Зима чука ни на прага,МАРТенчето парти стяга!

• 13 174
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
  • София
fineti Честита мъничка принцеса  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да не те разочаровам, ама на баткото няма да му мине.....просто като порасне и тя ще започне да ревнува  Mr. Green

Мила телефонът ти същия ли е  newsm78

# 181
Финети  Heart EyesЧестито.Цункай си дечицата.

Роза,щом 10 лс те карат да се чувстваш права ок.Допусни,че и други хора си разменят лс и може би са над 10  Wink
Темата не е същата-липсват мноооооого ценни хора(изключвам себе си)

Нелче  Heart Eyesда,но Б ми спи на ръцете в момента и не мога да отговоря.

# 182
Ох, Мила, прекаляваш. Единствената помия идва от теб и хората го виждат. Дали съм права или не е без значение в случая. Идваш и почваш да обиждаш - аз не съм те обидила с нищо, твоя мъж също, но като си прочетеш написаното ще видиш как си пропуснала да бълваш помия само по иван - та мъж ми, та шефа ми, та незнам кой си. И както виждаш ти си човекът, които е споменал пари много повече от мен, калина и който и да е сумарно. Ако имаш някаква лична битка с мен - казвай какъв е проблема, че аз не разбирам. Явно безграничното ти щастие, любов, и живот изпълнен с красота не са ти достатъчни, та очакваш аз да ти поемам негативите. моля те, всичко си има граници.

# 183
Мила,  Heart Eyes ако наистина те изнервя нещо, недей да пишеш. все пак темата е отчетна. в последните си постове правиш разбор на живота на Гер4о; ако искаш, да отворим тема в клюкарника, и там да си пишем?

На всички ще ни бъде много интересно да споделиш малко повече за системата, по която Б учи английски. Това би се вписало чудесно в тази тема. или каквото и да е, свързано с отглеждането на сина ти. това е, което ни обединява. А не колко добре се справя на гер4о мъжът й около печката.

радвам се, че си намерила начин да си проверяваш ЛС без да си спомяш паролата , жалко, че не може да пишеш и тук от своя си профил.

както и да е, не се ядосвай, спи спокойно. Липсата на сън вреди на красотата. А всички знаем колко е важна тя. Или и тя, като парите, не е.  (не ми поправяй запетайките в последното изречение, правилно са поставени.)

Обичам да слушам как хора, които в хотел под 5 звезди не почиват, които показно се оплакват от чистачки, бавачки, готвачки и какво ли не, ми обясняват как парите изобщо не са приоритет. Права си. Когато човек ги има, не са.

като гледам интерес към темата и посещения има, явно обаче всички са на мнение, че освен за сеир, за друго тоя разговор не става.

ФИНЕТИ Честита мома, дано да намериш мъдрост да се оправиш в ситуацията. А предварително като си говорихте, той радваше ли се за бебето? Кайо живо проявява интерес  към бебета, търсим бременни жени по улицата, гледаме в нета разни клипчета...

Кайо днес е съвсем здрав, но пък аз си сецнах кръста докато изливах легена след баня, и сега лежа а той ми обяснява:
"Аз галя те защото да мине твойта рана от моя гилен."

# 184
  • София
Влизам с прекрасна новина!Операцията на Елинка е минала успешно,много се радвам!Пожелавам бързо възстановяване на малката героиня! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=340042.135

Финети,честита дъщеричка,да ти е жива и здрава!  bouquet

# 185
Влизам с прекрасна новина!Операцията на Елинка е минала успешно,много се радвам!Пожелавам бързо възстановяване на малката героиня! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=340042.135

Финети,честита дъщеричка,да ти е жива и здрава!  bouquet

СУПЕР !!!! МНОГО МНОГО ХУБАВА НОВИНА !!!
сега ги чакаме да се върнат Simple Smile

ей,много се зарадвах.

