Отговори
# 135
ЗДРАВЕЙТЕ РОДИТЕЛИ НА ЕЛИНКА,  МОЛИМ СЕ И ЧАКАМЕ ДОБРА ВЕСТ ОТ ВАС.
КАТЕ, ПИШИ КАТО ИМАШ ВРЕМЕ И СИЛИ.

# 136
  • Бургас
Здравей!Безкрайно се радвам,че сумата е събрана благодарение на обществото пак.Добри хора е имало и винаги ще има.Стискам палци и се моля на Бог всичко да премине успешно,наистина го желая!

# 137
здравейте!
Операцията мина на 1ви декември.
И този път беше абсолютно успешна!!!
Всички електроди са вътре и работят!
Имало е вкостяване ,но професорът е успял да я пробие и да ги постави в кохлеята.
Не можете да си преставите колко сме щастливи!
Благодарим Ви и на Вас , че ни помогнахте и подкрепихте
Желаем ви прекрасна Коледа, с многооо чудеса, защото ни помогнахте ние да получим нашето чудо...
Благодарим!!!

# 138
  • благоевград
 Hug Hug Hug
Браво на нас и на всички които помогнаха на малката принцеса  Peace
Сега 4акаме клипче как малката кукла бърбори  bowuu

# 139
Чудесна новина, ето едно семейство, което ще празнува с огромно облекчение и неописуемо щастие. Нека е заразно и обхване всички нуждаещи се. Терина, весели празници и много подаръци за малкото геройче. 

# 140
4удесна новина  Hug  Детето как се 4увства, добре ли се въzстановява?

Чудесна новина, ето едно семейство, което ще празнува с огромно облекчение и неописуемо щастие. Нека е заразно и обхване всички нуждаещи се.

Дано  Praynig  Нека вси4ки се молим и zа Марти  Praynig

# 141
 Hug Hug Hug
Малката как е? Ти виждаш ли промяна вече?
Тръпки ме побиха, много се радвам!

# 142
Терина, прекрасен коледен подарък направи - благодаря за добрите новини. Кажи здравей от мен на Елинка  Hug

# 143
      Кате, страшно се радвам! Кажи сега как е Елинка , виждаш ли промяна? Щастливи празници!

# 144
  • София
Много, много се радвам, Терина! Желая ви Коледата и Новата година да са вълшебни и щастливи като тези прекрасни за вас дни!

# 145
terina, безкрайно съм щастлива от новината! Успех на вас и на Ели Hug

# 146
  • Варна
Кате, миличка, страхотна новина! Simple Smile Много, много се радвам! Hug Само хубави неща от тук нататък!  bouquet

# 147
Катеееееееееееее  Hug Hug Hug
Чудесна новина, бравоооо!!!! Елинка е голяма героиня!!!!   bouquet
Това е най-големият подарък, който може да се получи, явно доста си слушкала през годината  Peace Целувки на прекрасната принцеска!  Heart Eyes И да не ни забравиш... Да пишеш как вървят нещата  Hug

# 148
# 149
СИЛНИ СМЕ КОГАТО СМЕ ЗАЕДНО! ПОКЛОН ПРЕД ВСИЧКИ ВАС ! УБЕДЕНА СЪМ ,ЧЕ С ТАКИВА РОДИТЕЛИ ЕЛИНКА ЩЕ СТАНЕ ЕДИН ДОСТОЕН ЧОВЕК (ПОЗНАВАМ МАЙКАТА). КОГАТО ВЛИЗАМ В ТОЗИ ФОРУМ РАЗБИРАМ КОЛКО ДОБРИ ХОРА ИМА . С ТАКИВА МАЙКИ ЩЕ СЕ РАЖДАТ  БЪЛГАРЧЕТА, КОИТО ЩЕ НАПРАВЯТ БЪЛГАРИЯ ПО-ДОБРА. 
ЕЛИНКА ЩЕ ЧУЕ ЗВЪНА НА НОВОГОДИШНИТЕ КАМБАНИ. ЕЛИНКА ЩЕ ЧУВА!
ДА СЕ ПОМОЛИМ ЗА ЗДРАВЕ И КАСМЕТ НА ЕЛИНКА И НА ВСИЧКИ НАШИ ДЕЦА

Общи условия

Активация на акаунт