Зима чука ни на прага,МАРТенчето парти стяга!

• 13 129
  • 300
  •   1
Отговори
# 30
Аааа да
Денерис- поздравления  Hug все такива успехи ,но с по малко работа ти желая  Grinning
Зоуи голям сладур е дани  Heart Eyes

# 31
  • София
Привет! Hug

Зоуи,много хубава снимка,голям чаровник е адашчето Hug

Дина,браво,мила,айде сега вече поеми малко въздух Hug

Цеци,стискам палци да се подредите чудесно и да се чувствате добре там Peace,нещо не ни казваш до край Wink,ама няма да нахалстваме,ти ще си кажеш когато решиш HugМного късмет ви желая!

Айде,хубав ден на всички! Hug

# 32
http://www.horemag.bg/show.php?storyid=585624
кой сега е номер едно Whistling Laughing

жива съм. и това е добре /май/ Laughing

Чак сега видях линка  ooooh!
Браво, бе жена  Grinning И ти намаза ли нещо от добрата работа  Mr. Green

# 33
Благодаря за пожеланията , имам нужда от тях , когато нещата се подредят ще си кажа всичко. Laughing
Много искам да се видим преди това и съжалявам , че не бях в София за неделната среща.

За приказките - бях чела някъде , че детето трябва да си преживее всички емоции от приказката и накрая да се зарадват на хепиенда.Но всичко си е до детето.Аз не и спестява , но го разказвам с по -  весел тон .Накрая извеждам поука , че не трябва да се говори с непознати ...и нещо подобно.
Не знам защо но във всяка една приказка има процент агресия представена в различна форма.

Ние към вечерния ритуал за лягане: 2-3 приказки , песничка (15 мин) и галене по косичката от скоро прибавихме и масажче на крачетата и ръчичките #Crazy
Оставам без ръце , но се разтапям от умиление като видя доволната и физиономийка Flutter

# 34
Леле, ама вашите деца много търпеливи били  Laughing Наша Магдалена, ако изтрае една приказка от една страница е просто върховно постижение. Да не говорим за 2-3 приказки и после 15мин песни  ooooh!
Аз сега от Произвиделно в Бг й купих няколко книжки със стихчета. Те поне са по-кратки и дано тях да можем да ги прочетем до края  Laughing Хубавото е, че към тях има и ДВД с песнички и стихчета. И картинките са много хубави  Peace

# 35
ето ни и нас...скитницата се завърна пак Simple Smile
как сте, момичета? освен 1 болничко мишле, за което прочетох, другите се надявам да са здрави!

с нетърпение чакам партито - много ми се иска да ви видя всички, че нали не съм от редовните по срещите.... ама поне се сещам да се обадя - Веси, предполагам, че си ни включила в списъка за партито след разговора ни миналата седмица?  Hug

Преско я кара много добре - като цяло е здрав, бърбори много и дивее още повече... обаче с памперса не можем да се преборим - дали защото му беше студено до миналата седмица, доста често пампата беше мокра...сега пуснаха парното и ще видя как ще е и дали ще го махна сега или по-нататък...

Искам да ви кажа и за Елина на Терина - някой може и да е гледал по Нова в новините тази вечер; ако не сте - ето линка:
http://kalendar.novatv.bg/news/id_305527304
Елина е загубила слуха си напълно, въпреки операцията, която не е била много успешна; сега събират пари за втора, затова който може, нека помогне! Говорих с Катето (Терина) и ми каза, че най-лошото е, че Елина вече е спряла да говори, заради загубата на слуха, затова операцията трябва да се направи максимално бързо, за да не станат промените необратими. Затова имам предложение - ако искате, може да направим една кутия и на Коледното ни парти всеки да сложи колкото може и иска в нея и да ги дадем после за Елина...

# 36
Дина, браво за представянето! Simple Smile Супер!

# 37
Цеци, стискам палци да се наредите по най-добрия начин!

Дина, поздравления! Хайде сега просветли моето невежество - какво точно означава "барикова зрялост"?

моята дъщеря пък е в другата крайност с книжките, по цял ден ходи с книга в ръка и ни кара да й четем, знае ги всичките наизуст, сяда и се прави , че чете, сменя интонациите, въобще ужасно се вживява и аз все й повтарям, че ако като порасне не иска да чете, лошо й се пише (това на шега естествено). Иначе не й спестявам нищо от написаното, но лошите моменти ги чета с оптимистичен тон Simple Smile

борива, ти пак изчезна, а уж щеше да пишеш вече редовно Simple Smile

# 38

борива, ти пак изчезна, а уж щеше да пишеш вече редовно Simple Smile

ето де... втори път пише за тази година Joy
Бори, надявам се поне на партито да се видим, като не можем по съседски. Благодаря за инфото за терина, страхотна идея да съберем на партито пари.

дина !! Цветя и почивка! И малко винце Wink

Цеци, браво! Поздравления за мъдрото решение

# 39
  • София
Искам да ви кажа и за Елина на Терина - някой може и да е гледал по Нова в новините тази вечер; ако не сте - ето линка:
http://kalendar.novatv.bg/news/id_305527304
Затова имам предложение - ако искате, може да направим една кутия и на Коледното ни парти всеки да сложи колкото може и иска в нея и да ги дадем после за Елина...

Cry Cry Cry Много мъчно ми стана.
А операцията нямаше ли да е на 2 декември newsm78

# 40
добро утро!
на 2.12. трябва да е 2-рата операция...

кате, дани - какво да направя, като всичко е срещу мен - ето месец нямахме комп, защото изгърмя и мъж ми нали е много зает, не намери време да го оправи...   Joy
аз и от офиса ви чета понякога, нелегално, но там е асбурд да пиша, защото така разместиха бюрата, че всички минават зад мен и движението е постоянно, съответно всеки ти гледа в монитора... Whistling
поне не можете да ми отречете, че се опитвам  hahaha

на партито - ТАМ съм!

# 41
Добрютро,

много ми е мъчно за Елинка...ще помагам с каквото мога!

покорно благодаря за браво-тата Laughingобичам да ме хвалят и никога не ми е много LaughingВеси, нищо не получих освен милиони скъсани нерви, ама к'во да правиш това са рисковете на живото предаване. Дани, барикова зрялост е термин, който обозначава, че виното е лежало достатъчно време в барици, сиреч бъчви. то тоя термин само да беше, с мед да го намажеш Crazy

благодарение на натоварения ми график, Алито е в нещо като стрес. лепнала се е за мен и едвам ме пуска сутрин на работа. много ми е криво и мъчно, добре че идва уикенда и ще сме заедно. иначе зора съвсем не е свършил. надявам се обаче до една-две седмици малко да олекнат нещата.

иначе по темата за приказките, мойто мнение го знаете. старателно избягвам червената шапчица и прочее... засега повтаряме до припадък златка златното момиче, пипи дългото чорапче /адаптирана версия по спомените ми от едно време/, мечо пух, франклин и разни подобни свестни персонажи. и при все това при всяка поява на нов герой в едни и същи приказки, Алис всеки път пита - ама той добричък ли е?

# 42
Борива, Терина писа тук и ни разказа какво е положението. Даде и сметка - аз лично се отзовах. Надявам се и другите да са го направили.... Даже честичко поглеждам последните публикации на Терина за да видя има ли новини от тях.
Мами, явно трите напикавания са били протест на Иван, че не спя при него. Вчера вечерта като му казах, че пак ще си спи сам, защото вече е голям се пробва да се напикае, но за радост само 3-4 капки, защото беше пишкал малко преди това. Вчера сутринта и днес сутринта всичко е сухо. Явно се бори срещу промяната, но няма начин. На 10 месеца си спеше сам, а сега на 2 г и 10 месеца не иска. Не става - ще трябва да свиква

# 43
Хайде да разкажа и нещо весело от сутринта. Пътуваме с колата за градина, работа и т.н. И аз го питам за подаръци за Коледа - какво иска да му донесе дядо Коледа. Той нещо мрънкоти под носа си и аз повтарям въпроса по-високо да му чуе. Получих следния отговор "Защо викаш сега? Така да викаш от твоята работа ли се научи?" (като каже някоя простотия или пък нещо хубаво и аз винаги го питам това от детската градина ли го е научил - та ми върна детето жеста  Joy). А вчера пътуваме към вкъщи и попадаме в жестоко задръстване - мъж ми се изцепва - Положението е страшно! Иван от задната седалка - Въобще не е страшно - спокойно, това са само коли!  hahaha hahaha hahaha.

# 44
Хайде да разкажа и нещо весело от сутринта. Пътуваме с колата за градина, работа и т.н. И аз го питам за подаръци за Коледа - какво иска да му донесе дядо Коледа. Той нещо мрънкоти под носа си и аз повтарям въпроса по-високо да му чуе. Получих следния отговор "Защо викаш сега? Така да викаш от твоята работа ли се научи?" (като каже някоя простотия или пък нещо хубаво и аз винаги го питам това от детската градина ли го е научил - та ми върна детето жеста  Joy). А вчера пътуваме към вкъщи и попадаме в жестоко задръстване - мъж ми се изцепва - Положението е страшно! Иван от задната седалка - Въобще не е страшно - спокойно, това са само коли!  hahaha hahaha hahaha.

Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт