Да не те разочаровам, ама на баткото няма да му мине.....просто като порасне и тя ще започне да ревнува
Мила телефонът ти същия ли е
ако наистина те изнервя нещо, недей да пишеш. все пак темата е отчетна. в последните си постове правиш разбор на живота на Гер4о; ако искаш, да отворим тема в клюкарника, и там да си пишем?

дано забрави всичко преживяно, както и цялото й семейство. Терина, ще се моля за вашето семейство и повече да не ви сполетяват такива нещастия. Много, много се радвам 
а баткото да те слуша много 
добре е, здрава /пу-пу/, слуша общо взето и всичко е наред. Доколкото разбирам и Боби е добре 
леко се отчайвам даже. Нещо ми се върти в главата да си събирам багажа. Предполагам, че ще ми мине това настроение. Но поне е спасителна мисъл. 

Дано вече да приключи тази тъжна одисея за всички тях 

Малка душица -борец.
1 седмица още.

/
Надявам се скоро Терина да каже как е малката 

Като 4е ли днес има подобрение,понеже става по малко от леглото,оба4е разстройството се влоши и незнам как да го овладеем,прах4етата не помагат,днес цял ден е на половин банан и те4ности,в4ера на две бисквити и ве4е е отслабнал 2кг 
За сега давам само ала-бала....цитросепти,осцилококцинум,вит.Ц....и искам да вярвам,че действат.Дано се размине с леко и да се оправим до 13-ти.Между другото...сигурно окончателно ще ме обявите за луда и маниячка,но в събота бяхме на детски рожден ден...Яна и племенничето Дани.Имаше братче и сестриче с хрема и кашлица на партито
и в понеделник и двете деца са болни.Незнам,уморих се да се боря и да говоря....
Благодаря за моралната подкрепа.Не се познавам лично с никоя от вас/1 час присъствие на миналото коледно парти нищо не означава/,но....незнам...иска ми се поне тук във виртуалното пространство да сме по толерантни един към друг.Аз съм по-особен тип човек,трудно допускам хора до себе си,трудно допускам и приятели да си отидат от мен...леко асоциален тип съм...имам особено мнение за приятелство от форума...нищо лично към никоя от вас
дори се мисля вече за пристрастена към форума...но ми се иска поне тук да бъдем по-добри.
Всички тези дразги биха могли да се изяснят и на лични.Ясно е,че сме различни хора събрани тук...
Весе, ще черпиш няколко кадъра на Русокоска, нали?