Зима чука ни на прага,МАРТенчето парти стяга!

• 13 162
  • 300
  •   1
Отговори
# 270
  • София
"Виж как сложих дървото – паднено е то"
и украсата в стойка "полегнала е тодора"

newsm62

Аз всеки ден казвам на Дени, че ако развали окрасата, на дядо Коледа няма да му хареса, че е грозно и няма да остави подаръци Joy И снощи сложих един Дядо коледа под елхата, че го бях  забравила..и сутринта Дени влиза и веднага пред елхата....
"Мамо какво е това???"
И аз " Дядо Каледа"
Дени тъжен  Sad " Защо не оставил подаяци" newsm62

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 02:26 от ketito

# 271
Добрутру,

мерси за комплиментите Hugс апреските се опитва да спи, но засега парираме Crazy

Кети, кукли ние тачим всякакви. Има около 5-6 най-обикновени / е някои реват като им вземеш биберона/, напълно са й достатъчни, още повече, че умира да ги къпе и ако са с някакви по-сложни механизми не съм сигурна няма ли да дадат фира.

Ох, мъчи ме един ПМС от няколко дни и вече съм доста нервна. От няколко месеца се бъгнах нещо и ми се върна тежкия ПМС от тийн годините.

# 272
Адреса е
манастирски ливади
ул. Лъвски рид 14 бл. 8
Детски клуб Цар Лъв

Това е адреса на клубчето. надявам се да ми пратят скоро покана на мейла и ако някой каже как ще я публикувам тук, че да се види и карта.
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=4d99ac31c7f4096a2708ecd5ef1c72 … 1%EA%E8+%F0%E8%E4
Това е карта

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 10:08 от Ger4o

# 273
Въобще не вдявам къде е това клубче /даже и картата не ми помогна  Crazy/ но ще се уговоря с някой по ориентиран да се срещнеме и да отидеме заедно.

# 274
  • In the jungle out there..
Мики, това е новопостроеният квартал на срещуположния ъгъл на Била България. Едни пъстри блокове на метър един от друг (не като на картинката), не може да не си ги виждала Peace

# 275
Мики, това е новопостроеният квартал на срещуположния ъгъл на Била България. Едни пъстри блокове на метър един от друг (не като на картинката), не може да не си ги виждала Peace
Аааа да сетих се  Peace благодаря ти  Hug

# 276
Хелоу мацки!

Честит имен ден на всички празнуващи днес и на всички от изминалите дни Simple Smile Една скромна почерпка и от мен - Анна-Мария днес е с поредния имен ден Simple Smile   food010

Мики лесно е: на светофара на Била завиваш в дясно и след това веднага в ляво и после пак ляво. Ако искаш ще се уговорим ида се чакаме и заедно ще го търсим

Дина, много яки апрески, сподели плийз от къде са Simple Smile А за манекенката нямам думи! Heart Eyes

Оф за подаръци аз съвсем се омотах,  нали мислих рибки да й купувам но се отказах, ще го оставя за рождения ден и сега съм в голяма чуденка, утре ще се разходя до Джъмбо да видя кво има. Мисля си за къщичка за понита, тя е луднала по тях

# 277
Зори аз също мислех до Джъмбо да ходя ,ако видя ,че ще успея утре ще ти звънна може да се видиме там за малко и да им избереме нещо. Ааа и да ти е жива и здрава именничката  Heart Eyes Hug
Уфф аз пък след малко отивам на зъболекар  Sick
В нас проблемите нямат край ,баба ми още си е зле майка ми и тя уж в помощт ми дойде ама като я гледам каква е паника и в какви притеснения иапада  ooooh! та сега и нея я мисля и за нея се притеснявам абе ужас направо . Боря се с депресията със зъби и нокти ,но ....май без резултат Tired

# 278
като разбера подробности ще ви кажа - засега имам само това. точния адрес и името на самия клуб. Аз ви подведах предвия път, че е бъни2 щото е на същите собственици, но явно ще си е със собствено име  Joy. Както и да е - май ще сме първото парти там - днес довършат детската част - за събота всичко ще е готово - ще му направим сефтето!

# 279
Ger4o значи ще сефтосаме клуб4ето Simple Smile

Мики аз по обяд мисля да ходя айде заедно Simple Smile

# 280
Ако ще ходите в тая посока, защо не минете да видите дали лесно се намира клубчето и да сложите едно описание тук, че да не се окаже, че ще се точим до 1 часа и половината да пропуснат дядо коледа

# 281
  • София
Честит Имен ден на Анна-Мария  Hug Да е много здрава, весела и щастлива Simple Smile

Да ви питам, има ли друго детенце, което се страхува от Дядо Коледа? Ема още от миналата година изпитва панически ужас от "маскирани" хора, и като тръгнем да ходим някъде, все ме пита ще има ли батковци с маски  Confused Като види Дядо Коледа някъде и си заравя лицето някъде в мен и дори плаче Sad  Имах неблагоразумието да я заведа на "Бабината питка" в театър Възраждане, като не се сетих да питам за актьорите - оказаха се "маскирани" каки и батковци и си тръгнахме на 2-рата минута Sad После 2 седмици Ема сънува кошмари и плачеше насън Sad
Та съм в голяма чуденка за коледните партита Sad (имаме и детско фирмено парти )

# 282
честит имен ден на Анна - Мария! Зори, да ти е жива и здрава и много да те радва! Сега прочетах - преди малко бързах да не забравя да ви дам адреса и не бях прочела.

# 283
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!   bouquet  Grinning

Аз сега се връщам от Джъмбо. Има супер много играчки  Crazy И съответно коледна украса  Laughing Аз ще ходя пък, защото не можах да взема всичко, което харесах  Crazy

# 284
  • София
Привет! Hug

Зори,да ти е жива и здрава кукличката!  bouquet Нещо много се губиш на последък Naughty,много работа ли имате Hug?

C-mira,много кофти,че се страхува така...Не знам,дали няма да го превъзмогне като види как му се радват другите деца newsm78,или пък да я изведеш в друго помещение като пристигне дядо Коледа...Дани се страхува от рекламата с човека-робот по телевизията и като я пуснат,веднага превключваме,днес ми каза,че го е страх от една песен,която вървеше в момента...,а ,от скоро твърди,че го е страх и от гърнето му Rolling Eyes,пишка там,но за другата работа, иска на голямата тоалетна,защото го е страх...

Сложих адреса на клубчето на първата страница,за да не ровим после да го търсим Peace

Общи условия

Активация на акаунт