Първо, искам да изразя несъгласието си всеки да купува подарък за детето си за коледното парти. И без това ще има по 3-4-5 дядо Коледовци за всяко дете ( градински, фирмен, домашен....) и разбира се ние ще сме в ролята на помощник на добрия старец. Все пак е хубав елементът на изненада и за нас. Не очаквам да се съгласите, но поне искам да ви помоля, все пак да има някакъв лимит при избора на подаръците - да не са много големи. Казвам големи, защото що е скъпо и що не, нашите деца още не разбират.

Силвето, много ти се насъбра
Аз също съм водила Катето при д-р Камел. Доволна съм, а и факта че пред кабинета му няма орди развълнувани деца и родители, също не е за пренебрегване. Препоръчан ми е от педиатъра на Катето.ketito, добре дошла в клуба на
майки
Вчера тъкмо това си говорихме с Цеци, че май всичко си е до характер и да не чакаме чудеса с идването на третата година, тогава ще настъпи кризата на 3-та година, след това на 4-тата....и така, докато при нас (родителите) настъпи "сидромът на опразненото гнездо". Търпение и твърди правила му е майката... на теория 
То е ясно, че на партито няма да помъкнет голумите кутии. Ще е нещо по-малко

немога да ям ,нервно ми е пречат направо ще полудея
с водни бои твори най-вече при баба си и после ми носи произведенията си. вече се старае да не излиза от очертанията, в които оцветява.

Говорих веднъж с една детска педагожка и тя казваше че поне до 5-6 години не е хубаво да им говориме разни такива неща,макар че като се замисля днешните деца много от рано почват да се "ориентират" в нещата от живота.