# 186
Страхотна новина!!! Да е жива и здрава сладката Елинка Hugдано забрави всичко преживяно, както и цялото й семейство. Терина, ще се моля за вашето семейство и повече да не ви сполетяват такива нещастия. Много, много се радвам Grinning

Финети, честита дъщеричка. Желая ти да е много здрава, поспалива и ящна Hugа баткото да те слуша много  Hug

Мила, благодаря, че попита за Али Grinningдобре е, здрава /пу-пу/, слуша общо взето и всичко е наред. Доколкото разбирам и Боби е добре Laughing

Веси, айде не се прави, сигурна съм, че снимаш Wink

Аз имам малко проблеми в работата. Хванал ме е каръка, та знае ли се Tiredлеко се отчайвам даже. Нещо ми се върти в главата да си събирам багажа. Предполагам, че ще ми мине това настроение. Но поне е спасителна мисъл.

# 187
Ей, какви хубави новини за нула време  newsm68

ФИНЕТИ, ЧЕСТИТА ТИ ДЪЩЕРИЧКА! Да е жива и здрава и много да ви радва   bouquet   bouquet   bouquet

МНОГО се радвам за добрите новини за Елинка  newsm44 Дано вече да приключи тази тъжна одисея за всички тях  Hug

Хайде малко снимки на моята рошла  Laughing Не са много пресни, но са от тази година  Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=123342&pid=9208499

# 188
  • София
Лелеее Весе http://www.snimka.bg/album.php?album_id=33627&pid=651658  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ей, такова бонбонче ще си имаш в къщи скоро  Hug

Много се радвам за Елинка Hug Малка душица -борец.

Денерис Нямам търпение да видя Али Hug 1 седмица още.

Зоуи забравих да кажа, че Дани е много сладичък така. За първи път да видя негова кротка снимка Joy Heart Eyes

# 189
Мале Веси, тя направо е свалила главата на баща си. Не че преди не приличаше на него, ама сега като не съм я виждала отдавна пак се смаях Grinning

Кети, дано да успееш да я видиш Laughing, че напоследък е решила да се "мува" и се крие от хората с лице, опряно в крака ми /или други части на тялото ми Crazy/

И аз забравих да кажа колко сладък изглежда Дани. Зоуи, той сигурно само като спи е толкова мирен Laughing

Къде апропо се затри Мики?

# 190
Страшно се радвам за Елина,прекрасна новина HugНадявам се скоро Терина да каже как е малката Hug
Финети 4естито ти бебе Hug
Видях,4е и Илиана надни4а,но не се престраши да пише Wink
Дани е кротък наистина само като спи,всъщност никога не е бил толкова кротък,кокото в последните няколко дни,като новородено е,или спи,или е с колики,и реве та се къса CrazyКато 4е ли днес има подобрение,понеже става по малко от леглото,оба4е разстройството се влоши и незнам как да го овладеем,прах4етата не помагат,днес цял ден е на половин банан и те4ности,в4ера на две бисквити и ве4е е отслабнал 2кг Rolling Eyes

# 191
Ейй,много се зарадвах на новината за Елинка!Дано и за напред всичко върви добре...най-после добри думи да има и в нашата темичка. Hug
Зоуи,давай му течности,дори със спринцовка...често и по малко.Спри всичко млечно,давай картофи и ориз колкото иска,попарка с много малко захар и без сирене по възможност....трудно е.Янето септември изкара такъв вирус и направо се склечкоса.На косъм ни се размина абоката и системите,отслабна много.После й направих курс с пробиотици и много бързо се възстанови.Започна да яде повече от мен ...без да преувеличавам.
Ние сега сме с хрема,а от днес и с кашлица. SadЗа сега давам само ала-бала....цитросепти,осцилококцинум,вит.Ц....и искам да вярвам,че действат.Дано се размине с леко и да се оправим до 13-ти.Между другото...сигурно окончателно ще ме обявите за луда и маниячка,но в събота бяхме на детски рожден ден...Яна и племенничето Дани.Имаше братче и сестриче с хрема и кашлица на партито #Cussing out и в понеделник и двете деца са болни.Незнам,уморих се да се боря и да говоря....
Мила,радвам се,че се отби. WinkБлагодаря за моралната подкрепа.Не се познавам лично с никоя от вас/1 час присъствие на миналото коледно парти нищо не означава/,но....незнам...иска ми се поне тук във виртуалното пространство да сме по толерантни един към друг.Аз съм по-особен тип човек,трудно допускам хора до себе си,трудно допускам и приятели да си отидат от мен...леко асоциален тип съм...имам особено мнение за приятелство от форума...нищо лично към никоя от вас Heart Eyesдори се мисля вече за пристрастена към форума...но ми се иска поне тук да бъдем по-добри. HugВсички тези дразги биха могли да се изяснят и на лични.Ясно е,че сме различни хора събрани тук...
Единственото,което бих могла да кажа е,че с моите постове тук винаги съм се опитвала да помогна.Кой ,както иска да ме разбира.

# 192
Наде проблемът е,че той въобще ми отказва всякаква храна,ни ориз,ни картоф нищо Rolling Eyes
Искам да препоръчам едно лекарство,което на нас много н помогна,натурален продукт е и се дава при хрема и кашлица,обикновено предотвратява антибиотика.Ако някой се интересува ето линк
http://naturprodukt.bg/produkti/DR._WILLMAR_SCHWABE/umckalor.php
А относно помпата за нос се оказа,че аз не съм добре и през цялото време съм я ползвала наобратно,т.е приставката,която се слага в носа съм я слагала в прахосмукачката и обратно ooooh!
А относно призванията има и по зле,аз не стига,че работя нещо,което не ми е присърце,ами и получавам мизерна заплата,и на всичкото отгоре е страхотен студ на работата,работим на минусови температури Rolling Eyes

# 193
зои, не се притеснявай, че не яде. дай му оризова вода да пие, също стяга, нищо, че не яде. важното е да пие.
след няколкодневно разтройство се получава механично раздразване на лигавицата (уф наде, след теб винаги ми е неудобно да пиша за медицина). и 3 кг да свали, ще навакса после.
а ти какво работиш, много гадно с тия условия на труд.

още малко остана до партито, като си помисля какви готини снимки ще си направим Simple Smile Весе, ще черпиш няколко кадъра на Русокоска, нали?

Мики има много грижи около баба си и не знае на кой свят е, изобщо не може да спи и беше много притеснена, чувах я наскоро.

# 194
Зоуи,спокойно.И Яна беше така.Един картоф да изяде пак е нещо,солетка,бисквитка,има и каши специлани,които тя не искаше...Въпросът е с течностите да наваксва.Принудих се да й купя банка глюкоза и да й давам със спринцовка.През 15-20 мин. по 10-20 мл.,повече не искаше.Бях на границата да я заведа да й сложат абокат и да я налея.Може би чак на 4-тия ден прояде...нещичко...малко.Тя отслабна 3 кг. за цялото боледуване,аз вероятно 4-5. Laughing
За призванията,незнам...не се смятам за специално  "избран" човек.Нямаме лекари в семейството,всичко съм постигнала сама.Анестезиолог съм и то в уж "престижна"клиника в Бг.Ако гледаме от материалната страна на нещата,всичко свързано с хирургия е добре....ама хирурзите си искат,аз не мога.Общо взето тук хората не са запознати с тази специалност,за каква отговорност става въпрос.Дори незнаят,че сме лекари.... ooooh!
Относно това,че съм избрала 3 години да си остана в къщи с детето-това може би са най-смислените моменти в живота ми,когато тя на 100% има нужда от мен и аз съм до нея...повече от това не мога да й дам.От тук на там само работа ме чака,до пенсия...живот и здраве,а Янето ще си поеме по своя път. LaughingРаботата не осмисля дните ми,работя,за да живея по-добре...но не живея,за да работя.Освен това анестезиолози се търсят постоянно,голямо текучество има в тази специалност...тежка и неблагодарна работа е.На мен ми доставя огромно удоволствие и неудовлетвореност едновременно....за съжаление.Незнам...до края на февруари имам време да реша какво ще правя със себе си.
И друго,за тук...във форума...незнам...но на работата си отстоявам себе си на 100%,много е трудно да се работи с хора, с хирурзи още повече,всеки момент могат да ти сложат главата в чувала.Свикнала съм да се пазя ...за добро или лошо.
Хайде,че на много откровения ме изби....от виното ще да е. Laughing
Калина,писали сме едновременно.Признала съм си и без да питаш. Wink

Общи условия

Активация на акаунт