Зима чука ни на прага,МАРТенчето парти стяга!

• 13 139
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
Ger4o утре като ходя до Джъмбо ще мина през клуб4ето  и ще докладвам за местонахождението му. Simple Smile

Мерси на всички за поздравите!

Тасинка, и работа много, и по лекари ходих за женски работи Wink Вече съм на линия Simple Smile

Ц-Мира при Анна-Мария незнам какво е положението, по-скоро би се срамувала, но незнам ще видим на партито. За страх се съмнявам 4е ще изпита, от нищо не я е страх за сега.  Според мен ще отмине този страх при Ема, като види как ще й даде мечтания подарък Simple Smile

Веси кажи какво интересно видя в Джъмбо?

# 286
  • In the jungle out there..
Никола пък го е страх от тъмното Rolling Eyes Ама много го е страх, изпада в паника направо. Нямам идея защо така се получи, никога не сме го държали на тъмно newsm78

# 287
Иван няма някакъв отявлен страх от нещо, но като му кажа ТИХО по някакъв повод и изпада в бурни красъци "Не казвай ТИХО, аз казвам ТИХО" и така до побъркване. Незнам защо я мрази тази дума толкова, ама ако искам да нададе вой до небесата я използвам  Joy. Не съм му забранявала нищо и съм далеч от идеята, че малко дете може да пази тишина, та скоро установих тази му реакция.

# 288
  • София
Никола пък го е страх от тъмното Rolling Eyes Ама много го е страх, изпада в паника направо. Нямам идея защо така се получи, никога не сме го държали на тъмно newsm78

Това имах предвид и аз - Ема направо изпада в паника от маскирани хора - изживява голям ужас и ние никога не сме я плашили с нищо.
Но наистина вариант е да стоим извън помещението, в което е Дядо Коледа, докато той си отиде.

# 289
Мики и аз се спрях на дребните части, нищо че възрастово не отгаваряме. Даже вече взех една пожарна  Peace
За сега се очертава три пъти да посетим  Дядо Коледа и веднъж той нас, та общо 4. Все си мисля, че Илин ще бъде доста объркан от толкова много Дядовци, а пък го убеждавам, че идва веднъж в годината  Embarassed  да не го търсим и след Коледа  Simple Smile
Илин казва " Ау, много е тъмно, страх ме е" , но не ми изглежда уплашен, по скоро прави цитати.

# 290
Зори, ами доста неща имаше в Джъмбо. Зависи какво търсиш  Grinning
Мен понеже ме сюрпризираха вчера в яслата, че в крайна сметка и там ще идва Дядо Коледа, та сега и за там трябва да измислям подарък  Crazy
Та в Джъмбо видях някакви креватчета за бебето дето ще ни е основния подарък. Бяха към 20лв. Мисля да взема едно такова креватче за яслата.
Иначе си харесах и някои бебешки неща и коледна украса  Laughing Най-вече ще си купя бяла елхичка. От миналата Коледа искам да си купя бала елха, но малка. А навсякъде са от големите. Там имаше по 1м  Peace

Днес се разходих до Метро да видя там какво е положението. И да купя апреските, които харесах от каталога им. Изглеждат добре пък ще ги видим  Grinning Ето ги:
http://media.snimka.bg/1523/009301644-big.jpg
http://media.snimka.bg/1523/009301643-big.jpg

# 291
Ох, много съм бясна Twisted Evilодрах колата, заради поредния малоумник спрял на чорчек на входа на двора #Cussing outза втори път по един и същи начин и повод я одирам. направо ще се пръсна от бяс. а и така се занитвам, че варианта е да я одера отпред или отстрани. вря и кипя просто, сега пия уиски белким се успокоя Twisted Evilа Али ме гали по ръката и ми вика "няма нищо, другия път да внимаваш" Laughing

Зори, крайно време беше да се появиш. чудех се как сте, що сте? не питай защо не съм се обадила като ви мисля  Rolling EyesДа ти е жива и здрава именничката Hug

Апреските ги взехме от магазин sls на черни връх. много са сладки по мойто скромно мнение. трябва ми само и подходяща грейка, ама там 160 кинта за долнище ми се досвидяха. криза е в крайна сметка трябва да ги свием малко коланите.

ох, уморена съм като 20-годишна кранта, бачкала на къра ooooh!направо ми се взе здравето тия дни, а пък разправят, че било вторник. категорично не вярвам. май и уискито ме хвана.

на Али й се събират също бая дядо мразовци- 4-5 броя някъде, как ще й обясня каква е тая навалица при положение, че уж само ходи през нощта по покрива- не ми е ясно.

миличка Мики, дано скоро се оправят при вас нещата.

