Зима чука ни на прага,МАРТенчето парти стяга!

• 13 132
  • 300
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте,милички! Hug

Боби,има ви в списъка на първа страница на темата Peace
Аз също изпратих парички още на следващия ден след като Терина ни писа...,сигурна съм,че повечето от нас са се отзовали,кой с колкото може...Значи най-сетне са излъчили репортажа,дано помогне за по-бързото събиране на паричките Praynig

И аз се посмях на заключенията на Иван герчов Joy,ей,големи са скици,и моя ми тегли едни дълбокомислени локумииии....,и накрая на изреченията ми вика "Разбираш ли ме,мамо?!" Laughing

Аз нямам кой знае какво за казване,ама понеже тия дни си изрових сред шпинделите с дискове в килера едни записи,та ви ги пускам да ги чуете Wink,поздравявам ви Simple Smile! http://tasinka.multiply.com/music/item/11

# 46
Привет!

Много пишете и докато прочета и новата тема...  ooooh!

Дано малката Елинка има късмет и втората операция мине благополучно!!! Praynig Praynig Praynig мнооого вяра и кураж........ Hug

Дина,браво за постиженията в работата  Peace какво по хубаво от това след толкова труд и нерви да бъдеш оценен!  bouquet

Цеци,надявам се промяната да ви донесе едно хубаво ново начало за семейството  Hug

зоуи,Дани много е пораснал!Страхотен сладур е на тази снимка! Heart Eyes

Тася,нещо не ми се отваря сайта  newsm78 да чуя за какво иде реч... Wink

# 47
Тася ,страхотна сии!!!!!   bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 48
Тася, Браво!!!  bouquet Имаш прекрасен глас!  Hug

# 49
Аууу Тася изумена съм #Crazy,браво,абе ти да не си някоя известна певица,а аз да не съм разбрала Embarassed

# 50
  • София
Zoui,разсмя ме искрено,мила Laughing абсолютно неизвестна съм,не съм се занимавала с музика може би от 7-8 години,за съжаление...,защото такова ми е и образованието,но така се случи.Благодаря ви за комплиментите Hug

Айде лекичка и хубав уикенд ви пожелавам,момичета!Май ще е кофти времето и двата дена,но починете си хубаво и си изкарайте добре с дечицата и мъжлетата Wink.

# 51
Тасинка, и на мен много ми харесаха песните  Hug

Мами, честит ви първи сняг  Grinning  Nature Snowman Вече съвсем се удари коледното настроение  Crazy

# 52
Ми чвстит първи сняг и от мен  Tired
направо ми се скапа настроението сутринта като видях тази гадост навън  Sick хем вали ,хем духа ,а и на киша го прави ,ужас просто .Хайде сега и приятно висене цял ден вкъши освен да ви пожелая...... Tired

# 53
  • София, център
Честит първи сняг!!!

В нас е весела къща, защото си дойде сестрата на Иво от Германия и сега ще дойде и свекърва ми и приятелки... Laughing, ще по-различно... и по-готино... и малко по-разхвърляно... Mr. Green

Свеки поне ще вземе Мария за уикенда, малко да си почина, че вчера повръща и имаше разтройство, та ми е зор!!!

Целувки

# 54
направо ми се скапа настроението сутринта като видях тази гадост навън  Sick хем вали ,хем духа ,а и на киша го прави ,ужас просто .Хайде сега и приятно висене цял ден вкъши освен да ви пожелая...... Tired

струи щастие от тебе Joy

честит аватар, ади явно си е направила сайта Joy ох мноого ви обичам

# 55

струи щастие от тебе Joy

честит аватар, ади явно си е направила сайта Joy ох мноого ви обичам
Щастие ли е да го опишеш.... Tired  ooooh! не мога да я понасям тази шльокавица  Sick
А за картинката те чакам  Grinning такива ,,зададени,, някъде си мога да си ги слагам ,ама снимка намога  Blush та затова ви тормозя ,но Ади си ме отсвири та още на теб разчитам  Wink

# 56
Честит Ви 1-ви сняг и от мен!
Тася, мове ли и  ние да се включим в списъка за Коледното парти, дано не е късно(не съм чела назад).
И срещата пак изпуснах, абе въобще.................
Сега се връщаме от фризьор със Сара, направихме й прическа, че от градината я връщат с вид "ела с мен в пещерата".Беше забавно, тя се чувства голяма и мадама, като "каките"

# 57
Ей, Тася, страхотна си! Уцелихме на модератор в нашия мартенски форум! Благодаря ти за бързата реакция.

# 58
Брей Тася, знам аз, че си певица, ама друго си е да чуеш. Браво, страхотен глас. Все се чудя като с мъж ти сте музиканти, малкия има ли усет за музиката?

И хайде честит сняг. Прането ми беше обърнато от вятъра, та всичко прах наново. Но ми стана едно такова парадно и тържествено, бих извадила елхата, ако не ме мързеше. Днес носовете не сме си показали навън. Страшно ми е хубаво да се моткам из къщи и да нямам никакви планове и излизания. Опитах се да заспя сега, но Алис положи доста усилия да ме разсъни и след това заспа. Сега пък не мога да заспя. Яд ме е, че още нямаме парно. Не стига, че последни от цяла София ни го пуснаха, ами сега и някаква авария има, та хептен се смръзнахме.

Тъй като съм зловещо изостанала, някой да ме посъветва моля къде да се денем по нова година newsm78

ооо, Беа Hug

# 59
 Честит 1 сняг и от мен!!!  Nature Snowman Аз много обичам хубавия сняг,ако може без кишавицата де  Naughty
И ние бяхме на фризьор с Петето,подкъсиха и дългата коса,но си имаме хубава прическа! Simple Smile
Сутринта Юджи,Петя и София/кучето ни/падна страхотна игра и въргаляне в снега  Joy А софия направо умря от кеф нали е хъски и е заложено явно в кръвта  Wink скимтя даже неискаше да се прибере  Joy  Представям си я вече на вилата как дърпа децата с шейната  Grinning

Хайде приятна почивка в снежния уикенд!!!

Общи условия

Активация на акаунт