаръци за децата до сума, която ние преценим. Ако се спрем на този вариант може да поискаме торбичка с лакомства и дребна играчка вътре, колкото за радостта, но проблема е, че ако не дойде някое дете ще трябва да платим и неговия подарък или пък ако дойде някое дете вповече ще стане страшно  рев, сополи и т.н. пълна програма що дадо коледа го пропуска  Joy. Казвайте... Ако минем на този вариант ще трябва да е нещо символично с цена примерно - 5-10 лева...

# 102
  • София
Милички,сумата необходима за операцията на Eлинка е събрана newsm44 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=340042.new#new. Сега ще стискаме палци и ще се молим операцията да да мине като по вода!

# 103
Много се радвам за тази новина.От душа и сърце се моля сега Господ да бъде с Елинка и да се оправи детенцето. Praynig Praynig Praynig
Преди няколко дни погледнах в темичката й и бяха събрани само половината пари....браво,браво!Има добри хора на този свят. Hug
За подаръците,аз предпочитам всеки да си купи сам пред лакомства.Не съм претенциозна към играчки,но към това какво яде детето ми определено съм.Ако тези "лакомства" са някакви боклуци.... StopИначе самото парти си го представям точно както Герчо го е описала-дядо Коледа с чувал естествено. Wink

# 104
Тася, благодаря за чудесната новина! Дай боже всичко да е успешно... На 2-ри декември ще стискаме палци...

Значи остава варианта всеки да си купи, опакова \надпише\ и занесе подарък за своето си дете - едни не искат боклуци за ядене, други не искат боклуци за игра, трети не искат не знам кво си. Угодия няма.

Общи условия

Активация на акаунт