Зима чука ни на прага,МАРТенчето парти стяга!

• 13 177
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
Много се радвам за Елинка  Hug Дано и от тук нататък всичко да продължи добре!!!  Hug
Зоуи,направо ти съчуствам  Sad надявам се Дани да се оправи съвсем скоро! Praynig  Hug
Честито бебче Финети!   bouquet

Нещо искам само да добавя вечеее за последно....Ясно е че сме много различни и индивидуални.Не може да си допаднем всички,то е повече от ясно  Whistling Но взаимопомощ е едно,а налагане на мнение друго  Laughing Все пак някои могат да бъдат по деликатни в писанията си и така няма да предизвикват умишлени конфликти за собствено удоволствие  Whistling

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 22:08 от Jessy I

# 196
Финети, честито бебче! бъдете живи и здрави цялото семейство!

много се радвам за Елинка, дано вече всичко да е наред  Praynig

днес се оказа, че Писи е с остър синуит и утре и аз ще трябва да се снабдя с това устройство за прахосмукачката... Зои, мерси за линка, ще го имам предвид. На нас ни предписаха някакво си био -гайя, някой има ли отзиви за него?
Зои  , стискам палци Дани да е по-добре, септември и ние изкарахме вируса както го е описала Надето, ужасно е

аз отписах Писи от яслата, да не им заемаме място, като така и така не ходи, а и да не носи на Лъчо гадни бацили.

# 197
Мила,радвам се,че се отби. WinkБлагодаря за моралната подкрепа. Не се познавам лично с никоя от вас/1 час присъствие на миналото коледно парти нищо не означава/,но....незнам...иска ми се поне тук във виртуалното пространство да сме по толерантни един към друг.
Наде, след помията която Мила изля по повод семейството ми,  шефа ми, че лая, че мъж ми е в женски род до печката и т.н. е редно човек да е поне малко обективен и да признае кой и направил дразгите. това е моята позиция!

Но взаимопомощ е едно,а налагане на мнение друго  Laughing Все пак някои могат да бъдат по деликатни в писанията си и така няма да предизвикват умишлени конфликти за собствено удоволствие  Whistling
Джеси и твоето е проява на лош вкус  Sick.
Хайде поне веднъж в живота си бъдете обективни, бе момичета!
Имам особеното усещане, че съм изписала постовете по повод т.н. конфликт са четени доста избирателно и съзряхте нещо в моите думи, което очевидно сте искали да видите...
Та... веднъж си тръгнах от тази тема и се върнах, защото много момичета ми писаха на лични. Но всъщност осъзнавам, че избирателното ви четене е подтискащо и гнусно. Защо никоя от вас не изкоментира тази помия, а се хващате за моето мнение, което касае мен и моите принципи в дадената ситуация?
Наде, кои колко е избрал да остане в къщи е въпрос на избор и абсолютно никога не съм си налагала мнението. Даже ако си спомняш се зарових в бумагите да ти дам съвет как да останеш по-дълго у дома с Яна. Въпросът тук е не колко време някой ще изкара в къщи, а дали държавата е длъжна да те осигури през това време. въпросът не е каква професия сте избрали момичета, а факта, че сте си я избрали съзнателно и при сходна в момента финансова ситуация и не е редно да плюете, че парите или уважението са малко - такива са били и преди 10 години. Винаги съм святала, че има професии, които са безумно ощетени откъм заплащане и бих подкрепила всяко разумно тяхно искане - пример - подкрепям напълно и безрезервно искането на учителите за достойни заплати, но осъждам остро 3месечната им ефективна стачка от миналата година, в която доста родители си загубиха работата. Тоест не умаложавам ничий труд, но трябва малко здрав разум и да се престане непрекъснатото плюене по държавата - то е безмислено. Аз знам какво съм направила за хората в неравностойно положение. Вие какво направихте? Всъщност... незнам защо ви пиша това... сигурно защото няма какво да правя в 4 часа  Joy Joy Joy
Та желанието ми е да вземете да си отворите очите и да престанете да сте толкова избирателни. Като говорите за скандали и хулите толкова защо никоя от вас не обърна забележка на написаното от Мила, а чак и благодарите? Ей, бога ми, направо не мога да повярвам, че сте някои от вас са толкова безочливи...
Както и да е! Няма да ви тормозя вече с мнението си, защото то очевидно ви притеснява... очевидно принципите ми дразнят безпринципните хора и ги кара да осъзнават колко са безпринципни и да обиждат като луди. Ето, милата Джеси дори няма смелостта да посочи срещу кой плюе - някой хора това, някой хора онова. Ами тези хора си имат имена и е проява на лош вкус да бълваш ей така в празното пространство. Редно е да кажеш не ми харесна това и това от написаното на този и този. Като осъждаш някого е редно и на приятелките си да кажеш истината в очите - в случая на Мила. Или ти харесна помията върху моето семейство? Само да ти кажа, че Мила ми е била приятелка и като избълва това за мен ще го избълва и за теб - просто е въпрос на време.
Последно като обобщение на ситуацията - не е важно какви принципи отстоянаш - важното е да си принципен човек! бъдете принципни и в тази ситуация и си кажете мнението за поста на мила без да си намесвате псевдо-приятелското отношение.
Партито е другата събота. Ще ви замоля в понеделник да актуализирате списъка на присъстващите. Мики и Калина са ми дали таксата за техните деца. Ще публикувам адреса на клубчето тук. Няма да ви тормозя с присъствието си. Ангажирано е за минимум 12 деца и ако не дойдат толкова ще трлябва да се плати за толкова. Та... надявам се всички, които са поели ангажимент в предишния списък да си го изпълнят. Аз лично ще изпратя пари, независимо, че на 99% няма да дойда. С тези, с които искам да се видя май така или иначе се виждам  newsm78.

# 198

В състояние на афект яко изтрещяваш,знам че не е от лошотия ,но е гнусно.
Все пак ще ти отговоря,макар ,че мисленето ти е твърде ретроградно .Може би с твоята ценностна система и разбирания са били и двама ,трима тъмни балкански субекти от мъжки пол живели преди 2 века WinkМа ти да не си мъж?С албански произход?
Съчувствам на съпругата ти  WinkВзема по малко пари от теб нали,значи е бос/а до печката и без право на глас  hahaha
ти си му пример за човек без качествено образование попаднал на точното място.Реално за мен ти си един верен служител на своя шеф и нищо повече. Ако шефа ти те уволни, какво става с теб?Ти си вярното куче на шефа си,което много лае  Mr. GreenНе виждам от позицията, на каква даваш толкова категорични оценки за чуждите професии и образование?
Имала си право на мнение.Аз също. Но ти категорично налагаш ценностната си система на другите омаловажавайки и образованието и труда им и приоритетите им и от там идат разминаванията.
Смятам,че го правиш за да убедиш самата себе си в своите приоритети, навярно чувствайки някаква несигурност.Отричаш избора на другите за да оправдаеш своя.
Проумей ,че има хора, които не гледат на нещата, като теб.Проумей,че има хора за които парите не са приоритет номер 1....

Извадиласъм ви пасажи да им дадете оценка.
И още нещо... Аз съм проумяла, че има хора различни от мен, но би било повече от странно да говоря от тяхната позиция. Говоря само от своята,защото това е най-нормалното нещо на света! Ако сега започна да говоря от позицията на някоя от вас, значи форума ми се е отразил и страдав от раздвоение на личността.