Веси, ти ме уби с тия апрески. Аз като ходих в метро имаше едни адски дървени модели. а Али и без това е спъната в краката, та реших да й спестя пребиваниците с техните апрески.

Еййй, не ми минава яда, бе да му се незнае.

# 292
Ееех, Денерис, не се ядосвай за всяка драскотина по колата. Ако знаеш колко ще ги имаш още  Laughing
То по тази София както и да караш просто не може да ес разминеш без това  Tired
Радвай се, че за сега си само с драскотини  Peace Ако я видиш нашата кола, дето аз я карам каква е отвън  Laughing И не бързаме да я оправяме, защото не виждам много смисъл.

А апреските и аз не ги видях в началото. Хем специално тези търсих. Но ги бяха сложили при чехлите, незнайно защо  Rolling Eyes Тъчмо се бях разочаровала и накрая се зарадвах  Grinning Изглеждат ми добре. Подметките не са им много голями и груби, така че са лесни за носене  Peace

# 293
Здравейте, момичета!

Както си четях и се наслаждавах на мисълта за коледното ни тържество, изведнъж се сетих, че то е тази седмица, а аз и Катето сме болни - тя с хрема, аз кашлям като магаре... Sad
Изключае това сме добре. У дома се наложи спешен ремонт - спукахме тръба, оттам решихме да подменим хоризонталните тръби, че и без това бяха износени. За да стане това обаче, се наложи да си разбием стаята, т.като достъпа до тръбите е най-лесен през стаята. Та така вече втора седмица спим и живеем катунарски. Тъкмо да започна да свиквам и ще приключим  Laughing
Денерис, не се ядосвай. Знам, лесно е да се каже, ама това са само драскотини по ламарини.
 С хубави ботушки сте обзавели двете овнета.

Честит празник на всички, носещи името на Св. Анна!   bouquet  bouquet  bouquet

Лека нощ! newsm46

# 294
  • София
Зори честит ви празник  Hug и на всички Анита Heart Eyes

Аз също не сханах къде е клубчето, май ще тръгна по рано...че съм шофьор от класа  hahaha може да се загубя по завоите.

Обаче това, че ще отварят клубчето точно за нас не е много хубаво, защото ще мирише умопомрачетелно на гума Sick

И аз ще ходя утре до Джъмбо към 2ч. Вие кога ще ходите?

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 23:34 от ketito

# 295
Ако ми паднат в ръцете тия дето звънят по телефоните и изкарват акълите на хората им откъсвам главите. Сега са побъркали баба ми и тя ми звъни разтреперана. Помислила, че съм катастрофирала или нещо се е случило с майка и детето. Сега се тъпче с лексотани и я избива на рев от изпитания ужас. Само да ми паднат Twisted Evil

# 296
Денерис  Hug, и майка ми наскоро ме уплаши така, тя има проблеми със сърцето, а тия изверги й бяха наговорили, че аз и мъжът ми сме катастрофирали и сме блъснали дете!!!! и т.н. глупости, а тя нали си е от по-наивното поколение,веднага се е хванала., добре че към края нещо й е присветнало и им е затворила и веднага ми звънна ..... на такива хора и затвора им е малко, само дето отново никога никой няма да бъде хванат.....

# 297
Преди малко се върнах от Джъмбо докарали са страхотни кукли на Фишър Прайз по 29 лева има няколко модела и са много сладки.
На Алекс купих за партито плик с животни ,дано да му хареса. Ние в нас нямаме никъкви такива ,а след един рожден ден от клубчето им подариха на него, слон на Симона ,лъв и падна голяма игра и голям бой за тези 2 животинчета та се надявам да са му интересни за известно време.
А за тея олигофрени с телефоните нямам думи просто  Sick трябва да взема да предупредя майка ми ,че да не вземе да си искара акъла.

# 298
Мики, като ги разпилее из целия клуб ще видиш розово на цветчета. Аз миналата година за партито с дядо коледа му подарих военна техника - пак ей така цяла кутия глупости. Звъняха ми 2-3 седмици след това да си събирам джипки и танкове  Joy. От цялата кутия до нас зкарах 1/5. Та тази година подаръците за чуждите места ще ги избирам по-компаткни, че тоя мач вече го играх

# 299
Ааа Герчо ,да не мислиш ,че са кой знае колко животни ,май са нещо от сорта на 7-8 и то едрички и даже се съмнявам ,че там ще им обърне внимание, когато има пързалка и топки не го търси за друго ,животните вкъщи се надявам да им хвърли едно око. Направо нямах идея какво друго да взема  newsm78 това е единствения сорт играчки които нямаме  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт