Някой водил ли си е детето на зъболекар и къде? Много кофти ми стана снощи докато си миехме зъбите,че на едното зъбче Виктор има едно черно петънце,което или е кариес или е петно предшестващо кариес
Да му се невиди,много ме е яд оттолкова малък.А иначе най-редовно си мие зъбите.
аз мия зъбите на Алекс от както беше само 1 в устата му и резултата е 4 кариеса до момента
даже след малко пак отиваме да му мажат последните 2 със сребърен нитрат. Мога да ти дам координатите на нашата зъболекарка на ЛС аз лично съм доволна . Бях дала адреса и на Тася ,но незнам какво е станало хубаво ще е и тя да сподели впечатленията си за да не се ръководиш само от моето мнение.Герчо ,при нас пък има някакъва лека тенденция ,кулите ,къщите и блоковете да се движат като на колела
може да започне най после и с колички да си играе Алекс ,но може би за целта трябва да му изровя от някъде някоя ,че всички съм ги прибрала и всъшност и да е започнал да проявява интерес ,така няма как да разбера
.
аз с такъв зор ходя на зъболекар ,че просто ми идва да се гръмна преди да седна на стола , а при тях от първото възможно ходене не е имало никакъв проблем /отдавам го донякъде към подхода на зъболекарката/

,докато при мен положението е страшно
та съмнявам се да пропусне тая хубавина.

,нали?
Иначе самото парти си го представям точно както Герчо го е описала-дядо Коледа с чувал естествено.