# 199
Герчо, моля те успокой се. Мисля, че се самонавиваш сега. Познаваме се вече от бая време и тоя сценарии сме го играли няколко пъти - лумва някакъв безсъдържателен скандал, изсипват се някакви тежки думи и някой си тръгва. Не бих искала да коментирам "спора" ви с Мила, първо защото не ми влиза в работата и второ, защото не виждам смисъл. А и честно - не ме интересува. Влизам във форума, за да отпусна малко и да си кажа някой лаф със сродни души. Другото предпочитам да не го забелязвам. Аз лично благодарих на Мила за вниманието към детето ми. Дълго време сме били на една дължина на вълната и сме имали виртуално приятелство, макар и поизоставено в последно време. Дори и да не беше така, когато се задава вежлив въпрос, аз давам вежлив отговор.  Ако наистина трябва да бъда обективна, както ти Герчо призоваваш, ще кажа, че относно позицията ти за удължаване на майчинството те подкрепям. Хареса ми как си се обосновала. Относно размяната на реплики ти първа спомена, че Мила е безпринципна и мъжа и й казва какво да мисли. После Мила, очевидно уязвена ти отговори.  Аз така разбрах ситуацията, може и да съм пропуснала някой детайл, тъй като се старая да чета повърхностно последните страници. И, честно всичко това няма никакво значение и не си заслужава да се хабят емоции.

Зоя, незнам що за съвет ще ти дам сега, ама все пак...Али като беше с разстройство една седмица точно, не ядеше и не пиеше нищо друго освен Нестле Ал 110 / да се провери все пак, че може и да не помня точно/. То е безлактозно мляко. Хидрасек наливах със спринцовка. А мен пък едно време баба ми ме оправяше с най-прост въглен. Гледам сега никой не го споменава.

Луда работа - днес се събудих в 6 без 20. Свежа съм като краставица, ама наобяд ще окапя.

# 200
Дани Heart Eyes аз ще подпиша петицията,защото гледам принципно на нещата а не от собствената си камбанария.Реално навярно данъците,които плащам на бг са в пъти над тези на отхвърлилите петицията а и не планирам второ дете.
ако всички взимаха тЪпия,като Роза щеше да е жалко.Не всичко е пари.Има благородство .Има призвание. Има талант.
Имам ателие до Джъмбо(кооперацията зад Спайдера) и си почивам рисувайки там 3 дена в седмицата.За това ми "хоби" мъж ми плаща и ателието и бавачката и материалите ,но какво да правя призвание Wink
Дина, това си пропуснала... И никъде не съм си позволила да обиждам обкръжението на мила. Напротив - почит е уважение към мъжа и. За мисленето - тя самата е казвала многократно, че не взема нито едно решение, защото мъж и не и позволява  newsm78... Ако не съм я разбрала равилно се извинявам

# 201
Хубаво, прочетох го. Мила се е заяла първа с теб. Стига бе човек. Праз голям. Като си представя, че днес аз и колегите ми трябва да сгънем 1200 подаръчни кутии, да сложим бутилка и чаша вътре, да ги напълним по кашони, каквито естестествено нямаме достатъчно,  и да ги закараме до дистрибуторите. Независимо, че имаме всичките тапии, но просто нямаме време да се правим на интересни. Да изслушаме псувни колко сме закъсняли и как от онзи деншните 720 измъчени кутии има незнам колко си брак, защото скапаното лепило не е издържало. Да продължа да се разправям с печатницата, че ни убиват пазара като просрочиха поръчката и не ни дават кутиите навреме, а ги има листнати по брошури в цяла България от 1 декември. Да продължавам да треперя ще има ли още брак заради скапаното лепило, ще отговорим ли на заявките на дистрибуторите, ще ми стигнат ли баркодовете, ще ми докарат ли най-после заявените чаши за комплектите  от Турция. Да слушам до безкрай оплакванията на колегите ми от страната и шефката ми, че сме се издънили с планирането респективно аз съм се издънила. Разбираш ли, че не ми се занимава.

# 202
Дина, въпросът ми не е бил към неб и не съм искала да те занимавам... Цитирала съм чинно мненията...
Иначе заповядай в работната - там се оплакваме от подобни недомислици, че да не товарим отчетните. Ако нещо мога да съм ти от помощ също кажи... Имам познати по читави печатници - ако с нещо мога да помогна съм насреща...

# 203
Споко Гер4о аз се отказвам от партито можеш да отидеш без притеснения,че ще се видим  Hug
Явно и адмираций заслужаваш колко много си направила за хората и за държавата!Браво!Но май няма общо по темата  newsm78
Все пак,като питаш  Laughing в момента се занимавам със спасяването на редки птици в бг,жалкото е че хората,които са се захванали с това не са българи,а чужденци .Казвам жалко защото ние нямаме време да се погрижим за тези неща,но пък да се плюем помежду си време мнооооого  Whistling Ок спирам и аз с тази простащина вече   Stop

Лек ден!  Simple Smile

# 204
Ехооо, какви са тези тежки постове рано-рано  smile3506
Не се карайте, деца  Mr. Green

Мисля, че всеки може да прочете и да си направи изводите спрямо своето виждане. Така, че просто няма какво да пишем повече по въпроса  Peace

Хайде сега да се успокоим, защото не искам такива отказваници от Коледното парти. Не съм ви виждала от 100год и искам да се съберем колкото се може повече  Grinning
Пък и нали това парти го правим най-вече за децата  Peace
Декември месец се мисли само за хубави работи - Дядо Коледа, подаръци, украси...манджи и такива неща  Laughing

# 205
Джеси, а аз се занимавам със спасяването на деца, страдащи от редки болести...
п.п. Сега гледах едно предаване - дефицита във фонд бременност и раждане е 70 милиона за тази година, за другата според бюджета \прогнозен\ ще е 52 или 53 нещо такова. При сметки за 1 г майчинство ще набъбне на 108 милиона според данните, които изнесаха - не знам дали са верни.

# 206
Герчо,това,което съм писала се отнася и за двете ви...и за теб и за Мила.За мен няма значение кой е започнал пръв...щом за теб има,ок...Мила започна първа.Но всичко това е много грозно.Не ви познавам и двете,така,че не взимам страна.Относно Мила,винаги ми е било приятно да й чета постовете,аз лично съжалявам,че не пише.Тя все пак е част от нашето общество тук и му придава своя си блясък.Не искам и ти да напускаш темата по същата причина.С всеки напуснал форума ,темичката ни се ощетява.Така мисля.Тук не сме събрани да създаваме приятелства...ако с някои от вас това се е случило,браво,много хубаво.Но смисълът на този форум все пак е съвсем друг.
Ако Янето е здрава на 13-ти ще дойдем,с племенничето ми Дани.Освободих си специално тази събота.
Безмерна,да точно тогава давах на Янето Биогайа капки.Много съм доволна.Много бързо се възстанови.

# 207
  • София
Момичета, кажете какви подаръци ще купувате на децата........да открадна нещо Blush
Дени като го питам казва, че иска Ориз с гъби  Crazy

.....и за момичета приемам идеи, че  кумовете имат 2броя Mr. Green

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 10:27 от ketito

# 208
Леле,1/2час не мога да ви изчета писанията.
Много се радвам,че операцията на Елина е минала успешно.Дано да нямат повече проблеми.
Честито бебенце,Финети.Живо и здраво да е!
Аз имах доста притеснения напоследък.На Виктор му правиха веднъж снимка и изследвания при педиатърката,която от тях заключи че има пневмония.Почнахме веднага антибиотик (аман вече!).Вчера обаче пак го изследваха в детска белодробна б-ца в Мед.Академия и се оказа че има бронхиолит.Кашля до повръщане и гърдичките му врят като вулкан Rolling Eyes Приеха го фиктивно в болницата и ни дадоха един инхалатор за вкъщи.Определено инхалациите помагат,поне поспахме малко тая нощ.Надявам се да ставаме вече по-добре.Не знам до другата седмица дали ще сме се оправили.Дано.
Благодаря ви за пожеланията Hug

# 209
Теди, дано с оправи малкия и да го видим и него на партито  Hug

Ами аз си казах и покавах вече  Grinning Утре ще ходя да купя куклата от Хиполедн. Днес от Кауфланд й харесах едно сервизче за хранене с чашка, чинийка и купичка. Нарисувана с едни феи на Дисни, които сега са много на мода  Mr. Green
Заглеждам се и по прословутите бебета, ама там цифроманията е пълна  ooooh! Егати бебетата, егати чудото. Това май ще го оставя за РД, че ще й стане много. Ще вземе да реши, че много слуша и да пощурее още повече  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт